Şimdi Ara

iPhone 6 gelecek vaad eden bir telefon mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kesin ve net yanıtlar rica ediyorum.

1.) iPhone 6, ios 10 yazılımının her sürümünü rahatlıkla kaldırır mı?

2.) Telefonda 1 GB ram olması, ileride uygulamalar açısından sıkıntı yaratır mı? Apple, uygulamaları 2 GB ram'e göre optimize eder mi?

Sizler deneyimlisiniz. iphone 4 kullandınız. 4s kullandınız. Belki 5 kullandınız. 5s kullandınız.

Süreci benden daha iyi biliyorsunuz.

Forumda kafa karıştırıcı konular var.

Diyor ki:

"Apple iphone 6 ve öncesini sildi"

iphone 6s'in 2 GB ram'e yükseltilmesinden bahsediyor.

Telefonumun garantisi 2017 Mayıs'ta bitiyor. O zamana kadar götürür mü, yayınlanan yazılım güncellemelerini yüklediğimi varsayarsak?

Teşekkür ederim.

• Özetle hicbir iPhone gelecek vaad etmez, ciktigi gun artik eski modeldir ve yeni iPhone cikinca her surumle yavaslatilir en sinunda surunur.

S surumleri daha fazla guncelleme alir ama yeni donanimi eski kasada sunar, duz surumler daha az guncelleme alir ama eski donanimi yeni kasada sunar.
    Sorunun cevabina gelince iPhone6 suan bekle tilerini rahatlikla kaldirir iOS10 da ne olur orasini bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Düz mantık kuralım.

2013'de satılmaya başlanan iphone 5s'te ios 9 sorunsuz çalışıyor.

2014'te piyasaya sürülen iphone 6'da ios 10 sorunsuz çalışması gerekmez mi?

• Çalışır rahat o eskidendi. Şimdiki donanımlar birtakım sınırların üzerine çıktı. Bence eski cihazlardan hafif önde olur extrem bir görsel abartılı sürüm çıkmadıkça gider. Pisliğine yavaşlatırlar o ayrı.

• O "sildi" başlığını açan adama uyuz oluyorum zaten. Valla telefonu güncellemedimten sonra eskimiyor. Programlı eskitme mevzusu

• 6S'in 2GB'a yukselmesi iyi oldu fakat iphone 6 da bu ram degisiminin olmasi gerekiyordu bence.Iphone 6 tabiki sizi uzun sure idare edecektir.Uygulama optimizasyonu konusunda sikinti olmaz fakat oyun konusunda sikinti yasarsin

Ios10 konusunda bi problem yasamazsin kaldirmaz diye bisey yok.11 e kadar yolu var sonrasini bilemem

• bunu yeni çıkacak 4' iPhone ile anlayacağız. A9 işlemci ve 2GB RAM ile çıkarsa yani 6 dan iyi bir donanıma çıkarsa 1 numara 6S 2 numara 4' olur. büyük ekran isteyen tüketici 6s e yönlendirilir küçük ekran isteyen yeni telefona. iPhone 6 nın da fişini bi şekilde çekecek bence apple

• heathrow never sleeps H kullanıcısına yanıt
    Pek sorunsuz olduğu söylenemez.bence ios9 ile 5s kötü duruma düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

6S'in 2GB'a yukselmesi iyi oldu fakat iphone 6 da bu ram degisiminin olmasi gerekiyordu bence.Iphone 6 tabiki sizi uzun sure idare edecektir.Uygulama optimizasyonu konusunda sikinti olmaz fakat oyun konusunda sikinti yasarsin

Ios10 konusunda bi problem yasamazsin kaldirmaz diye bisey yok.11 e kadar yolu var sonrasini bilemem

Size kesinlikle katılıyorum. Bu değişim iphone 6'da olmalıydı. Oyun oynamıyorum. Görüşleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

bunu yeni çıkacak 4' iPhone ile anlayacağız. A9 işlemci ve 2GB RAM ile çıkarsa yani 6 dan iyi bir donanıma çıkarsa 1 numara 6S 2 numara 4' olur. büyük ekran isteyen tüketici 6s e yönlendirilir küçük ekran isteyen yeni telefona. iPhone 6 nın da fişini bi şekilde çekecek bence apple

Farklı ve yaratıcı bir fikir. Apple iPhone 6'nın fişini çekerse, belli bir müşteri kitlesini karşısına alır ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow never sleeps -- 29 Ocak 2016; 20:53:43 >
  • Birşey olmaz taş gibi telefon en az 2019 a kadar gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadag55

Ios 9 ile 5s kasıyorsa high-end android telefonlar sürünüyor resmen o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

quote:

Orijinalden alıntı: karadag55

Ios 9 ile 5s kasıyorsa high-end android telefonlar sürünüyor resmen o zaman.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Hippokrates

quote:

Orijinalden alynty: karadag55

Pek sorunsuz oldu?u söylenemez.bence ios9 ile 5s kötü duruma dü?tü.

Ios 9 ile 5s kasyyorsa high-end android telefonlar sürünüyor resmen o zaman.

Bugün bir arkadasin telefonuna baktim. Telefon iphone 5. Yazilim 9.2 yukluydu. Kasma donma herhangi bir sorun yasamadigini soyledi. Ne kadar dogru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow never sleeps -- 29 Ocak 2016; 22:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow never sleeps

quote:

Orijinalden alynty: Hippokrates

quote:

Orijinalden alynty: karadag55

Pek sorunsuz oldu?u söylenemez.bence ios9 ile 5s kötü duruma dü?tü.

Ios 9 ile 5s kasyyorsa high-end android telefonlar sürünüyor resmen o zaman.

Bugün bir arkada?yn telefonuna baktym. Telefon iphone 5. Yazylym 9.2 yüklüydü. Kasma donma herhangi bir sorun ya?amady?yny söyledi. Ne kadar do?ru bilmiyorum.

Ben 9.2'li 5s kullanıyorum. Ne kasması yavaşlamasından bahsediyorlar anlamadım.

• Donanımsal özellikleri dışında tutarsak iOS 11'e kadar götürür
  • ios un adedidir hicbir oyunda ve uygulamada sıkıntı yaratmadı ve yaratmayacakta,iphone (2007 de cıkan)iphone 2g den bu yana hepsini denemis olarak söylüyorum.
  • ios un adedidir hicbir oyunda ve uygulamada sıkıntı yaratmadı ve yaratmayacakta,iphone (2007 de cıkan)iphone 2g den bu yana hepsini denemis olarak söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 a kadar gideri var :D
  • Bende ıphone6 var bir senedir kullanıyorum kasma donma herhangi bir sorun çıkarmadı şuana kadar ıos 9.2.1 yuklu cihazımda ıphone 6da 20nm 64 bit a8 işlemci ve 6 çekirdekli grafik işlemci mevcuttur ıphone 6 kolay kolay olmez merak etmeyib hala 0 4s satılıyo bu ülkede ıphone 6 ıos 11 de bile sıkıntı çıkarmaz bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.