Şimdi Ara

Iphone 6 Rehberde Numaralar var İsimler Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
59.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 6 cihazıma sim kartımı aktardım herhangi bir hata almadan oldu.Fakat Telefon rehberimin bir kısmı olması gerektiği şekilde sorunsuz, listenin sonunda da birçok telefon numaramın kaydı yapılmış ama isimlerini göremiyorum bu durum hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.

İyi Günler,

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Rehberinde Numaralar Var, İsimler Gözükmüyor Sorunu

iPhone rehberinde kayıtlı kişilerin numaraları göründüğü halde isimlerinin görünmemesinin birkaç nedeni olabilir. İşte bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin bazı adımlar:

• Rehber Uygulamasını Kapatıp Aç: Rehber uygulamasını kapat ve ardından yeniden aç. Bazen bu basit adım sorunu çözebilir.
    • iPhone'unu Yeniden Başlat: iPhone'unu kapatıp yeniden başlatmak, yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • iCloud'la Senkronize Et: Rehber verilerini iCloud'unla senkronize et. Bu, rehberdeki eksik bilgilerin tamamlanmasına yardımcı olabilir.
    • Ayarlar'ı Kontrol Et: Ayarlar > Kişiler'e git ve "İsimler" ve "Soyadlar" seçeneklerinin açık olduğundan emin ol.
    • SIM Kartı Çıkarıp Tak: SIM kartını çıkar ve ardından tekrar tak. Bu, SIM kartındaki rehber verileriyle ilgili sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Üçüncü Taraf Uygulamaları Kontrol Et: Rehberle ilgili üçüncü taraf uygulamalar, kişiler listesinde isimlerin görünmemesine neden olabilir. Bu uygulamaları kaldırmayı dene.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: iPhone'unun en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin ol. Yazılım güncellemeleri genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra da sorun devam ediyorsa, Apple Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı problemi bnde yaşıyorum birisi özel mesajla banada yardımcı olursa bu konuda sevinirim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun olmuştu. sim'i eski telefona taktım, hepsini yedekledim ve gmail hesabıma aktardım. sonra telefonu gmail hesabımla senkronize ettim ve kişileri içeri aktardım. benimki böyle düzeldi.
  • Bu mesele sanırım çok uğraştıracak, sim kartta diğer telde çalışmıycaktır :( iphone göre kesildi tabi bakalım çözücez bir şekilde.
  • Şu olayı çözen yok mu
  • Arkadaşlar ben sorunumu çözdüm hangi GSM şirketini kullanıyorsanız online yedekleme sistemine kartınızı yedekleyin.Ordan istediğiniz şekilde düzeltip ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca; hattımı eski telefona takıp isimsiz numaraları tek tek kontrolde ettim o numaraların bir kaçı hariç hepsi telefonda kendi ismleriyle kayıtlı oluyo.
    Ama direk isimsiz onu aradığınızda ismi tanımıyor.Tek tek bakmanız gerekicek. Biraz uğraştırıyor o işlemde ama rahatlıkla çözersiniz.

Kolay Gelsin.
  • Arkadaşlar bende VAtandan 23 ekimde aldığım 6s plusımda aynı sorun var. Bir kaç tane de değil 50 küsür var en az. Ne yapmalıyım? Gitsem onlara değiştirme hakkım olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatta telefonun dilini ingilizce yapıp aktarmama rağmen yine öyle
  • [Ç Ö Z Ü L D Ü] Apple müşteri hizmetleri ile konuştum şimdi. eğer eski telefonunuz androidse bu durum farklı şifrelemelerden kaynaklanan sorunmuş. ben 6s e note 2 den geçtim. Note 2 eski şifrelemeyi destekliyor fakat 6s desteklemiyor. Sıkıntı bundan çıkıyormuş. Çözümü ise bi android telefonu alın, simdeki kişileri avea yedek uygulamasını indirip, numaraları yedekleyin(farklı bir operatör olmanızın önemi yok). vcard uzantısında kaydedip, kendinize mail atın. sonra maili iphonunuzda açıp rehberi yükleyin. sorun hallolmuş oluyor. isterseniz daha sonrasında sorun yaşamamak adına simdeki tüm numaraları silip, iphone a attığınız kişileri tekrar sime kopyalayabilirsiniz. Herkese mutlu günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedow -- 27 Ekim 2015; 12:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedow

[Ç Ö Z Ü L D Ü] Apple müşteri hizmetleri ile konuştum şimdi. eğer eski telefonunuz androidse bu durum farklı şifrelemelerden kaynaklanan sorunmuş. ben 6s e note 2 den geçtim. Note 2 eski şifrelemeyi destekliyor fakat 6s desteklemiyor. Sıkıntı bundan çıkıyormuş. Çözümü ise bi android telefonu alın, simdeki kişileri avea yedek uygulamasını indirip, numaraları yedekleyin(farklı bir operatör olmanızın önemi yok). vcard uzantısında kaydedip, kendinize mail atın. sonra maili iphonunuzda açıp rehberi yükleyin. sorun hallolmuş oluyor. isterseniz daha sonrasında sorun yaşamamak adına simdeki tüm numaraları silip, iphone a attığınız kişileri tekrar sime kopyalayabilirsiniz. Herkese mutlu günler...

Peki hocam kesilmiş sim kartını eski telefona nasıl taktınız?

• ya note 2 de kesilmişti ama 6s plus daha da kesik. araya hattın altın yerinin temas edeceği yeri görüyosun zaten oraya doğru takıyorsun. bu kadar :D
  • Hortlatayım bende tuşlu Nokia dan 6s e geçtim simdeki no lar var isimler yok ve gmaile senkronize aktaramıyorum yardım lütfen kişilerde iCloud mu gmail mi olmalı ve rehberdeki grup hangisi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 24 Ağustos 2016; 22:36:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.