Şimdi Ara

iphone 6 plus ekran esnemesi garanti sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pazar iphone 6 plus ımın sağ üst tarafına bastırınca ses gelmesi sebebiyle cepa da ki lydia servisine verdim salı günü de değişim kararı çıktı ve hemen yeni cihazımı aldım böyle sorunu olan varsa apple store yerine servise göndermeleri daha iyi gibi çünkü apple ekran değiştiriyor servislerin yetkisi olmadığı için cihazı yeniliyorlar.Belirteyim telefonda yamukluk ve her hangi bir kozmatik kusur yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verilen swap cihazlarda da aynı sorun veya başka bir şey çıkabiliyor.
  • alınca kontrol ettim şuan öyle bir şey yok olursa yeniden götürmek gerekiyor tabi garanti süresince

• hocam benim ip6 da da aynı sorun oldu,fakat teli 2. el aldım faturam yok elimde verirken ne yapmam gerek acaba ? birde küçük bir şehirdeyim yollarken nasıl yollayayım bilgi verir misiniz ?
  • yeniyurt06 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam cepa lydia da değişim kaç gün sürdü ve swap cihazda bi sorun var mı acaba

• şuan onu kullanıyorum çok şükür hiç bir sorun yok pazar günü vermiştim salı akşam mesaj geldi cihazınızı albilirsiniz diye

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Oldu o zaman hiç servise cihaz vermeyelim :D
  • Bende var aynı sıkıntı apple store zorluyu aradım nasıl hallolur bu diye çok kolay dedi alttaki iki vida sıkılınca düzeliyormuş ya o yanlış söyledi yada sizin cihazdakş daha farklı bir sıkıntıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

Bende var aynı sıkıntı apple store zorluyu aradım nasıl hallolur bu diye çok kolay dedi alttaki iki vida sıkılınca düzeliyormuş ya o yanlış söyledi yada sizin cihazdakş daha farklı bir sıkıntıydı

Vida sıkarak düzelebiliyor. Düzelmez ise ekran değişimi, o da olmaz ise cihaz değişimi. Benzer sorun bende de vardı ekran değişimi çözüm oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: version53

Bende var aynı sıkıntı apple store zorluyu aradım nasıl hallolur bu diye çok kolay dedi alttaki iki vida sıkılınca düzeliyormuş ya o yanlış söyledi yada sizin cihazdakş daha farklı bir sıkıntıydı

Vida sıkarak düzelebiliyor. Düzelmez ise ekran değişimi, o da olmaz ise cihaz değişimi. Benzer sorun bende de vardı ekran değişimi çözüm oldu.

Bende 2 bölümde bu sıkıntı var ses kapama açma soldaki tuş sıkıntılı şarjda yüzde 10 altında iken birden kapanabiliyo ben değişirker diye umuyorum ama bursada yok apple store malesef

• ekrann değişimi ancak apple yapıyor diğer servislerin ekran değiştirme yetkisi olmadığından yeni cihaz veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniyurt06 -- 6 Aralık 2015; 14:39:27 >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:10:14 >
  • Servisleri nerden öğreniyoruz peki?
  • https://locate.apple.com/tr/tr/

• Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.