Şimdi Ara

iPhone 6 su geçirmez kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın çok değerli donanımhaber üylereri.Malum yaz yaklaşıyor.İphone 6'ım için su geçirmez bir kılıf alıp plajlarda alemlere akmak istiyorum.Acaba bana yardımcı olabilecek, daha önceden böyle bir kılıf kullanan varsa bu konunun altına mesaj atabilir mi?

• Ben kullanıyorum.N11 den aldım.Markası lifeproof.Çok kaliteli bir marka.Alırsanız lifeproof markalı bir kılıf almanızı tavsiye ederim.
  • Kaliteli bir marka derken ne demek istediniz.Yani kalite göreceli bir kavramdır.Kimine göre çok kaliteli olan bir şey, kimine göre çok dandik olabilir :)
  • Kılıfın garantisi var.Su geçirmesi halinde kılıfı iade edebiliyorsunuz.Garantisi olması benim kafamda kaliteli bir marka izlenimi oluşturdu.Bence sizde bir deneyin.Su geçirmez bir kılıf almaya niyetliyseniz lifeproof'a bence bir göz atın.
  • Tamam bir bakıcam bahsettiğiniz kılıfa.N11 den almıştınız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetusta19 -- 8 Mayıs 2015; 15:09:48 >
  • Evet n11 den aldım.Lifeproof iphone 6 su geçirmez diye aratırsanız çıkar.Ben 1 ay önce aldım şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaycık

Kılıfın garantisi var.Su geçirmesi halinde kılıfı iade edebiliyorsunuz.Garantisi olması benim kafamda kaliteli bir marka izlenimi oluşturdu.Bence sizde bir deneyin.Su geçirmez bir kılıf almaya niyetliyseniz lifeproof'a bence bir göz atın.

İçinde telefonum varken su geçirince kılıfı iade etsem kaç yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam haklı...
  • İyi o zaman siz arabaya felan da binmeyin mazzallah kaza felan yaparsınız, ya airbag'ler çalışmazsa? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Kılıfın garantisi var.Su geçirmesi halinde kılıfı iade edebiliyorsunuz.Garantisi olması benim kafamda kaliteli bir marka izlenimi oluşturdu.Bence sizde bir deneyin.Su geçirmez bir kılıf almaya niyetliyseniz lifeproof'a bence bir göz atın.

İçinde telefonum varken su geçirince kılıfı iade etsem kaç yazar

İçinde telefonun yokken deneyeceksin, su geçiriyorsa iade edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben bundan aldım işe yarıyor koruması çok iyi
     iPhone 6 su geçirmez kılıf
  • quote:

Ben kullanıyorum.N11 den aldım.Markası lifeproof.Çok kaliteli bir marka.Alırsanız lifeproof markalı bir kılıf almanızı tavsiye ederim.

Bende bir kac gündür bu konuyu araştırıyorum , sanirim lifeproof iki modeli var siz hangi modelini aldiniz ? Bilgi verirseniz bende ondan almayi planliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 20 Haziran 2015; 16:00:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.