Şimdi Ara

İphone 6 vs LG G4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar LG G4 mü alıyım İphone 6 mı öğrenciyim uzun ömürlü lazım.

• uzun ömür dersen iphone 6
    yüksek performans dersen lg g4
  • Bu ikisi arasından tabikide iPhone 6.G4 6 ay sonra teklemeye başlar Bana kalırsa M9 al şu anda piyasanın en iyisi
  • fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Teklemeye başlar derken neyi kasteddiniz kasma problemimi çıkar diyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailYZC37

LG G4 2 sene rahat götürür fakat seçimini kameradan yana yapman lazım çünkü G4 kamera ve ekran kalitesiyle öne çıkan telefon , eğer fotoğrafla çok işin oluyorsa g4 tabikide fakat yok sorun olmaz diyorsan ip6 al detim markette uygulamalar var kamera için manuel ayar yapabilirsin çekim yaparken ama hiçbiri g4 ün kü kadar teferruatlı değil tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera cikan pil sd kart avantajindan dolayi bence G4 dahaa alınası

• Yahu iki tane Çicek böcek fotoğrafı makro çekmek için okadar parayı telefona vermeyin neymiş hızlı odaklaniyormus ya kardeşim zarar %100 zarar git dslr al ikinci elde zararda etmezsin fotoğrafçılıkta öğrenirsin 2000 liradan fazla para vermeyin telefona ikinci eli değerli tek marka var oda apple. Ikinci el iPhone 6 almanızı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kamera kullanmayı severim yani bu telefon devrim gibi gelicek bana Galaxy w Den G4 e geçiş yapıcam performans açısından G3 den iyimidir ? yani önümüzdeki 2 yıl sıkıntı cıkarırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailYZC37

Kasma ve takılmalar başlar diyorum.iPhone 6 her türlü tokatlar G4'ü.iPhone 6 ile kapışacak telefon arıyorsanız G4 doğru adres değil.S6 ve M9'a bakın çok üstün cihazlar onlar.
  • Uzun gitsin demişsin.
    O zaman piyasada sadece HTC ve iPhone kalır :)
    iPhone 6

• Samsunga güvenim kalmadı şuanda kullandıgım telefon Galaxy w 5 kez garantiye gitti ayrıca abimde Galaxy S4 kullanıyordu onunda telefonu sorunluydu bi samsung vakası daha geçirmek istemiyorum stabil bi telefon istiyorum iphone 6 2500 ü aştı vodofoneden tarifeye ek alıcağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.