Şimdi Ara

iPhone 6S 64GB space gray modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone 6S Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 iPhone 6S 64GB space gray modeli

Cihaz 2016 dan beri kullandığım cihazdır. 14 pro'ya geçtiğimden ve boşa çıktığından dolayı satılıktır. üzerinde ben güncellemeden kullandığımdan dolayı ios 13.5.1 var. dileyene böyle. dileyene güncelleyerek gönderim yaparım. cihaz hep ön arka jelatinli kullanılmış olup, arkası da ön kısmı kadar temizdir. ancak jelatinlerini söktüm. alacak kişinin ekran koruyucu taktırması gerek. cihaz fotoğrafları eklenecektir. fiyatta çok cüzi pazarlık payı vardır. pili 2-3 aylık deji pil vardır. parmak izi okuyucusu sorunsuz yıllardır kullanıyorum problem yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip. Ayrica kutu ve faturasi mevcut mu? Cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bekciozelharekat kullanıcısına yanıt

cihazın 2.sahibiyim. 2016 yılında forumdan almıstım yurtdısından gelmişti kayıt edilmişti.

kutusu mevcut değil çünkü bende kutusuz almıştım. faturada maalesef yok.

zaten garantisi biten üründe fatura olması bişey ifade etmez diye düşünüyorum.

ancak cihaz temiz kontrol ederek alabilirsiniz. ben yıllardır en ufak problem yaşamadım telefon değiştirdiğimden, fazlalık olduğu için satıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.