Bildirim
İphone 6 Plus (icloud rehber senkronizasyon sorunu) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 5 ve Air kullanıyorum. Onlar kendi aralarında sekronize olurken, iPhone 6 olmuyor. -
iphone 6'ya icloud'dan rehberim,notlarım,maillerim hiçbiri yüklemedi.yokmu bi çare bulan. -
bence aceleye gelmiş bi yazılım oldu, sağlık bölümü yapılcağına bu hatalar düzeltilebilirdi..
telefonu 3 hatfa önce aldım. (iphone 6plus) icoludu girdigimde ertesi gün rehberim geldi dün restore etmek zorunda kaldım ama hayla gelen bi rehber yok yada bir not, sorun bu ilede bitmiyor bundan önce 5s kullanırken Apple TV e baglaması ısık ayarını acmak kadar kolaydı ama suan ki telefonumla hayla bağlanamadım :) -
selam arkadaslar ben dün telefonu aldım 6 plus ı ilk kurulurken yeni bir iphone olarak ayarla dedim belkide bundan olmus olabilir bilmiyorum ama kişi listesini getiremiyorum iclod dan bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz. 2 defa i cloud u sildim yükledim teli açtım kapattım ama gelmiyo kişi listesi. bu maile atma işi filan nasıl oluyo bilen anlatabilirm,i
saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: esperer
İCLOUD'DAN HANGİ YOLU DENEDİYSEM KİŞİLERİ SENKRONİZE EDEMEDİM
Çözümü bilen veya benim gibi bu sorunu yaşayanlar bilgilerimizi bu başlıkta paylaşalım.
Ben an ve an neler yaptığım işlemleri , çözeseye kadar burada yazacağım)
yaptıklarım şunlar
*icloud'da kişilerim gözüküyor
*ios 'ta kişiler tiki seçili
*whatsapp yükledim biri mesaj attığında bildirim panelinde ismi gözükürken uygulamaya girdiğimde numarası çıkıyor.
*yazılımsal bir sorun olabilir mi ?
*yeni bir icloud heabı açtım ondada senkronize olmadı
*şuan itunes'ten geri yükleme yapıyorum(i tunes yazılımı indiriyor) bu yolda bir işe yaramadı
TELEFONU AN İTİBARIYLA İADE ETTİM
İOS 8 TAM BİR FACİA ANDROİDE LAF ATAN ARKADAŞLAR BAKIN 2 TANE MODELDE ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞTİ STABİLİTE FALAN KALMADI.ANDROİDDE TÜRLÜ TÜRLÜ ÇÖZÜNÜRLÜKLERDE ÜST MODELLERDE KASMA YOK.
PLUS MODELİ KASILIYOR BUNU KİMSE İNKAR ETMESİN
ios kullanmayı bilmiyorsunuz bari b.k atmayın.
Telefon modeli değişse bile (örn: iphone 4s > iphone 6 plus) telefon kurulumunda "yeni bir iphone olarak ayarla" seçerseniz icloud yedeğiniz gelmez.
Yükleme yaparken "icloud yedeklemesinden yükle" seçeneğini işaretleyip devam edeceksiniz bu şekilde kişiler, notlar, takvim vs hepsi geri gelir.
