Şimdi Ara

İphone 6 pil kullanımı ekranındaki kandırmaca !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arkadasx

Konuyu acan arkadas tamamen hakli . iphonelarda kullanim suresi ekran acik suresi anlamina gelmiyor. apple kullaniciyi kandirmak yerine ekran acik suresini koyarsa daha mantikli olurdu, ama adamlar 1800 mah pil koyduklari cihazin aciz duruma dustugu belli olmasin diye kullanim suresi diye sacma sapan istatistik koyuyorlar.

benim anlamadigim adam dogru bir konu acmis neden arkadasa saldirida bulunulmus . malinizin kolesi olmayin/

Hocam istedikleri kadar karsı ciksinlar ,istedikleri kadar inkar etsinler. Emin ol apple in kullaniciyi kandirmasi bi kenara ,bu tur fan kullancilar kandirilmak icin dunden razi. Emin ol o kullanim suresini gercekten kullandigini sananlarla dolu bu forum , bilen ise zaten kendi kendini kandiriyo pek ses cikarmiyo ,yaptigi tek sey o degerlerle kendini avutmak :) zorla bi seyi savunuyo oluyorum yaw , halbuki bu gercek ,degerler yalan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 9 Ekim 2014; 18:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Adamı paso eksilemişler.Çok garip insanlarsınız.Bazılarının dediği gibi o ekran süresi değilse bile normal değil.

Valla istedigi kadar eksilesinler hic problem deil durum ortada . Bak o eksileyenlerden biri yukarda 8 saat bu cihazla video izlenebilir diyo ben daha ne diim ? Kime neyi anltiym hocam

• ben birebir test ettim hocam sallama felan yok

ekran parlaklığım %50 de otomatik parlaklik aktif

çarşamba günü sabah saat 08:15 şarjdan almıştım

perşembe günü akşam saat 21:08 şarj % 2

evet kullanım okadar fazla değil ama bu görüntüde bu telefonlar kullanımda rahatlıkla 8-9 saati

görürler

İphone 6 pil kullanımı ekranındaki kandırmaca !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK1905 -- 9 Ekim 2014; 19:03:32 >

• Bende -- olarak gösteriyor kaç kerede tam şarj ettim yedekleyip geri yükledikten sonra böyle oldu

• Belki de bataryalarda 20-30 şarj süresinden sonra oturma olabilir. O zaman daha verimli sonuçlar alınır

• 1 gün 6 saatte 6 saat kullanım almak normal koşul değil.Allah aşkına birisi 12 saat kullansın dolu dolu bitirsin şarjı kaç saat ekran süresi almış ona bakalım önemli olan bu.Çoğumuz sabah şarjdan çıkarıp akşam şarja takıyoruz zaten ben telefonu 1-2 günde anca o kadar kullancaksam neden iphone alayım ki hiç bir sosyal ağı kullanmıcaksam , mailleri almıcaksam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

1 gün 6 saatte 6 saat kullanım almak normal koşul değil.Allah aşkına birisi 12 saat kullansın dolu dolu bitirsin şarjı kaç saat ekran süresi almış ona bakalım önemli olan bu.Çoğumuz sabah şarjdan çıkarıp akşam şarja takıyoruz zaten ben telefonu 1-2 günde anca o kadar kullancaksam neden iphone alayım ki hiç bir sosyal ağı kullanmıcaksam , mailleri almıcaksam?

