Şimdi Ara

iPhone 6 uzun süreli pil kullanım sonucu!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam eski apple kimliğimde ücretsiz almıştım yeni bir apple kimliği aldım baktım ücretsiz tekar indirdim. Benim oğlan çok seviyor oynayıp duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Hocam sizin ki plus mı çok çok iyi maşallah.

Yok düz model. Plus'ta var ama daha pil süresi almayı denemedim ondan.

Hocam gerçekten süreniz iyi. Ben de 3G ve Bluetooth sürekli açık ondan da kaynaklanıyor ama gerçekten mutluyum.

• Batarya'yı sürekli %1 kalıncaya kadar bitirmemeye dikkat edin, %15-20 gibi kalınca, şarja takın, zaten telefon da uyarı veriyor. Sadece 1-2 ayda bir batarya'yı kalibre etmek için, telefonu kapanıncaya kadar kullanıp şarj edebilirsiniz.
    Ayrıca battery doctor ile şarj edince, batarya seviyesi %100'den kolay aşağı inmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Aralık 2014; 20:01:49 >
  • Gördüğünüz gibi oyun oynadım,yüzlerce vine izledim,internette dolaştım, whatsappta yazıştım ve şarj sürem budur daha 20 küsürlerde 1 2 saat daha gideceğine eminim
     iPhone 6 uzun süreli pil kullanım sonucu!..

• benim tel buga girdi 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

yok hocam eski apple kimliğimde ücretsiz almıştım yeni bir apple kimliği aldım baktım ücretsiz tekar indirdim. Benim oğlan çok seviyor oynayıp duruyor.

Ios 8 ilk ciktiginda guncelleyenlere ucretsiz gibi bir sey duymustum da son durumu ogreneyim diye sordum

• Buda benden olsun

• Arkadaşlar meraktan soruyorum, bu sarj sürelerini bozmamak için telefonu % kaç iken şarja takmak gerekiyor? Bir de dikkat etmemiz gereken hususlar neler?

• iPHONEMRE kullanıcısına yanıt
    Ama Bekleme Sürelerinin altında fişe takıldı yazıyor.. nasıl inaalım buna. yüzde yüz olduktan sonra yine takılmış fişe.. orada hiç bir şey yazmayacak. :)
  • al sana o zaman iPhone 5 den bir SS :
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    peki buna sen inandın mı. :)
    saati ileri almadığını nerden bilelim.. 15 saat kullanım.. yalana bak..
  • E peki sen hiçbir ss e inanmayacaksın o zaman neden toptan inanmayacağım demiyorsun :) saati falan ileri almadım ayrıca şu ana kadar hiç saati ileri almadım saat hep otomatikde ama sen inanmayacağın için boşuna yazıyorum şu an :) konu bu değil zaten sen fişe takılmayacak o telefon demişsin ya al fişe takılmamışı demek babında şeettim neyse sittiret...
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Ben ancak böyle inanırım.. Ha 23 saat bekleme 5 saat kullanım desen belki mantıklıda.. 15 saat külliyen yalan.. :)
  • bu arada videoyu şimdi çektim..
  • Zahmet olmuş :) valla ben bu ssi bile paylaşmak üzere almadımki uyandım baktım %2 de niye bu kadar düşmüşki la dedim ben yatarken %20 idi hatta bir de uçak moduna alıp wifiyı açmıştım uyku sayacını 1 saat sonraya ayarlayıp podcast açtım evet nizami kapanmış ancak uyuduğum 4 buçuk beş saati silme kullanım olarak değerlendirmiş zaten kullanım 10 saat falandı yatarken acaba uçak moduna aldığım için mi oldu bu diye düşündüm genelde uçak moduna almam çünkü ertesi gece sebebin bu olmadığını anladım tabi :) şimdi ya arkaplanda sürekli ama azar azar bir öğe pili kullandı çünkü yüzdede ki düşme de normal değil kullanılmış yani ya da sayaçda bir bug oluştu yaşadığım şeyi anlatıyorum yalan yok yani :) ve hatta ardından şu ss i de aldım : mesela bu da bug sayacın sıfırlanması gerekiyordu . Bu olay 8.2 Beta 1 de yaşandı.

• iPHONEMRE kullanıcısına yanıt
    Bataryayı tamamen bitirmek yanlış bir şey yalnız. Yüzde 10, 20 küsürlere geldiğinde şarja takmalısınız. Ayda 1-2 kere de bataryayı tam bitirip tam şarj etmeniz yeterli. Sürekli bataryayı bitirmek ömrünü azaltacaktır.
  • Bir tek benim mi berbat arkadaş 5.30 saati anca zorluyor. Değişim mi yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

• Gercekten cok guzel sarj sureleri. Bende bir aydir kullniyorum iPhone 6. Sunu diyebilirim ki sarji %20 den dusurmemeye dikkat edin. iPhone 4 den sonr devrim gibi bir sey oldu bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s aldim bende 2 hafta once sarj konusunda cok ozenli davraniyorum ilk aldigim gun hic telefonu acmadan sarja taktim 8 saat tuttum
    sonraki sarjlarini %10 a kadar indiginde sarj ediyorum ve %100 olunca 5=10 dakika sonra cikartiyorum...

suan icin performansindan memnunum siz telefonunuzu nasil sarj ediyorsunuz
  • 6plus ekran aydınlık dışarıda3g full açık sürekli online dizi izliyorum bu yüzden aşırı safari kullanımı var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.