Şimdi Ara

İphone 6s geç şarz oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkoline34

Nasıl yaptın hocam tarif edermisin bu arada kutunun içinden çıkan 5 wattlık şarj aletiyle mi şarj ediyon telefonu

Evet. Restore için adımlar burada :http://shiftdelete.net/iphone-restore-islemi-nasil-yapilir-59512
  • Teşekkürler hocam bilgilerin için.Arkadaşlar başka varmı aynı sıkıntıdan müzdarip olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Ben 6s plus'ı Air 2nin şarj aletiyle şarj ediyorum çok hızlı doluyor maşallah 💪🏻💪🏻

Batarya ömrünü yarı yarıya kısaltıyorsun; farkında değilsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Ben 6s plus'ı Air 2nin şarj aletiyle şarj ediyorum çok hızlı doluyor maşallah 💪🏻💪🏻

Gerçekten mi hocam? Bende Air 2'nin şarj aletiyle 6s'i şarj ediorum, bir zararı olmaz diye düşünüyordum. 12 Volt'tu sanırım.

• Şarz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Gerçekten mi hocam? Bende Air 2'nin şarj aletiyle 6s'i şarj ediorum, bir zararı olmaz diye düşünüyordum. 12 Volt'tu sanırım.

Kısa vadede çok zarar vermez ama uzun vadede ciddi zarar verebilir. Sonuçta bu cihazlar ve pilleri yapılırken belirli akım ve dirençlere göre testlerden geçiriliyor. Bu nedenle de en uygun akım cihazın kendi şarj aletidir. Mecburi bir durum olmadıkça kendi şarj aletinden şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 31 Ekim 2015; 22:01:15 >

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler..

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    app store türkiye mağazasında 12 voltluk fişin iphone 6s ile uyumlu olduğu söyleniyor
  • erkoline34 E kullanıcısına yanıt
    Dostum az önce ben de denedim ve yüzde birde iken şarja taktım. Şarj esnasında hiç kullanmadım. Yaklaşık olarak 2 saat 37 dakika sürdü. Bu kadar geç dolduğunu farketmemiştim. Muhtemelen yazılımsal olabilir. Güç tüketen bir uygulamadan veya yazılımdaki bir hatadan olabilir. Uçak modunda şarj edersen ciddi anlamda süre kazanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutunun içerisinde çıkan şarj aletinden başkasını asla kullanmam en sağlıklısı böyle çünkü geç olsun ama güc olmasın neden dandik kablolarla adaptörlerle şarj edip pilimi öldüreyim

• Şarjı bitince bataryayı çıkarıp yedek bataryayı takın,yada hızlı şarj özelliğini aktif edin 1 saatten önce şarjı dolsun olmadı ultra tasarrufu açın yüzde 5 bataryayla 1 gün en azından iletişimde kalın.Tüüüh sizde Note 4 yoktu değilmi iphone da onlar yok.Zaten şarja gerek yok şarjı bitsede arkadaki elma logosu kaybolmuyor.Latife...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

5s max 1 saat 10 dk da şarj oluyor APPLE'i arayıp yeni cihaz isteyin bence destek Hakkı'nız var 1 ay boyunca.

5s 1 saattemi doluyor dalgami geciyorsun

• Dandroid kullanmaktansa bırak geç şarj olsun.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Bendede var iphone 6 bluetoothu sadece kulaklık takmak için kullanmam gerektğinde bilgisyara veri aktarmak için kırk takla atmayı özlediğim zaman,Şarj diye inim inim inlemeye heves ettiğimde hemen alıyorum 1 hafta kullanıp note 4 e geri dönüyorum.
  • Valla iphone kullanmaya beceremeyenlere dandroid tabii ki de güzel. :D ben verimide atıyorum. Müziğimide dinliyorum yanii. (Yasal olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 1 Kasım 2015; 11:52:20 >
  • Eski telefonlara göre daha geç şarj oluyor düşük güç modunu açın şarj sırasında daha hızlı doluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

5s max 1 saat 10 dk da şarj oluyor APPLE'i arayıp yeni cihaz isteyin bence destek Hakkı'nız var 1 ay boyunca.

Abartmayın. %1 şarj ile koyduğunuzda en 2 saate yakın bir sürede şarj oluyor. %30'ken falan şarja takarsanız anca sizin dediğiniz değerlere ulaşabilirsiniz.
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    En güzeli tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.