Şimdi Ara

İphone 6dan s6ya geçtim.. Sormak istedikleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışlacak bir konu değil lamborghini satıp dacia alırmısın ?
  • soru: ne zaman dönüyorsun?
  • 4-5 ay sonra şişer takılmaya başlar yoksa bende s6 edge in tasarımını çok beğeniyorum.Donup kalıp sinir krizi geçireceğime 5s le yola devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coke019

andoid programlar daha kaliteli diyenn gormemistim tabi dusuncelere saygi duymak gerek 👍🏻

2500 tl ye telefon alıyorsun ama en çok kullandığın programlar whatsapp ve facebook. iki platformu kullanınca farkı görüyorsun. zuckerberg androide hep torpil geçiyor bu bir gerçek.
    platformların mail uygulamasında androide mail düşerken iosta illa mail programını açacanda maillerin gelmesini bekleyeceksin.

bana android daha kolay geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Android koca bir yalandır. Galaxy s6 dahada yalan. O sistem asla bir kullanıcıya bütünlük hissiyatı veremez. Windows phone un yazılımı bile inanılmaz eksiklerine rağmen o yazılım donanım uyumundaki ahengi çok daha iyi hissettiriyor. Bedava iyi işletim sistemi olmaz olamaz. Android bu alt yapısıyla bol bol abartı janjanlı donanım sattırarak firmaların ekmeğine yağı sürüyor. Fonksiyonellik silahıyla son kullanıcıyı vururken onun akıl sağlığıyla oynuyor. Android yüzünden insanlar her sene yeni cihaz alıp hemen eskitiyor. Çok hain aşağılık bir sistemdir. Hele o pislik samsungun tüm güncellemeler kapalıyken gece çaktırmadan sistem altyapılarını güncellediğine çok şahit oldum. Telefonu inceden bitiriyorlar. Android tarafında çıkan uygulamalar da aynı şekilde bu amaca hitab ediyor. Bu yolla sinsice paralar kazanılıyor. Tekrar diyorum; bedava bütün hizmetler aslında paralıdan daha pahalıdır. Bkz her yıl telefon değiştiren androidci kardeşlerimizin cüzdanına olanlar. Android alacaksanız 999 tl psikolojik sınırınız olsun. Ve meizu lenovo huawei asus gibi bir markadan alın geçin derim . Zira applea verilen paraya asla acımam ama androidli bir sözde amiral gemisine verilen her kuruşa acırım. Çünkü bazan ucuz çinli cihazlar bunlardan çok daha stabil olabiliyorlar. Neyse bunlara katılmayanlar da olacak mutlaka. Saygılar herkeslere.

Koskocaman(piyasadaki cihazlarin 80%'inden fazlasinda kullaniliyor) acik kaynak kodlu projeyi tek paragraflik yazida bitirdiniz, tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabilo ios ama som cikan cihazlarinda oyle 5-6 ayda sisecegini zannetmiyorum

• mebrar kullanıcısına yanıt
    Aslında kolay da oldu benim için. Yazılım ciddi anlamda bir sanat aslında. Şeytan da ayrıntıda saklıdır demişler. Hepsinin var da androidle samsungun bol var ondan. O ikili bir arada görüldüğünde kaçasım var her zaman. Eskiden bende kaçmazdım da ondan oldu bütün bu antipati. Android güzel olması gereken bir yazılım zaten. Buna katılıyorum ama cihazın donanımı ne olursa olsun ucuz olmalı. Eskiden öyleydi. Şimdi kullanım şekline göre bence son kullanıcı fiyatları gereksiz abartılı. Hizmeti zayıf. Benim fikrim bu. Yoksa bu tek gerçektir demiyorum elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gholen -- 31 Mayıs 2015; 8:08:10 >

• En iyisi çıkana kadar ios en iyisi android pişmanlıktır. İosdan androide geçtim (5s den gm elite e) 1 hafta dayanamadım sattım ip 6 aldım

• Android' e geçecek olsam bile bu Samsung olmazdı

• Tam 1 yıl htc one mini 2 kullandım ve şunları yaşadım ;

Önce durup dururken telefonun titreşimi bozuldu,daha sonra ekranın sol üst köşesinde sararma oldu ve ekranın üst kısmı dokunmaları algılamamaya başladı,yukarıda kalan simgelere dokunmak için ekranı sağa sola çeviriyordum,kulaklık sürekli takılıymış gibi görünüyordu,bazen çağrı geldiğinde telefon donuyordu,açma kapama tuşuna iki kere basınca arayana meşgul tonu veriyor ve ancak öyle düzeliyordu donması,3g açıkken şarj aşırı hızlı bitiyordu , 3g yi kapatınca 2 günü çok rahat geçiriyordu telefon ama ben tüm işlerimi telefonla hallediyorum,bilgisayar çok nadir kullanıyorum o yüzden 3g bana lazım.

