Şimdi Ara

İphone 6 serisini kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanan var mı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kılıfsız kullanıyorum ama jelatinim orijinal buff kullanıyorum arkadaşım iphone 6 plus ını kılıfsız ama buff orijinal jelatinle kullanıyor
  • Buff ekranın hepsini kaplıyor mu kenarlarda boşluk oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Ben kılıfsız kullanıyorum ama jelatinim orijinal buff kullanıyorum arkadaşım iphone 6 plus ını kılıfsız ama buff orijinal jelatinle kullanıyor

??

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyurt06

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Ben kılıfsız kullanıyorum ama jelatinim orijinal buff kullanıyorum arkadaşım iphone 6 plus ını kılıfsız ama buff orijinal jelatinle kullanıyor

??

binim iphone 5 im var buff markalı jelatinle kullanıyorum arkadaşımda iphone 6 plus ını buff markalı jelatinle kullanıyor ve ikimizde kılıfsız kullanıyoruz
  • 5s için, arkaya jelatin + öne kırılmaz cam şeklinde kullanıyorum. bazen 0.3mm olan kaplardan takıyorum sıkılınca çıkarıyorum.
  • çok ince şeffaf kılıf aldım yoksa çok kayıyor elimden 3, ay jelatinsiz kullandım ama 15 gün önce jelatin taktırdım

• Daha önce 4, 4s, 5 ve 5s cihazlarda hiç kılıf kullanmadım hepsi de istisnasız cizildi. Zaten 5 eziklerden ve çiziklerden pert olmuştu.
    Şu an plus kullanıyorum düşürdüğümde ekranın kırılma riskini göze alamam tamam belki yine kırılır ama ben önlemimi almak zorundayım evet kaliteye dokunmak farklı bi his ama 3200 tlnin içine oturması da farklı bir his.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sınıfta 4 tane iphone 6 var hiçbirisi kılıf kullanmıo ama jelatin takan var

• Bi gün kılıfsız kullanayım dedim arkadaşın eli çarptı telefon düştü.Sol alt köşesinde bi iz oldu ama ben hala kılofsız kullanıyorum böyle daha güzel :)

• Ekranı tamamen kapatan koruyucu biliyomusunu bodyguardz kapatıyordu ama yapısı hoşuma gitmedi silikona benziyordu

• İnceden bi ekran koruyucu olsa da cam bir ekran koruyucu düşünüyorum.
    Ya dafoni ya da spigen..

• Telefonun çabuk yıpranmasını engelliyor bence, o yüzden kılıf ve ekran koruyucu şart bana kalırsa.
  • 2. elde zarar etmek istemeyenler kılıf takmalı bence. bende hem kılıf hem cam ekran koruyucu var.
  • Dizayni icin milyonlarca dolar harcanan telefonu, zevksiz ruhsuz takoz gibi kaplara koymak bana hic mantikli gelmiyor, cevremdeki herkes hemen hemen kap ile kullaniyor, cizilmesin diye kap koyuyoruz diyorlar da, eger benim gozum onu gormeyecekse, elim degmeyecekse ne anlami kaldi ben anlamadim.

Ikinci el icin ise, 2007den beri iphone kullaniyorum, arka kapagi cizik olanla olmayan telefonun ikinci eldeki fiyat farki 50-100 tldir, bu miktar icin kendimi uzemem...

• erkan koruyucu feriştahı olsa bile kaliteyi bozuyor. Kaldı ki iphone 6 ve 6+'ın ekranı corning olduğu için tam oturmuyor, kenarları havada kalıyor veya lcd'yi kapatıyor.
    ama ekrandan 2 mm yüksek kılıf kullanarak bu riski azaltmaya çalışıyorum.
  • manyakmıyız la 2.5 milyara iphone 6 alıcaz kılıfsız kullanıcaz 1 aya çizikler oluşmaya başlar
  • ben kılıfsız kullanıyorum
  • Şeffaf kılıf ve Ekran koruyucu ile kullanıyorum İphone 6 Space Grey 16 gb
    telefonu çıplak kullanmak zengin işi paranız coksa kullanırsınız.
  • iPhone 6'mı ben de kılıfsız kullanıyorum. Apple deri kılıflardan aldım ama o da kabalaştırıyor nadiren takıyorum sonra hemen çıkartıyorum. Sadece önde jelatin var. Geçen betona düşürdüm ben ekran falan kırıldı diye yerden aldım ama sadece jelatin yırtıldı o kadar.

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    Ilko duydum ki iphone 6 na ios 6 yuklemissin hahaha

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.