Şimdi Ara

## iPhone 6 ve IOS 8 Belli Oldu ! Ekran Görüntüleri Sızdı ! [ Ana Konu ] ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

"Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek." Bu özellik sadece M7 hareket işlemcisi bulunduran cihazlarda çalışmasın da.

Muhtemelen

Sanmıyorum.
  • ios 7.1 daha yeni geldi ne bu acele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios 5 ten 6 geçiş gibi birşey bu.Ios 7 nin adam olmuş hali denebilir Ios 8 e.Iphone 4 e tekrar optimize etmekle uğraşıcaklarını düşünmüyorum zira çok sıkıntı çıkartıyor.4S ve üzeri modellere dağıtılması muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Saçmalık.

Neden

• hocam ios 6lı 3gsye foursquare nasıl indirebilirim peki, ios 7 gerekli diyor her denememde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

ios 7.1 daha yeni geldi ne bu acele

• iPhone u iPhone yapan iOS 6'idi. Yeni bir tasarım yerine keşke iOS 6 üzerinden geliştirmeler yapsalardı.
  • Alt taraf şeffaf olsun yada seçim imkanı sunsalar çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Alt taraf şeffaf olsun yada seçim imkanı sunsalar çok daha iyi olur

Olabilir Gayet iyi fikir
  • Bunu iphone 4 alırsa, artık sadece bu telefon sms ve normal arama için çalışacaktır. 7.1 de de vasat iphone 4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Bunu iphone 4 alırsa, artık sadece bu telefon sms ve normal arama için çalışacaktır. 7.1 de de vasat iphone 4.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Bunu iphone 4 alırsa, artık sadece bu telefon sms ve normal arama için çalışacaktır. 7.1 de de vasat iphone 4.

• Uygulamaların görünümü iOS 7 ile uyumlu boşa yapmıyorlar. Bir anda tasarımın değiştirilmesini kimse beklemesin bu hayal olur. Bunun üzerine ekleyecekler biraz ikonları değiştirirler yeni uygulamalar ve ayarlar fazla bir şey beklemeyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 4.7" yetersiz ek modelle 5.3 5.7 gibi seçenekler sunulsa iyi olur apple dangalak yerine koyuyor 3.5" ele en uygunu dedi sonra 4" için aynı şeyi söyledi şimdide 4.7" için söylemeye hazırlanıyor sanıyorum bizim ellerimiz biraz fazla büyüyor. yap işte dev ekranlı bir model alalım tetris ekranı gibi uğraşıtırıyor parmaklarım ufacık olmasına rağmen rahatsız oluyorum parmağım ekranın yarısını kapatıyormuş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Nisan 2014; 22:22:19 >
  • Aslında 4'e gelme olasılığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bence 4.7" yetersiz ek modelle 5.3 5.7 gibi seçenekler sunulsa iyi olur apple dangalak yerine koyuyor 3.5" ele en uygunu dedi sonra 4" için aynı şeyi söyledi şimdide 4.7" için söylemeye hazırlanıyor sanıyorum bizim ellerimiz biraz fazla büyüyor. yap işte dev ekranlı bir model alalım tetris ekranı gibi uğraşıtırıyor parmaklarım ufacık olmasına rağmen rahatsız oluyorum parmağım ekranın yarısını kapatıyormuş gibi

Dedikleriniz Çok Doğru
  • daha önce gelen ssler 640x920 filandı ama şimdiki 800x1325 inandırıcı gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

daha önce gelen ssler 640x920 filandı ama şimdiki 800x1325 inandırıcı gibi geldi

• işte beklediğim haber..

şu anda HTC One M7 kullanıyorum arkadaşlar ama Android'ten artık illallah ettim.. Çalışıyor mu çalışıyor, iyi mi evet.. Ama iPad 2 ve iMac 27" varken Android abes kaçmaya başladı. Şimdi 5s alsam, 2015'te 6s'e geçsem olur mu acaba?

Siz ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.