Şimdi Ara

iPhone 6 serisinin bazı modellerinde bellek hatası ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İster bükülsün isterse çatlasın alacak olan yine alır.

Bir tek bu firma için geçerli değil tüm hepsi için geçerli.

Sorunlu telefonu olan varsa kendi derdine yansın.
  • Bu sorunlarn hiçbiri mevcut değil şu anda bende .

Demek ki dünyadaki tek sorunsuz iphone bana denk gelmiş .

4.600 Tl ' ye satılık . Dünyadaki tek sorunsuz iphone .

NOT : 30 kişi sıraya girdi şu anda .

..

Acaba dünyadaki tek sorun iphone bende mi yoksa 3 kişideki sorun bütün iphone' lara mı mal ediliyor .

Yorumsuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 9 Kasım 2014; 16:21:04 >
  • Her zaman yeni iphone bekleniyor fotolar
    Siziyor sonra cikiyor rahat ediyor millet bu seferde hatalar serisi medyada yer aliyor ve iphone ciktiktan kisa bir zaman sonra yine hatasiz cikacak yeni iphoneu bekliyor. Bazen diyorumki apple istedigi satis sayisini elde edince kendisi bu hatalari medyada yayinlattiriyorki millet yine yeni iphoneu beklesin ve psikolojik olarak iphone ciktiktan sonra eski kabul edilip milleti yenisine almaya hazirlasin aslinda super bir strateji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 64 GB. Bende de reset atma sorunu oluyor arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 9 Kasım 2014; 16:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

iPhone 6 64 GB. Bende de reset atma sorunu oluyor arada.

Bu kotu ama hata raporunda herhangi birsey yaziyormu? Bnede 64GB almak istiyordum bunlari duyunca beklemeye aldim s cikana dek beklemekte istemem.

• iPhone 6 plusta hafızanın Yarısı civarı doluyken donma ve tepki vermeme sorunları yaşamıştım. Özellikle safsrideyken. Şu an 6 kullanıyorum, plusta Yaşadığım bu sorunu henüz görmedim.

• parası olmayıp iphone kullanamayan karalamacılar yine toplanmışlar karalama kampanyasına cebinde 3310 var stabiliteden bahsediyor
  • Burada yazılan onlarca sorundan 1 tanesini bile yaşamadık.

Sadece wifi sorununu yaşadım oda 8.1'de düzeldi.

Eline iPhone 6 almamış adamların yaptığı haber-yorum bu kadar pespaye ve uyduruk olur.
  • Değişim programı başlatılır, hatalı parti seri numarasından tespit edilir, memnun olmayan kullanıcı da gidip değiştirir. Bu kadar basit. Boşuna saçma sapan yorumlar yazmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

parası olmayıp iphone kullanamayan karalamacılar yine toplanmışlar karalama kampanyasına cebinde 3310 var stabiliteden bahsediyor

Allahtan tüm iphone kullanıcıları senin gibi elindeki telefon yüzünden kibire kapılmıyor(iphone kullanıp kullanmadığın bile belli değil ya,neyse)

• arkadaslar bendede olabilir problem 128gb gold 6 da 2 3 hafta once mavi ekran hatasi aldim sonrada cohaz arasira donuyo resmen ayarlara giriyorum hucresel veriye girmiyi muzige giriyorum muzigin ustune tikliyorum acilmiyo donuyo bilmiyorum anlayamadim

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    yazık lan valla yazık bu tıpler yuzunden tıksınıyorum appledan (4 kullandım hala duruyor peder beyde) ıphone u alınca bır sınıf atladıgını sanan garıbanlardan sadece 1 tanesı. wp yada androıd ın amıral gemılerıde aynı para 3 assagı 5 yukarı.. bu neyın kafası da boyle havalarda gorme cabalarındasın?

yedıgınız kazıgın acısını boylemı cıkartıyorsunuz yoksa?
  • Iphone gökten inmedi, zeus tarafından üretilmedi.

Fakat buna rağmen android saçmalığından iyidir, windows phone ile yakında yarışabilir.
  • Aradaki fark su. Boyle bir sorun varsa sorunu yasayanlara ucretsiz degiaim yapar apple. Ancak ayni sorun sony veya samsungta olsaydi uzerine para isterlerdi:) ornek kasa acikligi su geciren modeller her turlu samsung sorunlari:)

• adamlar telefonunun rengini bile beğenmeyenin telefonunu 3er 4er değiştirdiler, sorun için apple care e başvuruyormuş insanlarda geri dönüş alamıyorlarmış hee canım heee. İncecik telefon ürettiler ona bile ama bükülüyor diye mazeret bulan bir beyin daha neler üretecek bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

yazık lan valla yazık bu tıpler yuzunden tıksınıyorum appledan (4 kullandım hala duruyor peder beyde) ıphone u alınca bır sınıf atladıgını sanan garıbanlardan sadece 1 tanesı. wp yada androıd ın amıral gemılerıde aynı para 3 assagı 5 yukarı.. bu neyın kafası da boyle havalarda gorme cabalarındasın?

yedıgınız kazıgın acısını boylemı cıkartıyorsunuz yoksa?

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    bu zaten senin anayasal hakkin. apple a has bi durum degilki apple da sensen aldigini jelatinleyip baskasina veriyor hepsi aynisini yapiyor.

cebinde bile bukulen bi telefonu savundun zaten tartisilacak bir basfin olmadığı da ortada

• Apple store'da iyi davranılmadı ya, artık gelsin böyle yalan haberler. Vur Apple'a vur...

• Saçma sapan apple ı kötüleyen haberlerin altını dolduruyor ya şu dandroidciler çok komik gözüküyorsunuz :) dalğa gectiğinizi sanıyorsunuz :) neden bu kuyruk acısı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bu zaten senin anayasal hakkin. apple a has bi durum degilki apple da sensen aldigini jelatinleyip baskasina veriyor hepsi aynisini yapiyor.

cebinde bile bukulen bi telefonu savundun zaten tartisilacak bir basfin olmadığı da ortada

Getir bana o anayasa maddesini hadi bakalim o zaman. Veya sana bir sans daha rengini begenmeden degistirebildigin 1 telefonun oldu mu tarihte farkli marka onu goster.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.