-
hahaha sen çok biliyorsun maşallah :) "icloud yedeklemesinden yükle"dersen uygulamalar gelir sadece :) icloud rehber senkronizasyonunu açmassan rehber gelmez :) neyse hallettim bayağı oldu -
merhaba , şimdi ben dün aldım iphone 6 yı, icloud girişi yaptım telefon kurulurken, ama hala gelmedi kişi listem. beklemem mi gerekiyor, son yorum yapan arkadaşım nasıl halledebileceğim konusunda yarımcı olur musun bana? Teşekkür ederim. -
Ulen telefonu 2 ay once aldigimda, icloud a giris yaptim ve sorunsuz geldi. Dun restore ettim telefonu, yine giris yaptim icloud hesabina ama bu sefer gelmedi :) Notlar ve maillerde gelmemisti, 10 dakika sonra mailler geldi. Notlar ise sabah geldi. Rehber hala gelemedi Ac kapa ac kapa yaptim ayarlardan, yine birsey yok ortada. Bulunamadi mi halen bir cozum su olaya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
Ulen telefonu 2 ay once aldigimda, icloud a giris yaptim ve sorunsuz geldi. Dun restore ettim telefonu, yine giris yaptim icloud hesabina ama bu sefer gelmedi :) Notlar ve maillerde gelmemisti, 10 dakika sonra mailler geldi. Notlar ise sabah geldi. Rehber hala gelemedi Ac kapa ac kapa yaptim ayarlardan, yine birsey yok ortada. Bulunamadi mi halen bir cozum su olaya :)
Hocam herşey geldimi şuanda ?? BEnde 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. -
Merhaba ip ile ilgili bir sorun var bu aralar ,Değişirseniz düzelmesi gerekir.(8.8.8.8 gibi)Sonrasında silebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi geldi cok sukur. iClouddan komple cikis yapip, tekrar giris yaptim. Cikis yaparken de herseyi sil dedim, sordugunda. Tekrar giris yaptiktan 8-9 saat sonra geldi rehber kendi kendine. Allah sabir versin :) -
Arkadaşlar iphone 6 plus kullanıyorum. icloud hesabım var rehber yedeklemesini açtığımda telefonumdaki rehber bölmünde icloud u gruplar yerinde görünmüyordu.
NEYSE Kİ KESİN ÇÖZÜMÜ BULDUM. Olay sadece diğer başka bir iphone cihazında icloud hesabımı açmış olmam imiş.
Diğer iphonedaki hesabımı sildim eskisi gibi sorunsuz çalışıyor. -
Arkadaşlar yukarıdaki arkadaşların yaşadığı sorunu bende şu an yaşıyorum. iphone 6 cihaz. Yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla bir çözümü yok?
Yardımcı olacak arkadaş olursa çok sevinirim -
iCloud'dan ben de aktaramadım. icloud.com'da görmeme rağmen telefonda gözükmüyordu.
Şöyle bir çözümle hallettim:
1- icloud.com'a gir, kişileri aç. Sol altta ayarlar butonu var. Oradan tümünü seçip, vCard'ı dışa aktarı tıkla. Tüm rehberin vcf dosya uzantısı halinde bilgisayara kaydedilecek. **
2- Herhangi bir Gmail hesabına PC'den giriş yap. Sol üstte Gmail'e tıklayıp, aşağı doğru açılan menüden Kişiler'i seç.
3- Sol taraftaki menüden, kişileri içe aktar'ı seç.
4- Açılan dosya seçme sayfasında icloud'dan indirdiğin vcf dosyasını seç. Rehber'i Gmail hesabına kopyalamış olduk.
5- iPhone'da Mail-Kişiler-Takvimler kısmına gir. Hesap ekleye dokunup, Google hesabını seç. Gmail hesap bilgilerini gir. Hesap doğrulandıktan sonra Kişiler'i aktif hale getirip tamamla.
** Windows yüklü PC'de Chrome'dan bunu denediğimde hiçbir dosya indirilmedi. Macbook'tan yaptığımda rehberimi indirebildim. Sizde de dosya indirilmiyorsa; Macbook yoksa, Windows üzerinde Internet Explorer ile deneyin bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfa -- 27 Şubat 2015; 13:54:26 >
-
Arkadaşlar lutfen yardım edin! :( Iphone 6 plus aldım ve daha once hiç ios kullanmadım. Simdeki kişileri rehberime aktaramıyorum.Her yeri okudum inglizce yaptım telefonun dilini sadece yarısı geçti yarısı numara olarak kaldı ve onları bir türlü isimleri çıkartamıyorum gunlerdir uğraşıyorum. icloud da kurdum. rheberde gruplar sekmesinde o da tick işaretli başka ne yapacağmı şaşırdım. Sizlerden cvp bekliyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sewinirim....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X