Şimdi Ara

iphone 6 plus alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O paraya 6s plus 64gb yurtdışı al sahibinden bide pasaport bul 3200e tamamlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Malesef yurtdışı urunu bulamadım tanidik falanda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Telefon 1-2 yıla yavaslamasin stabil olsun diye iphone aldım :) uzun sure kullanmak icin aldim android belli bi sureden sonra cöp oluyor yoksa android alırdım buyuk ihtimal

• ah z3 dedin de anılarım depreşti, o telefonun nelerinden bahsetsem, en ufak bir işlem yaptığımda arka tarafı yanardı tutamazdım, bir kere elimden düşürmüştüm z3ü ısıdan dolayı bir de zaten telefon elle tutulmasın diye yapılmış dümdüz içe gömük bir arka tarafı var. Sanki özellikle tutarken düşürsünler diye dizayn edilmiş, kılıfsız kullanmak tam bir eziyetti, kılıfla kullanırsam da bronze model almanın bir anlamı kalmıyordu. ah ah neler yaşamadım ki, şarjım telefon durduğu yerde patır patır gidiyordu
  • sizin z3 fabrikada hatali uretim olmus veya size boylesi denk gelmis sanirim. Çünkü benim z3 de yazdiklarinizin hicbiri yok. arkasinin duz olmasini ise cok beğeniyorum.keske apple iphone 6 seridinde de arkasi duz olarak devam etseydi. ısınma olayi ise uzun sure oyun oynayinca oluyor ama ovundugunuz iphone 6s lerin en cok eleştiri aldigi yönü cok isinma olayidir ip 6 bile o kadar isinmiyormus. Tüm bunlara ragmen iphone 6s sony z5 den daha iyimidir. evet iyi olabilir ama 1000tl fazla para verecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. hele ki alici bunu sartlarini zorlayarak alıyorsa hic gerek yok. telefonun yavaslamasi ise yeni guncellemeyi yukleme ile ilgili bir sey.kardesim 3 yil once aldigi iphone 4s e iphone 8.1 i yukledi telefonun kaplumbağaya döndugunu söylüyor. ayni şey 3 yil sonra ip 6s icin gecerli olacak . cunku yeni telefon satabilmeleri icin bir sekilde eskierinin içine etmeleri gerekiyor bunuda guncelleme ile yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 8 Kasım 2015; 22:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egemen26

Telefon 1-2 yıla yavaslamasin stabil olsun diye iphone aldım :) uzun sure kullanmak icin aldim android belli bi sureden sonra cöp oluyor yoksa android alırdım buyuk ihtimal

Telefonu almissaniz hayirli olsun ben henuz almadiniz almayi düşünüyorsunuz diye okudum veya öyle anladim

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: Egemen26

Telefonu almissaniz hayirli olsun ben henuz almadiniz almayi düşünüyorsunuz diye okudum veya öyle anladim

Tesekkur ederim :)

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Ama kararlar zevkler ve beğeniler bende hep apple apple diye diye nihayet 1.senem olucak bilmiyorum belki taraf tutuşumdandır ki ben 4s'e dahi okeylemiştim ki 6+ aldık yani ben alıcak arkadaşı anlıyorum ama bazı büyüklerimiz farklı düşünebiliyor..

• 2 yıl civarı 5S kullandım. Normalde bikaç yıl daha kullanırım diye düşünüyordum. Fakat bir heves 5S'i satıp iPhone 6 aldım. Pişman değilim ekranın büyümesi ve yeni kasa tasarımı hoşuma gitti. Ram açıkcası önemli ama artık 2gb ramli iphone'lar var diye iphone 6'ya çöp diyemeyiz. Şahsen benim için çok farketmeyeceği için 6 aldım.
    Bu sefer en aşağı 3 sene kullanmayı düşünüyorum ( gerçe 5S'e de öyle demiştim ama )

• note 5 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.