Tüm bu şikayetlerle servise gittiğimde adam telefonun köşesindeki hafif bir sıyrığa bakıp "cihazı servise alırım ama hasarlı olarak alırım,titreşimi yaparlar ama ekranın değişmesi lazım o garantiye girmez" gibi şeyler söyleyince ve minimum servis süresinin 3 hafta olacağını söyleyip bana kağıt imzalatmaya kalkınca servise vermekten de vazgeçtim ve gidip bir iphone6 aldım,bir daha kesinlikle android kullanmayı düşünmüyorum.

Şunu da ekliyim samsung galaxytab tabletim de var,onun da 3 defa garantiden ekranı değişti.

Ben ilk iphone çıktıgından beri hep apple cihaz kullanmıştım htc yi alana kadar ,ne bir defa telefonum bozuldu ne de servisin yolunu bilirdim,sıkılıp androide geçeyim dedim başıma bunlar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweaker -- 31 Mayıs 2015; 12:47:03 >

• Shiftdelete nin s6 için uzun kullanım süresi adlı videosu var onu izlerseniz s6 nın 1 ayda ne olduğunu görürsünüz.
  • Yanlış hatırlamıyorsam s6 Tasarımı 6 ile cok benzer. Ekran ve şarj konusunda Samsung diyebilirim. Ama tabikide apple :)

• s6 dan da sıkılırsın yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

şarj konusunda hemen hemen aynı demişinizde biri 1810 diğeri 2550 mah gerçekten hemen hemen aynımı?yani s6 nın bariz üstünlüğü yokmu?

mesele sadece mah değerlerinde olsa haklı olabilirdiniz ama şarj süreleri sadece mah değerleri ile ölçemezsiniz.
    s6 kaliteli ekran yapma sevdası ile yüklendiği piksel çokluğu fazla pil tüketimi sağlıyor, bunun yanında işlemci ayrı işletim sistemi ayrı pil tüketimlerinde fark yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehala

Arkadaşlar size ben gördüğüm farkları yazayım:

Galaxy s6 +ları:
    -çok hızlı şarj olması
    -tek kelimeyle mükemmel ekranı
    -kamerada bariz daha üstün, hem ön hem arka
    -led bildirim ışığı
    -tasarımı çok daha güzel
    -kilitli ekran bildiriminde içeriği gizleme seçeneği
    -ultra güç tasarruf modu gerçekten çok işe yarar

İphone 6nın +ları:
    -iphonu kullanırken çok daha güvenilir hissediyordum şimdi bişey indirmeden önce 100 defa düşünüyorum
    -safarinin çok daha akıcı olması chromedan
    - güneş altında ekran daha iyi görünüyor
    -uygulamaların daha kaliteli olması ve iphoneda vazgeçilmez uygulamalardan bazılarını androidde bulamamam
    -ve tabiki ios

Şarj konusunda hemen hemen aynı ikiside
    iphonedan sıkıldığım için geçtim
    hangisini alayım diye sorarsanız s6 daha iyi olmasına ragmen iphone 6 alın derim