İsin tuhaf olan kismi o ,ekran kullanimini olcemiyorum veya iphone kullanan kimse olcemiyo hocam cunku ayarlardaki kullanim ekrani ekran acik kalma suresi deil iphonede . Yani siz telefonu kapattiniz cebinize koydunuz ,cihaz cebinizde face ,twit , mail , veya dier artik geri planda ne sorguluyosa ekran kapali olsa bile kullanima eakika ,saat olarak ilave etmeye devam ediyo. Yani gosterdigi 8 saat kullanim sizin kullaniminiz deil. Cihazin arka planda her ne yapiyosa onlarida icine alarak siZe gosterdigi sure.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sana kim dedi , 8-9 saat ekran açık kalacak diye ? İlk önce bir gidip s4-s5 ' dede deneseydin , ekran kaç saat açık kalacak diye. Müzikte dinlesen, telefonlada konuşsan bu kullanım süresine dahildir . Birşey keşfetmiş gibi konu açıp popüler mi olmaya çalışıyorsunuz ? Ben s2 ve s3 ' te 3g açık, ekran full, ekran açık süresi olarak 3-4 saat arasını geçemiyordum , . Androidde ekran açık kalma süresini ayrı bir sekmede gösterir . Diğer kullanımı aynı Apple gibi hesaplar .

Günlük kullanımla , 8 saat ekran açık süre verecek bir telefon üretilmedi henüz .

11.666 mah bataryaya sahip , ipad 3 8 saat ekran açık süreyi anca veriyor .

sony xperia z2 7-8 saat ekran acik suresi veriyor bilmeden konusmayin. Hatta bir arkadas sadece wifi kullanarak ve oyun oynamayarak 9 saat ekran suresi almisti. buda onun koydugu ss'.

geçiniz o işleri . Sentetik testlerde cikar o sure anca.

iphone sahipleri de koymus 9-10 saat kullanim suresi . İstiyorsan bende sana iphone 6 ile 7 saat ekran acik sure yapayim. Butun baglantilari kesip , ekrani en kisiga alip , seside kapatarak 240p video ile sana 7 saat ekran acik suresi vermemi istermisin ?

Geçiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 9 Ekim 2014; 20:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Yillardır iphone kullandim son 1,5 yildir android kullaniyorum.6 cikinca ekran buyudugu icin tekrar gecis yaptim ,cihaz guzel hosumada gitti ama pil kullanimi ekrani tamamen kandirmaca .aslinda almadan once arastirdim forumda ,herkes 6-7-8 hatta 9 saat kullanim ekranlari atiyodu kullananlar.gercekten bu kadar saat kulllandinizmi diyince pek ses cikaran olmadi ,suphelenmistim ve hakliymisim . Cihazi enfazla elimde tuttugum ekranin acik kalma suresi 2,5 saat , cihazin bana gosterdigi kullanim assagida . Kimse kendini kandirmasin cunku kullanim ekrnindaki tek gercek bekleme suresi. 8-9 saatler yalan saatler...

iphone 6 + kullanıyorum şu an pilim % 63 de telefon konusmalarım whatsapp sirket mail trafiğim oyun oynadım asphalt 10 dk sabah 7.30 da çektim sarjdan.daha ne istiyosunuz onu anlamıyorum ben telefondan ama iphone 6 kullanıyorum diyosan onların pili az gidiyor arkadasımdan biliyorum

• Sen kullanım süresi yazısını ekran açık süresi sanıyorsan sana iyi kullanımlar. 1800 mah pile sahip olan bir telefona hangi işletim sistemi yüklersen yükle anca 3 saat( kesintisiz ekran sürekli açık) internette gezinme süresi alabilirsin. Oda ancak wifi bağlantısıyla olur. İstiyorsan eline kronometre alıp iphone6 yı dene , oradaki kullanım süresine bakma o rakamlar sahte , bendede geçen sene iphone vardı.Ekran parlaklığını %50 de tut , 3 saat wifi ile internette ekranı hiç kapatmadan sörf yaparsan ben sözümü geri alacağım.

