Şimdi Ara

Iphone 6 ön kamerada kayma ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiyedeki uzay renklerde cikiyor silver ve gold da hemen hemen hic yok gibi birsey,lens genis acili oldugu icin sen onu farketmezsin zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben amerikadan aldım uzay girisi onda da kayma var . Hatta ilk 2 hafta fark etmedim bile önemli bir sorun değil.
  • Gold rengi iphone 6mda kayabilecek en kotu seviyede kayma olmustu ama kamerada sorun yoktu goturdum apple a panel degistirecegini soylediler degistirtmedim.Suanki iphone 6 plus space gray rengi cihazimda hic bir kayma yok allaha sukur insallahda olmaz

• Bendere ayni sorun meydana geldi cihaz daha 2 haftalik uzerine bi toz bile kondurmadim ama olaya bak ne telefon saglam ne destekleti saglam randevu bile alamiyoruz sistem surekli kapali ve istanbulda da oturmuyorum cildiracagim

• Ocak'ta abd'den almıştım, bende de aynı sorun var. değiştirsem mi diye düşünüyorum ama fotoğraf çekimi açısından çok mühim bir sorun olmadığı için değişim yapmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bunu nasıl farkettiniz ya :) :) :) :) :) :)
  • Bende ve iki arkadaşımda da var bu olay.
    Hatta bi tanesi aldığında yoktu belirli bi zaman sonra biraz oldu sonra baya baya ondada genişledi Hilal aynı bizim iPhone larda olduğu gibi
    Sanırım zamanla artıyor belli bi süre sonra da duruyor nasıl oluştuğunu yada nasıl bu hale geldiğini inanın bende anlayamıyorum

• Cefakar. kullanıcısına yanıt
    Hocam ABD den alınan ürünü değişime sokmuyorlar. Telefon sinyal teknik özellikleri tr ve EU dakilerden farklıydı, Apple tr de bu özellikle swap yokmuş bu nedenle değişim yok maalesef

• Selamün Aleyküm. Bende bugün bu sorundan dolayı telefonumu apple Artı bilgisayarın servisine teslim
    ettim. Bir hafta içinde belli olacak dediler ve büyük ihtimalle de değişimi yapılacak dediler.
    Bakalım nasıl olacak göreceğiz.
  • Benim telefonumda da 2 gün önce farkettim bu sorunu. Cihaz değişimi yapmıyolarmış o yüzden Apple Store'a gitmeye üşeniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET BENCE ÜŞENME GİTMEYE ÇÜNKÜ BİR HAFTADA TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etirli

EVET BENCE ÜŞENME GİTMEYE ÇÜNKÜ BİR HAFTADA TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER. :)

Apple artık cihaz değişimi yapmıyor. Ya kamerayı sabitliyor ya da paneli tamamen değiştiriyor. İkinci sorundan sonra değişim kararı veriyor. Forumda örneklerini görmek mümkün...

Size iyi denk gelmiş...
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    NASIL YAPMIYOR GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA KAMERASI KAYMIŞ OLAN CİHAZI SERVİSE TESLİM ETTİM DÜN ARADIĞIMDA DEĞİŞİM ONAYLANMIŞ DEDİLER VE BUGÜN MESAJ GELDİ CİHAZINIZI ALABİLİRSİNİZ DİYE. ŞUAN CİHAZA İTUNES DEN YEDEĞİ Mİ GERİ YÜKLÜYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etirli

EVET BENCE ÜŞENME GİTMEYE ÇÜNKÜ BİR HAFTADA TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER. :)

Eğer öyleyse bende gideyim hocam. Yanlız randevu almakta baya zor. Siz randevuyla mı gittiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera kayması yüzünden cihaz yenilemiyorlar, ekran değiştiriyorlar ya da kayan parçayı yerine oturtuyorlar.Bunu bilerek gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Ön kamera kayması yüzünden cihaz yenilemiyorlar, ekran değiştiriyorlar ya da kayan parçayı yerine oturtuyorlar.Bunu bilerek gidin.

Arkadaşın dediği gibi ya ekran değişimi yada düzeltme yapıyorlar haberiniz olsun. Şanslıymışım ki cihazımda yamukluk olduğu için 2.gün ekran değişimini almaya gittiğimde telefonu değiştirmişlerdi.

Tabi bu konular Zorlu Apple Store'da yaşadıkalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 15 Eylül 2015; 21:40:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIR ARKADAŞLAR ÖN KAMERA KAYMASI DENİLEN SADECE ARADAKİ FİLMİN KAYMASI KAMERA İLE İLGİLİ BİR SORUN YOK.
    DEDİĞİNİZ GİBİ APPLE SADECE KAMERA VE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPIOYR DİĞER TÜM ARIZALARDA TELEFONU DEĞİŞTİRİYORLAR.
    İSTERSENİZ SİZE DEĞİŞİM FORMUNU ATABİLİRİM.
  • RANDEVU ALMAK İMKANSIZ. BEN APPLE BAYİSİNİN SERVİSİNE VERDİM TELEFONU ONLARDA 7 GÜNDE ÇÖZDÜLER.
  • ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    hayır apple kameranın kendisi ve pil hariç başka bir parça arızasında telefonun kendisini yeniliyor. benimki yenilendi ve geldi.
  • Sensör arızasından budun gittim almaya telefonu ekran değişecekler dediler 0 telefon verdiler swap. Iyi de oldu kasası yıpranmıştı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.