Şimdi Ara

iPhone 6S - Gold Rose - 16GB - Kusursuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 6S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 iPhone 6S - Gold Rose - 16GB - Kusursuz
    cihazı eşime amerika apple store'dan aldım, kendi pasaportuna kayıtlı. nokta kusur yok, kozmetik olarak 10 üzerinden 9,9 alır. pil maksimum kapasite %82 olarak görünüyor. telefonda tamir vs kesinikle yoktur, içi açılmamıştır. kutu içeriğinde sadece usb kablo eksiktir, yerine manyetik usb kablo eklenmiştir.

doğum günü hediyesi iphone xr aldığım için satıyorum. fiyat olarak kargo dahil 1.500tl düşünüyorum.

iPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - KusursuziPhone 6S - Gold Rose - 16GB - Kusursuz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• HüsnüNemlendirici arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.