Şimdi Ara

iPhone 6S imin camı çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahın köründe kalkınca o uykuyla düşürdüm Arkadaşlar camı yaptırmak istiyorum APPLE servisi 1000 lira diyor ekran tamirine vermem o kadar cihazımın daha 1 sene olan garantisi bozulacak olsa bile Bursadayım şehir içi yada şehirdışı (kargoyla yollayabilirim) ne yapmalıyım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sana tavsiyem ekran değiştirmekle olunmaz home tuşunuda değiştirmen gerekir home tuşu asla calişmauacaktir değiştiriyorsan garantisi bitsin bozulsun ilerde sorun cikarsa ciksin umrumda değil diyosan nette araştir..gecmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yanlız Touch ID nin değişimi olmuyor her Touch ID bir telefona mahsus yani yedek olarak alayım takayım olmuyormuş

• fehmibasogul kullanıcısına yanıt
    Dogrudur ekran değişse home tuşu calişmayacak.!!gecmiş olsun..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Çalışmayacağı hakkında nasıl bu kadar eminsin i7 falan olsa onlarda oluyormuş fakat i6s

• herkes bilip bilmeden konusmus home tusu calismaz diye. suanki home tusunu yeni ekrana takip sorunsuzca kullanabilirsin. ayrica apple servisi degistirecekse telefonun garantiside bozulmaz hatta ekran degisimiyle garantiside bozulmaz. ben kendi degistirdigim yan sanayi ekranla apple store a goturdum sorun felan olmadi.
  • Peki cam ve ekran değişimi olarak 2seçenek var önümde sizce hangisini tercih etmeliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fehmibasogul kullanıcısına yanıt
    normalde ekran komple degisiyor ama caminida degistiren yerler var. ekranin orjinalligi kalsin diyorsan camini degistir. tabi bunu apple harici bir yerde yaptiracaksan soyledim.
  • Ekran yan sanayi değişse bile parmak izi çalışmaya devam eder 7 ve üstü modellerde çalışmıyor sadece ayrıca ekranı dışardan bir telefoncuya değiştirdiğinizde garanti Falan kalmaz emin olabilirsin 100 metre ileriden çakma olduğu belli oluyor tavsiyem iyi bir telefoncuda A kalite dedikleri orjinaline yakın bir ekran taktır ilerde 3D toch falan sıkıntı olmasın

• Ben 6s ekranını değiştirdim,home tuşu çalışmaya devam etti.Çalışmaz diyenlere bakma sen.

Bir de sana tavsiyem;

İcloudlu 6s'i parça niyetine uygun fiyata satanlar oluyor.Hatta forumun 2.el bölümünde de satanlar vardı,ilanlara bak.

Öyle bir cihaz bul ve ekranı seninkine tak.

Hem orjinal hem de uygun fiyata gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.