3400 mahlık pile sahip xperia z2 yi , 1800 mah pile sahip telefonla kıyaslıyorsun sonrada o süreler yalan diyorsun : )) Valla bende dandik bir telefona 2500 lira para verseydim bende kendimi böyle tatmin ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 9 Ekim 2014; 21:17:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bu bir kandırmaca değil. Orada yazan sadece kullanım doğrudan ekran açık kalması değil. Yani arka planda aktif olan bildirimler, mail facebook benzeri uygululamaların da içinde olduğu aşikar. Gece ipadim de sadece 10 dk kullanım yazarken sabah kalktığımda bu süre 37 dk idi.

• Şimdi arkadaşlar iphone 6 3g kapatmadan yaklaşık 2 saat telefon görüşmesi, 1 saat face, twitter vs, 1 satte sörf desek 9 saat gidermi ?
  • Kandirmaca degil bu adam zaten kullanim yazmis. Ama ekran sureside kesinlikle degil mail kontrol mesaj vs herseyi sayiyor. Ekran kapali muzik dinleme vs hepsini yaziyor benim ipad 1 saate yakin ilerliyor 1 gecede. Iphone 6 da 3.5 saate yakin ekran suresi veriyor ama kullanimda 5-6 saat yaziyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 9 Ekim 2014; 21:41:07 >
  • iphone 5 iOS 8.0.0 ( şarj sürem gayet iyi olduğu için güncelleme yapmayacağım radikal bi değişiklik olmadıkça, ki olmaz )

otomatik ekran ışığı açık, 3G dışarıdayken açık, evde wifi kullanıyorum..

Kullanım 9 saat 37 dakika
    bekleme süresi 1 gün 4 saat

ss aldım ama fotoğraf yükleyemiyorum.. şarj rekor denemesi amaçlı böyle bir şey yapmadım.. 7,5 - 8 saatin altına inmiyor hiç.. tek püf noktası tüm oyunlarımı sildim.. inanın şarj süresini fırlatıyor..

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Kullanım süresi ekranın açık kalma süresini göstermiyor, telefon görüşmeleri ve müzik dinlemek de o süreye dahil. Daha bunu bilmiyorsunuz, açtığınız konu komedi. Zaten hiçbir mantığı da yok.
  • Sen kendini ekran açıkken telefonu kullandım sanıyorsun herhalde...tamamen Kapa bak teli... Kaç gün gidiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 10 Ekim 2014; 9:56:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen kullanım süresi yazısını ekran açık süresi sanıyorsan sana iyi kullanımlar. 1800 mah pile sahip olan bir telefona hangi işletim sistemi yüklersen yükle anca 3 saat( kesintisiz ekran sürekli açık) internette gezinme süresi alabilirsin. Oda ancak wifi bağlantısıyla olur. İstiyorsan eline kronometre alıp iphone6 yı dene , oradaki kullanım süresine bakma o rakamlar sahte , bendede geçen sene iphone vardı.Ekran parlaklığını %50 de tut , 3 saat wifi ile internette ekranı hiç kapatmadan sörf yaparsan ben sözümü geri alacağım.

3400 mahlık pile sahip xperia z2 yi , 1800 mah pile sahip telefonla kıyaslıyorsun sonrada o süreler yalan diyorsun : )) Valla bende dandik bir telefona 2500 lira para verseydim bende kendimi böyle tatmin ederdim.

Hala neyin derdindesin . Neyin ne oldgunu senden iyi biliyorum . Ekran acik kalma suresinin ne oldugunu da gayet iyi biliyorum . Yazimda da gayet acikca bunu belirttim. Yazmis olmak icin yazmayin . Popi olamazsiniz oyle . Gidip twitterda yazin yazilarinizi z 3gs-4-s2-s3-htc one-5s-6 kullanmis ve her telefon icin topiclerde uzun uzun almak isteyenlere yardimci olmus birisi olarak , senden hicbir konuda bilgi alack degilim .

Ben gayet acik ve net soyledim . iphone 6 ile 6-7 saat araliksiz ekran acik tutabilirim telefonu . Maksat ekrani acik tutmaksa . Arkadasin yukarida koydugu ekran suresine istinaden konusuyorum ...

