Şimdi Ara

iPhone 6s ekran gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sagolun arkadaslar telefonu garantiye verecegim sonuclari buraya yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin şekilde olması için iç ekranın kırılması lazım. Bunun içinde kırılmaz camı takanın hayvan gibi abanması lazım. Ki hiçbir telefoncuda öyle jelatin takmaz. Ha taktıysada o Zaman orda Adama parasını ver diyecektin. İş işten geçmiş. Geçmiş olsun.

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Ekran değişimi sadece apple zorluda yada apple akasyada yapılıyor. Genpa ve ya kvkya giderseniz size ücretli değişim teklif ediliyor.
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    hayır. Ben cumartesi akşamı gittim ve baya yoğundu, randevusuz olanlara bakan yetkili bekleyenler çok olduğu için açıklama yaptı ve dediki: "Burada cihazı kullanılamayacak durumda olanlar ile ekranı kırılmış olan cihazlara bakıyoruz farklı işleminiz varsa randevu alın" Benim cihazımında camı çatlaktı(ekran ve dokunmatik sağlamdı) ve hemen işlem yapıldı. Ayrıca bi keresinde de ahizeden karşı tarafın sesi gelmiyordu (kulaklıkta taksam hoparlörede versem gelmiyordu) yinde randevusuz hemen değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canibeyaz

Ekran değişimi sadece apple zorluda yada apple akasyada yapılıyor. Genpa ve ya kvkya giderseniz size ücretli değişim teklif ediliyor.

Kullanici hatasi olan ekran arizasi içinde apple store ucret istiyor kullanici hatasi olmayan ekran arizasina nasil ücret ister genpa ? Benim ekrana bastirinca ses geliyordu genpa yeni cihaz verdi bana ucretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana bastırmadan olacağını sanmıyorum, baloncuklar gitsin diye bende baya baya bastırmıştım. Takarken bastırma işlemini çoğu kişi yapıyor ama ilk kez bu tür bir şikayet duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Kullanici hatasi olan ekran arizasi içinde apple store ucret istiyor kullanici hatasi olmayan ekran arizasina nasil ücret ister genpa ? Benim ekrana bastirinca ses geliyordu genpa yeni cihaz verdi bana ucretsiz

"ekran değişimi" dedim. ekran arızası demedim. sizin sorununuz üretim hatası, ve kullanmanıza engel değil, tabiki randevu alacaksınız. Ayrıca cihazın ekranı kırılınca neden ücretsiz değiştirsinler. Genpa ve diğer yetkililerin cihazı açma yetkisi yok sadece üretim hatalarına karşı birebir değiştirme yetkisi var bu değişimde duruma göre ücretli yada ücretsiz olur. Ben kırık ekranla KVKya gidince bana şöyle denildi "biz bu cihazları açma veya ekran değiştirme yetkisine sahip değiliz, isterseniz 1.200 tl karşılığında yeni cihaz verebiliriz yada apple store giderek 400 küsür Tl ye değişim yaptırabilirsiniz." umarım sorularının cevabını eksiksiz alabilmişsindir.

• Durup dururken mi oldu? Allah sabır versin. 🙂

• quote:

quote:

quote:

"ekran değişimi" dedim. ekran arızası demedim. sizin sorununuz üretim hatası, ve kullanmanıza engel değil, tabiki randevu alacaksınız. Ayrıca cihazın ekranı kırılınca neden ücretsiz değiştirsinler. Genpa ve diğer yetkililerin cihazı açma yetkisi yok sadece üretim hatalarına karşı birebir değiştirme yetkisi var bu değişimde duruma göre ücretli yada ücretsiz olur. Ben kırık ekranla KVKya gidince bana şöyle denildi "biz bu cihazları açma veya ekran değiştirme yetkisine sahip değiliz, isterseniz 1.200 tl karşılığında yeni cihaz verebiliriz yada apple store giderek 400 küsür Tl ye değişim yaptırabilirsiniz." umarım sorularının cevabını eksiksiz alabilmişsindir.

Biz sizinle anlaşamadik hocam ekran degisimi kullanici hatasi ise apple store'de para ister genpada kvk'da para ister kullanici hatasi degilse genpada para almaz kvk da apple store'de ayrica 400 liraya apple store cihaz falan degistirmez ekranda takmaz arkadasin problemi kullanici hatasi degilse genpada paşa paşa yeni cihaz vermek zorunda burdaki arkadaslar illaki apple store turkusu soyluyorlar ben ona istinaden söyledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bugun ankarada cepadaki lydia servisle konustum yarin aksilik olmazsa cihazi veriyorum adam ilk basta reset atin duzelir dedi attim olmadi dedim tamam getirin bakalim dediler hadi hayirlisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biz sizinle anlaşamadik hocam ekran degisimi kullanici hatasi ise apple store'de para ister genpada kvk'da para ister kullanici hatasi degilse genpada para almaz kvk da apple store'de ayrica 400 liraya apple store cihaz falan degistirmez ekranda takmaz arkadasin problemi kullanici hatasi degilse genpada paşa paşa yeni cihaz vermek zorunda burdaki arkadaslar illaki apple store turkusu soyluyorlar ben ona istinaden söyledim

:) aynı şeyi söylüyoruz fakat atladığınız ufak bir nokta var. Eğer kullanıcı hatası ile ekran kırılmışsa apple store haricindekiler ekranı değişmiyor cihazı ücreti karşılığında (1200civarı)komple değişiyorlar. Ama apple stor cihazına göre 380ile-480 tl arasında garanti bozulmadan sadece ekranı değişiyor.

• Arkadaşlar servis yeni telefon verdi böyle sonuçlandı :D

• Arkadaşlar servis yeni telefon verdi böyle sonuçlandı ilk telefon Samsung işlemciydi şimdiki tsmc ve 9.1 ile geldi yükselteyim mi 9.2.1 e

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Arızalanan cihazı "iade etçiler" türemiş yine. Burada 40 tane çakallık ortaya atıp uygunsuz şeyler teklif ediyorsunuz ama teknik servise gittiğinde ne olduğu anlaşılıyor...

Jelatin taktırmadan önce çalışan cihaz, jelatin taktıktan sonra çalışmıyor... Büyük ihtimalle takarken fazla bastırdığı için bozuldu.

Ücreti dahilinde ekran değişimi veya swap cihaz verilecektir.

İyi niyeti suistimal ettirmeye ve başkasının hakkına göz dikenlere sözüm yok. Allah akıl fikir versin...

Hocam bu arkadaşın durumunda kötü bir niyet yada çakallık falan yokki. 3000 TL verip aldığınız ve ekrana jelatin takarken bozulan bir cihaz olurmu? Öyle bastırmayla falan ekranı bozulan bir cihazı 3000 tl ye satıp milyar dolarlar kazanan Apple'ı eleştirin elestireceksiniz. Tabiki değişim yapacaklar. Hatta hediye falan vermelilerdi, firma prestiji zedelendiği için. Şahsen benim telefonum ekrana jelatin takarken bozulsa ben o markadan ve modelden uzak dururdum, çünkü güven sarsıcı bir durum. Markanın sağlamlık imajı biter gözümde.

Neyse sonuçta belliki bu arkadaşın cihazinda ilginç bir sorun vardı, ekrana biraz baskı uygulayınca sorun patlak verdi komple bozuldu ekran. Belki üretim aşamasında ekran soketleri tam oturmamış olabilir, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 28 Şubat 2016; 2:23:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.