Şimdi Ara

Iphone 6 ile s6 edge takas yapilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandigim 9 aylik iphone 6 var full kutulu ama kasada biraz hasarlar var kullanima bagli olarak. Birisi 2 aylik s6 edge varmis sifir gibi temiz basabas takas yapalim diyor sizce mantiklimi ikiside yurt ici garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman sakın yapma ben s6 ya geçiş yapmıştım istemeden de olsa 3 gün dayanabildim. Android marketiyle de sistemiyle de ios'un en kötü haline bike yaklaşabilecek durumda değil. Android kullanacaksan bana göre 650 TL verip GM nin google telefonunu al 4G olan modelini yeterli olur.

• Android e sakın bulaşma dünyandan bezersin

• Android'ten ios'a geçilir ama ios'tan android'e geçmek mantıksız bana göre, sorunsuz bir dünyadan sorunlarla dolu bir dünyaya geçiyorsun
  • Note 4 den 6s e geçmiş birisi olarak taviye etmiyorum.

• Hocam siz kullanım şeklinize ve alışkanlıklarınıza göre hareket etmelisiniz. Android sıkıntılı diyen arkadaşların söylemleri sizi yanıltmasın. Şahsen ben iPhone'dan önceen son s6edge kullandım 5 ay kadar. Şarj sıkıntısı dışında bir şey yaşamadım. Yıllardır iOS kullanmış biri iseniz androide alışmanız gerekebilir. Şahsen android tarafı yıllar önceki sistem değil büyük yol katetti. Tabii ki ben sorun yaşamayınca siz de yaşamayacak değilsiniz. Ki iPhone formunu takip ediyorsanız zaten sıkıntısız bir sistemin olmadığının farkındasınızdır. Biraz şans mı diyelim ;) Şahsen aldığım hiç bir android ya da iPhone modelinde sıkıntı yaşamadım, servise vermedim, böyle bir ihtiyacım da olmadı. İkinci elde elinizdeki telefonun piyasası daha canlı olabilir. Bu tarz seçenekleri düşünüp karar verebilirsiniz.

• Valla bende iphone 6 dan sonra s6 ya bir hafta dayanabilmiştim şuan 6s imle mutluyum bence sakın öyle birşey yapma emin ol ilk gün iyi hoş gelir herşey aradan 3 4 gün geçsin iphonu düşünmeye başlarsın.

• Pişman olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose gold 6s'imin yanına 2 gün önce hepsiburadan sıfır zümrüt yeşili s6 edge aldım telefon resmen ateş ediyorbazen 6s ile bazen s6 edge ile takılıyorum ama yeşil s6 edgeye resmen aşık oldum,yok böyle bir güzellik telefon aleminde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.