Telefonu 3310 gibi kullanip buraya sarj suresi koyuyorlar . Ama bilmiyorlar ki android gunluk kullanimda o isletim sistemi ve islemciyle daha fazla sarj yiyecek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 10 Ekim 2014; 11:53:28 >

• Ben kendi cihazımda 6 saat kullanım alıyorum. Gerçekten 6 saat kullandığımı düşünmüyorum ama gerçekler. Telefon kilit ekrana gelen mesaj bile sayılıyor ekran süresine.

Not: i6 kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone Kullanım süresini ölçüyor ama ekran açık süresi detaylarda yok. Android ise ekran açık süresini gösteriyor. Bu ikisi farklı Ölçüm sitemi.
    Telefonun ekranı kapalıyken de telefon kullanilabilir örnek: telefonu şarjdan çıkardınız ve ardından birini aradınız telefonu kulağınıza götürdünüz ve ekran kapandı 1 saat lak lak yaptıktan sonra ekran açık süresi belki 15 saniye olacak. Şimdi telefonu 15 saniye mi kullanmış olacaksınız? Yada kulaklığı taktınız telefonu cebinize atıp 1 saat müzik dinlediniz. Doğal olarak ekran kapanacak şimdi ekran açık olmadığı için telefonu kullanmamış mi olacağız? Atıyorum 2 GB bir dosya indiriyoruz ve indirme işlemi ekran kapalıyken de devam etti ekran açık değil diye telefonu kullanmamış mi oluyoruz?
    Ekran açık süresi veya Ekranın tüketimi sizin gerçek Kullanım sürenizi vermez. Sadece Ekranın ne kadar sürede ne kadar enerji tükettiğini gösterir. Birde Başkalarıyla karşılaştırma hatasına düşerseniz vay halinize. Çünkü kimisi benim gibi güneşin bağrında gezer ekran hep görünsün diye ışığı açar kimi loş bir oda da kullanır ve ekran ışığı en fazla yarıdadır. Bu ikisi ayni süre kullansada şarj yüzdeleri farklı olacaktir.
    Ekranın tükettiği enerjiye ve açık süresine bakarak ben bu kadar kullanmışım demek çok Saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 10 Ekim 2014; 13:07:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sana kim dedi , 8-9 saat ekran açık kalacak diye ? İlk önce bir gidip s4-s5 ' dede deneseydin , ekran kaç saat açık kalacak diye. Müzikte dinlesen, telefonlada konuşsan bu kullanım süresine dahildir . Birşey keşfetmiş gibi konu açıp popüler mi olmaya çalışıyorsunuz ? Ben s2 ve s3 ' te 3g açık, ekran full, ekran açık süresi olarak 3-4 saat arasını geçemiyordum , . Androidde ekran açık kalma süresini ayrı bir sekmede gösterir . Diğer kullanımı aynı Apple gibi hesaplar .

Günlük kullanımla , 8 saat ekran açık süre verecek bir telefon üretilmedi henüz .

11.666 mah bataryaya sahip , ipad 3 8 saat ekran açık süreyi anca veriyor .

sony xperia z2 7-8 saat ekran acik suresi veriyor bilmeden konusmayin. Hatta bir arkadas sadece wifi kullanarak ve oyun oynamayarak 9 saat ekran suresi almisti. buda onun koydugu ss'.

İP6+ tan önce Android kullanıcısıydım. O değerleri almak çok ama çok kolay. Ben note 2 ile 6,5 saat hiçbir hile yapmadan ekran açık Full HD video oynattım.
    Zaten sizin liste kendini ele veriyor.
    Ekran ışığı en Aşağıya alınmış ve sadece ekran açık tutulmuş.
    Telefonda hiçbir uygulama kullanılmamış. Muhtemelen underclock ta yapılmıştır. Stock ROM olmadığı ve program kurulu olmadığı bariz belli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.