Hayırlı olsun kardeşim ancak i6 varken s6'ya geçmen gereksiz masraf olmuş. Telefon kötü anlamında değil i6 almışken 2-3 sene kullansan daha iyi olurdu. Zira çok pahalı telefonlar ancak takdir senin. Android senin için farklı bir deneyim olacaktır. Android'in en iyi telefonu şuan s6'dır iosunki de i6 ailesidir o yüzden bu tartışma real madrid mi barcelona mı tartışmasından öteye geçemez. Erdi bey Mesut bey , Recep Baltaş , Ali Güngör , Murat Gamsız , Levent Pekcan beyler hepsi çok memnun kaldılar stabilitededen o yüzden şişer falan gibi muhabbetler gereksiz ikisi çok ayrı platformların telefonu ikisininde ayrı tadı var. Bugün s6 ufs 2.0 modülüne sahip tek telefon bu bildiğiniz giriş sınıfı PC'lerdeki SSD. Kamerası malum çok iyi. Touchwiz yüzde kırk hafifletildi ve Ender Yıldız'ın ne kadar yüklendim ama tık demedi acayip akıcı olmuş dediği gibi o sohbetler geri kaldı ki özellikle 14nm farkı da diğer Androidler içinde farkı ortaya koyuyor. İ6 da ios deneyimini çok güzel sunam bir telefon. Dediğim gibi gereksiz masraf bence ama asla pişman olmayacağınız aynı i6 gibi uzun yıllar kullanacağınız bir telefon hayırlı olsun tekrar. Bazıları var şirket sahibi gibi konuşuyor bırakınkınız bunları bizler tüketiciyiz biri Kore biri ABD markası o yüzden sizin için en iyi deneyimi hangisi sunuyorsa alınız. Biri iosun biri Android'in en iyisi arkadaşa da yok niye aldın gibi kırıcı şeyler söylemeyiniz Türk gelenekleri ne çabuk unutuldu beyler bizde birinin malına böyle ne zamandan beri deniyor. Eleştiriniz olabilir ancak yok iki aya dönersin yok şişer gibi zerre bilimsellikten uzak ergen laflarını bırakıp olgun olunuz. Bu kişilere de tavsiyem saydığım editörleri dinlemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 2 Haziran 2015; 0:28:55 >

• ios androidten elbette daha stabil beyler bu konuda hemfikiriz ama androidte rekabet inanılmaz boyutta ve adamlar donanım yarışında. Mesela kamera diyelim megapikseli karşılaştırmak gibi ilkel bir yoldan gidemeyiz tabi ama apple 5ten bu yana ciddi bir atılım yaptı mı? Hayır. Peki lgnin optimus g serisinin ilk telefonun kamerasına bakın ve şimdi g4e. Htcnin kasa kalitesi sonynin su geçirmezlik olayını başlatması ve şimdi de bunu geliştirip artık kapaklara gerek duymadan telefonları suya dayanıklı yapması. Androidteki yarış ekosistemin iostan daha hızlı gelişmesine yarıyor ki şu an liderlik iosta ama bir kaç seneye android yakalar stabiliteyi de çünkü lollipopla gerçekten sistem oturmaya başladı. Ha bir de ios ile android ya da wp kıyaslarken allah için denk olabilecek telefonları kıyaslayın. Adam kullanmış androidde giriş-orta seviye telefon sonra ip6 ya geçince ios daha iyi diyo yahu elindeki telefon zaten eskisinin 4 katı maliyette bi zahmet daha iyisi olsun zaten.

Bu arada symbiansporluyum sadece tarafsız yorum yapayım dedim babamın oğulları değiller bana bb10 hepsinden çekici geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pompeimuftusu -- 2 Haziran 2015; 0:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Shiftdelete nin s6 için uzun kullanım süresi adlı videosu var onu izlerseniz s6 nın 1 ayda ne olduğunu görürsünüz.

Bahsettiğim kurum magazinsel bir kurum olmakla birlikte dürüst ve etik değildir. Bana kimse bu s6 mı diye sormadı diyen bir adam acınacak bir adamdır ki bırakın onun düşüncelerini dinlemeye bile gerek yok. Gerçek editörler Erdi, Mesut , Ender , Kaan beyler ve Recep Baltaş , Ali Güngör , Murat Gamsız , Levent Pekcandır. Bahsettiğin sitede daha çok yaşca küçüklerin uğrak mekanıdır. Sana teknoseyir technopat dh ve ender yıldızız ve kaan arlının yeni kanalını izlemini tavsiye ederim seni yanlış yönlendirirler. Haftada bir düşünce değiştirirler onlara güven olmaz söylediklerinin tutarlılığı yok. G3'ün ısınma sorunu yok diyor. Z3 de stabilite sorunu yaşadım diyor. iPhone 6 kilitlendi diyor bunlar bir çok videolarında zamana göre şerbet attıklarını görürsün kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 2 Haziran 2015; 0:35:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: dehala

Arkadaşlar size ben gördüğüm farkları yazayım:

Galaxy s6 +ları:
    -çok hızlı şarj olması
    -tek kelimeyle mükemmel ekranı
    -kamerada bariz daha üstün, hem ön hem arka
    -led bildirim ışığı
    -tasarımı çok daha güzel
    -kilitli ekran bildiriminde içeriği gizleme seçeneği
    -ultra güç tasarruf modu gerçekten çok işe yarar

İphone 6nın +ları:
    -iphonu kullanırken çok daha güvenilir hissediyordum şimdi bişey indirmeden önce 100 defa düşünüyorum
    -safarinin çok daha akıcı olması chromedan
    - güneş altında ekran daha iyi görünüyor
    -uygulamaların daha kaliteli olması ve iphoneda vazgeçilmez uygulamalardan bazılarını androidde bulamamam
    -ve tabiki ios

Şarj konusunda hemen hemen aynı ikiside
    iphonedan sıkıldığım için geçtim
    hangisini alayım diye sorarsanız s6 daha iyi olmasına ragmen iphone 6 alın derim

Hayırlı olsun kardeşim ancak i6 varken s6'ya geçmen gereksiz masraf olmuş. Telefon kötü anlamında değil i6 almışken 2-3 sene kullansan daha iyi olurdu. Zira çok pahalı telefonlar ancak takdir senin. Android senin için farklı bir deneyim olacaktır. Android'in en iyi telefonu şuan s6'dır iosunki de i6 ailesidir o yüzden bu tartışma real madrid mi barcelona mı tartışmasından öteye geçemez. Erdi bey Mesut bey , Recep Baltaş , Ali Güngör , Murat Gamsız , Levent Pekcan beyler hepsi çok memnun kaldılar stabilitededen o yüzden şişer falan gibi muhabbetler gereksiz ikisi çok ayrı platformların telefonu ikisininde ayrı tadı var. Bugün s6 ufs 2.0 modülüne sahip tek telefon bu bildiğiniz giriş sınıfı PC'lerdeki SSD. Kamerası malum çok iyi. Touchwiz yüzde kırk hafifletildi ve Ender Yıldız'ın ne kadar yüklendim ama tık demedi acayip akıcı olmuş dediği gibi o sohbetler geri kaldı ki özellikle 14nm farkı da diğer Androidler içinde farkı ortaya koyuyor. İ6 da ios deneyimini çok güzel sunam bir telefon. Dediğim gibi gereksiz masraf bence ama asla pişman olmayacağınız aynı i6 gibi uzun yıllar kullanacağınız bir telefon hayırlı olsun tekrar. Bazıları var şirket sahibi gibi konuşuyor bırakınkınız bunları bizler tüketiciyiz biri Kore biri ABD markası o yüzden sizin için en iyi deneyimi hangisi sunuyorsa alınız. Biri iosun biri Android'in en iyisi arkadaşa da yok niye aldın gibi kırıcı şeyler söylemeyiniz Türk gelenekleri ne çabuk unutuldu beyler bizde birinin malına böyle ne zamandan beri deniyor. Eleştiriniz olabilir ancak yok iki aya dönersin yok şişer gibi zerre bilimsellikten uzak ergen laflarını bırakıp olgun olunuz. Bu kişilere de tavsiyem saydığım editörleri dinlemeleridir.

Sağolasın kardeşim
    masraf olmadı telefon kardeşim iphone 6 istiyodu onu yerine s6 aldık iphonu ona verdim s6yı ben aldım
    şuan hiçbir kötü şeyini görmedim
    aradığım tek şey safari
    gerçekten safari kadar akıcı kullanışlı bi tarayıcı yok
    Bide iostaki kısıtlamayı çoğu insan istemiyodur ama keşke bu telefondada kısıtlama olsa diyorum, çünkü bi uygulama indirirken virüs varmıdır nasıldır diye korkuyor insan sonta kart bilgileri falan telefonda

Ha sıfırdan telefon alıcak birine hangisini tavsiye edersin derseniz iphone 6yı tavsiye ederim

• efesb kullanıcısına yanıt
    biliyorum bende dediğiniz gibi düşünüyorum.ama youtube da bi chanel s6 nın ip6 ya göre ağır oyunlarda 2 saat fazla kullanım gösterdiğini iddia etmişte o açıdan merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.