Şimdi Ara

iPhone 6 nın Fiyatı Ne Kadar Olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

2149
    O zamanlar Doların 1.4 olduğunu unutmuşunuz heralde.
    Şu anda dolar 2.1, hazır safir ekran falan da gelecek, bence 2650-2750'den aşağı olmaz fiyatı. Zaten 32 gb olacaktır minimum.
    Normal şartlarda 2149 tlden gelir diye düşünüyorum. Safir ekrandı felan zam gelirse en fazla 2400-2500 tl olur bence. Daha fazlası tüketici için kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Normal şartlarda 2149 tlden gelir diye düşünüyorum. Safir ekrandı felan zam gelirse en fazla 2400-2500 tl olur bence. Daha fazlası tüketici için kötü olur

Alıntıları Göster
    32 gb i6 şuanki 16 i5s olur bence. Bildiğimiz üzere 16 gb kalkıyor artık 32 64 128 var. Yada artık 2149 fiyatı ortadan kalkar direk i5s 32 gb fiyatından başlar. 128 gb i6 64 gb i5s den pahalı olur
  • quote:

5s in 32liği 2450 olduğu için kimse 2450'den aşağı bekleyemez mantıksız olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

5s in 32liği 2450 olduğu için kimse 2450'den aşağı bekleyemez mantıksız olur zaten.

Alıntıları Göster
    Hocam en az 2600TL olur.
    Safir ekran, dolar pahalı normal bu fiyat.

• Galiba iphone 5s alacam bu kadar pahali olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion™

Galiba iphone 5s alacam bu kadar pahali olursa.
     iPhone 6 nın Fiyatı Ne Kadar Olabilir?

Telefonların çıkış fiyatı yıllardır aynı.

Apple Store artık ülkemizde de olduğuna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 18 Temmuz 2014; 23:44:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Önceden en düşük hafıza 8 gb idi ve 649 dolardan satışa sunuluyordu. Şimdi iphone 5 den itibaren en düşük hafıza 16 gb oldu ve gene aynı fiyattan satışa sunuldu. Hafıza boyutları yükseldi diye pahalanmaz pahalanıyosa başka nedenlerden dolayı olur hocam.
  • 57887858585859588575887588977658. iPhone 6 konusuna hoşgeldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

57887858585859588575887588977658. iPhone 6 konusuna hoşgeldiniz.

57887858585859588575887588977659 defa "iii tamam" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion™ -- 19 Temmuz 2014; 13:08:10 >
  • normal şartlarda yeni iphone en düşük depolama alanı sunan neyse o fiyat dan girer, yani 16gb 5s fiyatına 32gb iphone 6, almamız gerekiyor hatta bir önceki nesilde 100$ indirim yapıyordu firma, ama bu nesilde öyle bir algı oluşturulduki ekran 0.7" büyüdüğü için 2500 ve üstü bir fiyat bandında girecekmiş gibi düşünülüyor, ben katılmıyorum 2149 liradan satacaklar bence, yoksa 13" macbook air fiyatına telefon almak pek mantıklı görünmüyor açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

normal şartlarda yeni iphone en düşük depolama alanı sunan neyse o fiyat dan girer, yani 16gb 5s fiyatına 32gb iphone 6, almamız gerekiyor hatta bir önceki nesilde 100$ indirim yapıyordu firma, ama bu nesilde öyle bir algı oluşturulduki ekran 0.7" büyüdüğü için 2500 ve üstü bir fiyat bandında girecekmiş gibi düşünülüyor, ben katılmıyorum 2149 liradan satacaklar bence, yoksa 13" macbook air fiyatına telefon almak pek mantıklı görünmüyor açıkçası..

Umarim 2149 lira olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion™

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

normal şartlarda yeni iphone en düşük depolama alanı sunan neyse o fiyat dan girer, yani 16gb 5s fiyatına 32gb iphone 6, almamız gerekiyor hatta bir önceki nesilde 100$ indirim yapıyordu firma, ama bu nesilde öyle bir algı oluşturulduki ekran 0.7" büyüdüğü için 2500 ve üstü bir fiyat bandında girecekmiş gibi düşünülüyor, ben katılmıyorum 2149 liradan satacaklar bence, yoksa 13" macbook air fiyatına telefon almak pek mantıklı görünmüyor açıkçası..

Umarim 2149 lira olur.

Alıntıları Göster
    3000den çıkar 2-3 ay sonra 2200de takılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

3000den çıkar 2-3 ay sonra 2200de takılır

Alıntıları Göster
    Ne 3000 lirası saçmalamayın
    Az biraz fark olur 2200-2300 gibi çıkar sonra düşer diye tahmin ediyorum
    Özellik olarakta büyük ekran ile geleceğini sanmıyorum A7X çipsetle gelir , batarya biraz artar vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Ne 3000 lirası saçmalamayın
    Az biraz fark olur 2200-2300 gibi çıkar sonra düşer diye tahmin ediyorum
    Özellik olarakta büyük ekran ile geleceğini sanmıyorum A7X çipsetle gelir , batarya biraz artar vs..

Alıntıları Göster
    Yurt dışından alacaksan fiyat geçen senelerki gibi olur 32 gb 750$.Eğer türkiyeden alacaksan 3000 tl civarında çıkar,ha ekran büyürse daha da pahalı olabilir 3 ay sonra 2000 civarlarına düşer.Ne 3000 i saçmalamayın diyen arkadaşlar Apple Store Türkiyeye gelsin fiyatlar düşer diyorduk ne oldu hiç bir şey.Apple bile piyasayı öğrenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesimp -- 19 Temmuz 2014; 20:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesimp

Yurt dışından alacaksan fiyat geçen senelerki gibi olur 32 gb 750$.Eğer türkiyeden alacaksan 3000 tl civarında çıkar,ha ekran büyürse daha da pahalı olabilir 3 ay sonra 2000 civarlarına düşer.Ne 3000 i saçmalamayın diyen arkadaşlar Apple Store Türkiyeye gelsin fiyatlar düşer diyorduk ne oldu hiç bir şey.Apple bile piyasayı öğrenmiş.

Alıntıları Göster
    ne zaman çıkar telefon?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Bence yine eylül sonlarına doğru tanıtacaklar.Farklı olarak bu sene ülkemizde Apple Store açıldığından diğer ülkelerle aynı tarihte çıkar.
  • Thesimp kullanıcısına yanıt
    keşke ağustos sonu eylül başı gibi olsaydı amerikadan getirtme fırsatım olacaktı. dünyanın en pahalı şeyleri kullanan türkiyede gene en pahalı telefonlara mecbur kalacağız desenize.

yurt dışındaki app storelarda çalışanlara türkiyede satış fiyatını söyleyen arkadaşlarımın dedikleri hepside çok şaşırıyor neden bu kadar pahalıya satıldığını
    Nedenmi pahali vergiden.
    Turkiyede iphone alirken verdigimiz vergiye cinden en iyi android telefon alinir. :) mediatek islemcili olanlarinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion™ -- 19 Temmuz 2014; 20:12:44 >
    Tabiri caizse buldular Türkler gibi kerizleri onlarda kazılıyorlar.Maalesef Türklerde yeni çıkan bir şeyi almak gibi bir huy var.Onda var bende alacağım tarzında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thesimp

Tabiri caizse buldular Türkler gibi kerizleri onlarda kazılıyorlar.Maalesef Türklerde yeni çıkan bir şeyi almak gibi bir huy var.Onda var bende alacağım tarzında.
    2.300 den aşağı olmaz yine
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.