Şimdi Ara

İphone 6 yan sanayi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim telefonumun ekrani baya catlak alt koseden cihazin icine toz giriyor orjinal cikma ekran ariyorum fakat bulmak cok zor satan cok pahaliya satiyor sanki sifir ekran satiyor gibi fiyat koymus yan sanayi ekran kullananlar yani tecrubesi olan yardin edebilir mi cok mu kotu yan sanayi ekran orjinali gibi canli degilmis solukmus renkler yedek parca olarak ekran satan varsada yazabilir orjinal simdiden cok tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç deneme bilene yan sanayi ekran bir süreden sonra touch id çalışmıyor üstüne cihaz sürekli aç kapat yapmaya gerek yok piyasadan bulabiliyosan al yoksa bütçen yetiyosa kendi servisinde degğiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    Cevap icin cok tesekkur ederim hocam orjinal cikma ekran ariyorum hocam yan sanayi bu saaten sonra asla dusunmem bile

• ekran değişiminin parmak izi okuyucusuyla bir alakası yoktur ekran kırık iken çalışann parmak izi ekran değişitikten sonra çalışmaya devam eder
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Haklisin ama benim ekran normalde beyaz ben siyah taktirdim beyaz home tusunu yani esi home tusunu takmazsan parmak izi okuyucu calismaz denildi

• konuyu açarken renk değişimi belirtilmemiş grantili cihazlarda mutlaka yetkili servis hakkınızı kulanmanızı öneririm renk değişimlerinde kasa gibi renkler ekran bağdaşmayacak hoş bir görüntü olmaz yinede son söz sizin
  • Kaliteli çin çakma ekranlar var pek renk farkı olmuyor anca full parlaklıkta orijinal ekran ile yan yana koyunaca biraz sönük kalıyor maalesef orijinal ekran gibi dayanaklı olmuyor ilk düşürmeden kırilabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.