Şimdi Ara

İPHONE 6 YAMULMASI ACİL YARDIM ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar sizden aşşağıda ki yazacağım konu hakkında yardım bekliyorum

2015 7 inci ayında iPhone 6 aldım fakat 4 ay oldu bugun telefona bir baktım telefonun bir tarafı hafıf dıger tarafı biraz bariz şekilde yamulmuş ...

Teknosadan aldığım telrgonu gittim bana kullnıcı hatası 500 600 isterler dediler daha Telefonu garantiye göndermedim , gönderirsem bu teknosadaki arkadaşın dediği gibi olursa ben nasıl bir yol izleyebiliirrim belirtiyorum telefona gözüm gibi bakıyordum

1 inci seçenek orjinal 200 liraya kasasını alıp düzgün bir telefoncuda değiştirmek (garanti kapsamından çıkıcak)

2 inci seçenek düz iki mdf arasına fiber bezle sarıp medfleri düzleştirme saçma gelebilir

3 Garanti kapsamında 600 lira parayı bayılmak

sizden yardım bekliyorum teşşekkür ederim

• Geçmiş olsun
    3.garAnti kapsamında 600 tl değil 1100 tl fiyat
    Arkadaş seni yanlış bilgilendirmiş
    2.riske gitme ekranı yada kamera çıkıntısını patlatabilirsin
    1.bence çok rahatsız etmiyorsa gerek yok kasa değişimi yapmaya
    Tak güzel bir kılıf kullan gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.Seçenek

Apple store'a götürme imkanınız varsa götürün, yoksa garantiye verin. Eğer 600 lira gibi bir fiyat çıkartıyorlarsa paşa paşa kullanmaya devam edin. O yamukluk emin olun kullanmanızı etkilemez. 1 2 Haftayada alışırsınız, boşverin gitsin. Apple store ücretsiz değişim yapıyorsa değiştirin, yapmıyorsa kullanın. Azıcık bi yamukluk için 600 tl verilirmi hocam. 200 Liraya orjinal kasa bulamazsınız, emin olun çakma kasa taktırdıgınız zaman daha çok rahatsız olucaksınız.
  • Düzeltmeye çalışırken telefonu tamamen bozabilirsin. Apple, bu durumlarda cihaza müdahale etmiyor. Çok batıyorsa 1100 TL vererek swap cihaz alabilirsin.
  • gamerain kullanıcısına yanıt
    Ben olsam parayı bayılır garanti kapsamında 1100TL verip değiştiririm.
    Çünkü ileride garanti kapsamına girecek ve tamiri mümkün olmayan başka sorunların çıkma olasılığı her zaman var.
    Bir diğer husus ise 1100 TL verip sıfır telefon alacaksın ama 200 TL verip kasa alırsan psikolojik olarak elinde hep tamir edilmiş bir telefon olacak.
    Tamir esnasında veya sonrasın bir sıkıntı olursa esnaf zaten bozuktu der geçer.
    Bununla ilgili bir anımı anlatayım.
    2002 yılında sıfır Ericsson T65 almıştım. Bir müddet sonra Ericssonların sürekli paslanan şarj soketini temizlerken kısa devre yaptırdım
    Gittim servise, servis batarya değişecek dedi. T65'lerin bataryası da telefon açılmadan değişmiyor . Bana uçuk bir fiyat çıkardılar.
    Bende yarı fiyatına dışarıda bir tamirciye yaptırmaya karar verdim.
    Yaptırdıktan sonra şebeke sorunu çıktı.
    Adama gittim bu telefon çekmiyor dedim. Adam direk bu telefonların huyu bu ver anten ayaklarını biraz açıp daha iyi değmesini sağlayalım dedi. Verdim 3-4 saat sonra aldım. 1 çeken telefon 2 çekmeye başladı Düzelmemiş dedim. Adam dediğim gibi bu telefonlar az çeker dedi
    Eve geldim sim kartın kızağını çıkarıp takacam sim kart içine girmiyor :)
    Ulan dedim bi açayım bakayım içine. Ne göreyim, adam anteni kalın kalın 4 kabloyla ana karta camız boku gibi lehimle lehimlemiş
    Neredeyse hurda bedeline o telefonu sattım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 17 Kasım 2015; 10:29:47 >

• en iyisi düzeltmek düzelmessede cope atmak onca para verıpte cepte yamulan telefonun hak ettiği yer çöp bidonudur apple ürünlerinden de zaten uzak duyrma kararı aldım
  • Yerinde olsam kalın bir kap alıp onunla kullanmaya devam ederdim spigen otterbox tarzı bir kap ile idare edebilirsin ya da swap a yönel yepyeni bir telefon un olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de de aynı durum var.Telefonum İphone 6 plus ve ses açma kapama bölgelerinde hafif yamukluk var. Ama anca telefonu düz bir zemine dik bir şekilde koyup baktığınızda belli oluyor.Yani kullanıma engel değil fakat benim merak ettiğim zorluya götürsem bana ne derler ve hangi bükülmeler garanti kapsamı içinde veya herhangi bir tamiri vs imkanı varmıdır?

• Gün içerisinde teknosaya gittim ve garantiye gönderdim teknosadaki çalısanlar kullanıcı hatası dediler fakat bekleyıp goreceğiz telefon geldiğinde cevap yazacağım ama pişmanım bu telefonu aldığım için
  • garantiden gelecek yazılı cevap ile hakem heyetine gidin, telefonda bir darbe ve zorlama olmadan günlük kullanımda yamulması kullanıcının değil üreticinin hatasıdır

• EVET ARKADAŞLAR HALLETTİM ŞAKA GİBİ AMA DÜZELDİ YÜZDE 99 CİVARINDA ANCAK ELİNE ALIP BOYLE SAĞLAM İNCELEYINCE COK AZ VAR İLE YOK ARASI BİR BELİRGİNLİK VAR AMA KENDİM HALLETTİM SAOLSUNLAR GARANTİ KAPSAMINA GİRMİYORMUŞ BEN İKİ DÜZ ZEMİN ARASINA KOYARAK DÜZELTTİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.