Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Farklı Bir Ölüpiksel Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Bugun zorluya gittiğim de malum stok olmadığı için danışma amaçlı gittim.Ellerinde bu tarz sorunlardan ötürü satışı yapılmayan cihazlar mevcutmuş bunu da bugun öğrendim.Kutusunu ve faturasını getirin hemen iade alıp size sıfır cihazı vericez dediler tekrar eve dönüp kutusunu ve faturasıyla gittiğim de 5 dakikalık bir işlem sonucu kutusu açılmamış cihazı verdiler.Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler arkadaşlar ve bir kez daha apple store Türkiye de olmasının ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlamış oldum.

Bilgi için teşekkürler. Benim de home tuşunun yukarı köşesine basınca normal olmayan bir yumuşaklık vardı değiştirmem gerekiyordu yarın gideyim store'ye.
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    Evet cihaz var ama satışı yapılmıyor cihazların sadece bu tarz sorunlarda müşteri mağduriyetini gidermek için ayrılan bir stok
  • Sıvı teması gibi geldi bana.
  • Bugun degistirmek icin gittim yine stok yok dediler. Isterseniz iade edin bayramdan sonra gelecek stoktan alin diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Teşekkür ederim ilginiz için,çok titiz bir insanım gördükten sonra zaten direkt gözüm oraya çarpıyor.Stok sorunu olduğu için büyük bir ihtimalle para iadesi yapacaklar o yüzden pek yanaşmıyor stok olduğu zaman değişim yaparlar mı onu merak ediyorum şimdilik

değiştirmen çok zor.. tv lerde ölü pixellerde en az 3 tane şartı koşuyorlar. umarım telefonlardada aynı şart yoktur..
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    3-4 mesaj yukarda sıfır kutulu cihazla değiştirdiğimi belirtmiştim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.