Şimdi Ara

İPHONE 6 NEREDEN ALMAK DAHA MANTIKLI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Arkadaşlar zorlu center daki apple store da internetteki havale fiyatları mı geçerli yoksa normal fiyat mı

Nakit alma istiyorum diyorsunuz. Nakit parayı son 1 kurusuna kadar oduyorsunuz o zaman oluyor :)
    Biz aldik 1 kurusu bile istediler :)

Yani mağazadan kredi kartı veya bankamatik kartı ile ödersek intdeki normal fiyat,nakit ile alırsak havale fiyatı doğru mu anlamışım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar zorlu center daki apple store da internetteki havale fiyatları mı geçerli yoksa normal fiyat mı

Nakit alma istiyorum diyorsunuz. Nakit parayı son 1 kurusuna kadar oduyorsunuz o zaman oluyor :)

Yani mağazadan kredi kartı veya bankamatik kartı ile ödersek intdeki normal fiyat,nakit ile alırsak havale fiyatı doğru mu anlamışım acaba

Aynen öyle. Herhangi bir kart ile tek cekim olmuyor. Parayı nakit götürürseniz oluyor.

Ama parayı havale edip Store dan teslim alınıyor mu onu bilmiyorum. Amerika da pickup var burada oluyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Onlar Genpa, Teleservice gibi firmaların garantisi altındaki cihazları satıyorlar.
    Dolayısıyla direk değişim yapma biraz şans işi, problemin ne olduğuna bağlı vs.
    Ancak Apple benden almadın, onlardan aldın, onlara git demiyor, ilk 1 sene Apple'a da gidebiliyorsunuz, sonraki 1 sene telefonun garantisini hangi firma sağlıyorsa ona gidiyorsunuz diye biliyorum.
    (Aslında ben 2 yıl boyunca Apple'a gidilebilir diye biliyordum ancak forumdan birileri düzeltmişti beni, ilk yıl Apple garantisi altında, ikinci yıl ithal eden, garanti sağlayan firma garantisi altında denilmişti)

Şimdi doğrumu anlamişim hocam apple store dan almadimda genpa yada teleservice garantili turkcell yada vodafone dan aldım ilk 1 yıl apple telefona servis hizmeti veriyor ama gold yada bimeks gibi yerlerden resmi dist garantili olmayan bi cihaz alsam bakmıyor dimi

Turkcell, Vodafone, Avea, Gold, Bimeks, Vatan, Teknosa vs. hepsi telefonu resmi distribütör olan, telefonu ülkeye sokan ithalatçıdan alıyor, ki bunlar da Genpa, Teleservice veya varsa başkası.

Apple'dan aldığını Apple'a götürebilirsin, ama diğer yerlerden aldığını istersen iki sene boyunca ithalatçı firmaya gönderirsin (direk teknik servise gönderme veya telefonu aldığın yer aracılığıyla gönderme) ya da ilk bir yıl Apple'a gidip, geriye kalan bir yıl ithalatçı firmaya gönderirsin (veya garanti hizmetini sağlayan firmaya demek daha doğru olabilir)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Herhangi bir kart ile tek cekim olmuyor. Parayı nakit götürürseniz oluyor.

Ama parayı havale edip Store dan teslim alınıyor mu onu bilmiyorum. Amerika da pickup var burada oluyor mu bilmiyorum.

Teşekkür bunu bilmem iyi oldu

• quote:

quote:

benim para üstünü kuruşu kuruşuna vermişti
  • "Iphone 6 almak mantıklı mı " bunları konuştuk, tartıştık, bitirdik; nereden almaya geldi yani sıra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    Eğer Zorlu AppleStore'dan alacaksanız, sadece NAKİT PARA götürmeniz halinde %4 indirim alabilirsiniz. Kredi Kartı tek çekim veya Banka Kartı kullanarak hesaptan tahsilat (kısaca POS makinesine giren herhangi bir ödeme şekli...) halinde %4 indirim yok.

Internet üzerindeki alışverişlerinizde, ödeme şekliniz ne olursa ürün adresinize teslim ediliyor. Şimdilik (bazı ülkelerde ve bazı mağazalarda olan) "mağazdan teslim" (store pickup) henüz TR'de uygulamaya konmadı.
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    hangi sitelerden bulabiliriz bu cihazları peki?
  • birmartineden kullanıcısına yanıt
    Evet aynen dostum. Nereden, nasıl daha uygun alabilirizi araştırıyoruz.

• fiyatlar ne kadar süre sonra düşmeye başlar bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago kafkef

hangi sitelerden bulabiliriz bu cihazları peki?

Sahibinden.com uzerinde ilanlari didik didik ederek bulabilirsiniz.

• araştırdım, en uygunu avrupa ülkeleri. hem garanti açısından hemde tamir açısından.

tl bazında güncel döviz ile iPhone 6 64 gb fiyatları: 2235 İngiltere, 2300 Almanya, 2350 Fransa, 2410 İtalya .

bence en uygunu ingiltere. hem pasaport olsun hem de vize işlemleri olsun en mantıklısı ingiltere geliyor bana. hem ingiltere'ye bilet fiyatları falanda gidiş geliş 400 500 tl civarında.nerden baksanız minimum 300 tl cebime giriyor.

değerlendirmeye alın derim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiltere cok pahali bir yer bence Almanyadan alin daha uygun en azindan Almanya ucuz bir memleket, yoksa Ingiltereye bir Iphone alip dönecek degilsiniz bir paket sigara 10€, carsiya bulgura giderken evdeki pirincten olmayin.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    euro 2.8673 tl olup da iPhone fiyatı 800 kusur euro olunca fiyat uçuk oluyor. tamam sterlinde o düzeyde ama İngiltere de iPhone fiyatları daha ucuz olunca arada 100 tl ye yakın bir fark oluyor.

• Avrupada iPhone almak için en uygun ülke her zaman İsviçre oldu. Hala da öyle. iPhone 6/6+ AB ülkelerinden 100EU daha ucuz.

http://store.apple.com/ch-de/buy-iphone/iphone6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 15 Eylül 2014; 23:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMaP

euro 2.8673 tl olup da iPhone fiyatı 800 kusur euro olunca fiyat uçuk oluyor. tamam sterlinde o düzeyde ama İngiltere de iPhone fiyatları daha ucuz olunca arada 100 tl ye yakın bir fark oluyor.

Tamam iste bende onu diyorum Ingilterede hicmi yiyip icmeyeceksin cok pahali bir memleket o aradaki 100TL farki Ingilterede yiyip icmeye sigaraya verecegin parayla fazlasiyla kapatirsin
  • Şebekelerin taahhütlü fiyatları ne zaman belli olacak fikri olan var mı

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    desene asıl iş başka :)

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    İsviçre frangı ile 2100 tl ye geliyor ama gerek pasaport işlemleri gerekse uçuş fiyatları göz önünde bulundurulursa bana yine İngiltere içaçıcı geliyor.

• Bu konuda şanslıyım arkadaşım telefoncu sağolsun tarifeye ek alıp nakite çevirenlerden ucuz alıp bana aldığı fiyattan veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.