Bildirim
İphone 6 vs LG G4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer bu ikisi arasında kaldıysan iphone 6 derim. Ama sana önereceğim telefon z3+'dır kesinlikle şuan piyasanın en iyisi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ılla ıkısı arasında ıse G4 dıger turlu bencede z3+,ayrıca ıosun neyını arayacaksın bırseyı yokkı zaten 3 gune alısır 5gunede ıosla gecen zamanına uzulursun. -
Z3+ alacağına z3 al veya z2!!! Günlük olarak aralarında hiçbir fark yok neredeyse. Aldiktan 3 4 ay sonra da 500 600 lira deger kaybetmesi cabasi. Iphone fazlasıyla çekici geldiği bu kıyaslama için sonuc belli ama acil değilse iphone 6s (veya 7 hangi isimle gelir bilemiyorum) ve note5 i beklemenizi soyleyebilirim. Fazlasiyla degecektir. Cihazlar tanitildigi zaman ona gore bir secim yaparsiniz. En azindan ben boyle yapacagim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Merhaba
Lg G4 artıları:
1-Daha net,canlı,parlak bir ekran 535 ppi netlik
2-16mp f1.8 lens ile daha net fotoğraflar
3-Daha iyi bir ön kamera
İphone artıları
1-daha stabil çok az br şey daha yani
Benim 3 telim var note 4 xperia z3+ iphone 6 note 4 kamerası iphone 6 geçyor
Benim Önerim Lg g4 tür
Şimdiden hayırlı olsun.Selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X