Şimdi Ara

İphone 6 wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
27.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ücretli değişim olabilir diyicem ama yurtdişi oldugu için olurmu olmaz mi sormak lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de vardı iphone 6 da. Çok sıkıntı gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, işte nereye soracam öyle de bir sorun var. En iyisi telefon edeyim ben iphone'a. Daha önce bir numara bulup aramıştım. Bayram sonuna kaldı artık.

• cihan3737 C kullanıcısına yanıt
    Kvk genpa başari gibi teknik servislrre sorucaksin yurtdşi kayitli ve garantisi dolmuş cihaz detayli bilgiyi onlardan alabilirsin..apple yide arayabilirsin ama yurtdişi olunca herkes bi agizdan konuşabilir.

• Sorunu wifi antenini değiştirerek çözdüm. Servisle görüştüm, iphone 6lar için kronik bir sorun dedi. Üst kısımdan darbe aldıysa(Benim darbe vs yok) oluyor genelde dedi. 160₺ fiyat karşılığında wifi/gps anteninin değişmesi gerektiğini söyledi. Netten arama yaptığımda ilgili parçanın 20₺ olduğunu gördüm. 140₺ işçilik bana abartı geldiği için sipariş verip kendim değiştirdim. 10₺'de telefonu açmak için kullanılan anahtar setine verdim toplamda 130₺ kar etmiş oldum. Sorunun net çözümü anteni değiştirmek. Aklıma takılan tek bir şey oldu, teli açtığımda üst kısımlarda bir vidanın gevşemiş olduğunu gördüm, acaba sadece onu sıksam düzelecek miydi ukdesi kaldı içimde.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan3737 -- 10 Temmuz 2017; 9:23:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.