Şimdi Ara

IPHONE 6S LİVE WALLPAPER OLAYI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Live photo alıp goruntuleyebiliyorsunuz fakat sizin cihaz live photo çekemiyor cekemiyecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal 6'larda da hareket ediyor bu fottoğralar ama ama galeride normal ekranda bılmıyorum hareket edıyormu.
  • emraheroglu E kullanıcısına yanıt
    Eğer size mail olarak falan 6s ile çekilmiş fotoğraflar atılırsa görüntüleyebilirsiniz. Whatsapp gibi yerlerden atarlarsa olmaz çünkü fotoğrafın kalitesini düşürdüklerinden özelliği gidiyor. Kameranıza canlı fotoğraf çekme gelmeyecek gelemez de zaten bu yazılımla alakalı bir konu değil telefonun donanımıyla alakası var o yüzden şansınıza küsün veya bir 6S alın. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CimbomOldBoys kullanıcısına yanıt
    Bi o var zaten fantastik 😂😂

• Peki arkadaşlar jeilbrekli telefonlarda hem 3D toch hemde live walpaper çalışıyor Apple bunu yapamıyormu bence
    6s satılmaz diye diğer iphonelere vermiyor benim fikrim ayrıca bu live walpaper duvar kağıdını nerden bulabilirim

• Zedge uygulamasında da olması lazım. 6s i olanlar görebiliyor ama sadece

• İlla jeilbrek mi yapalım

• Arkadaşlar iPhone 6s deki duvar kağıtlarını nerden bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: HastaLaVi2

Eğer size mail olarak falan 6s ile çekilmiş fotoğraflar atılırsa görüntüleyebilirsiniz. Whatsapp gibi yerlerden atarlarsa olmaz çünkü fotoğrafın kalitesini düşürdüklerinden özelliği gidiyor. Kameranıza canlı fotoğraf çekme gelmeyecek gelemez de zaten bu yazılımla alakalı bir konu değil telefonun donanımıyla alakası var o yüzden şansınıza küsün veya bir 6S alın. ;)

Ben direk yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca hey siri olayının da yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Donanım ile ne ilgisi var söyler misiniz?

• Hayır canlı fotoğraf özelliği 3D Touch sayesinde geliştirildi, 3D Tocuh için de zaten 6S'de ayrı bir ekran var. Yani bu hem donanım hem de yazılımla ilgili. Sadece yazılımla ilgili olsaydı iOS 9 yükleyen herkes canlı fotoğrafları kullanabilirdi zaten. Ama şu an sadece 6S olanlar kullanabiliyor; çünkü sadece 6S'lerde 3D Touch'ın çalışmasını sağlayan ara ekran var. :)
  • Örnek arayan arkadaşlar için
    Apalon Apps: Benim için Canlı Duvar Kağıtları - Ücretsiz Hareketli Temalar ve İsteğe Uyarlanmış Dinamik Arka Planlar
    https://appsto.re/tr/mMsV_.i

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HastaLaVi2 H kullanıcısına yanıt
    demek istediğim canlı fotoğraf çekebilme özelliği ve görüntüleyebilme özelliği tamamen yazılımsal illaki 3d ye gerek yok görüntülemek için açarım canlı fotoyu 5 te 6 da her neyse uzun basarım oynatır bukadar basit , burada apple tamamen yeni birşey çıkaramadığı ve arada fark oluşturması mecburiyetinde hissederek ip6 ya getirmediği özellikler bunlar hele sirinin şarja bağlı değilken hey siri ye cevap vermemesi tamamen saçmalık.
  • Evet ama apple bu durumu yazılımla yapmamış şimdi ileride de yapacağını sanmıyorum. Yoksa 6 ve 6S arasında hiçbir fark kalmaz?
  • HastaLaVi2 H kullanıcısına yanıt
    zten 6 ve 6s araesında bir fark yok 3d touch ve 1-2 donanımsal fark cebimde ekstradan 5k tl olsa yinede kalkıp almam 6 dan 6s e geçmek çok gereksiz geliyor...velhasıl kelam
    bu olay tamamen yazılım ile alakalı,apple ın yapmamış olması tamamen saçmalık benim açımdan.
    onun tarafından bakarsak olaya arada fark olsun istiyor.ama bu iş böyle olmaz hey siri ve live photo çekme işini ip5 te yapar ama izin vermiyor bu da bana samiyetsiz ve saçma geliyor.
    artık yeni bir şey üretemiyor ve fark oluşturamıyor demekki bunuda bu şekilde kapamaya çalışıyor apple markasına yakışmayan hareketler bunlar.
  • Live Wallpapers uygulamasini APPSTORE dan indirerek yapabiliyorsunuz. IOS 9.1 ve uzeri gerekmektedir.
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısınız. Ama sırf bundan dolayı Apple'ı gözümde düşürmeyeceğim. Ki 3D Touch olmadan da gayet iyi kullanıyordum iPhone'u önceden. Yani bir sorun yok benim açımdan.

• Arkadaşlar iPhone 6 kullanıcısıyım 6s deki duvar kağıtları 6 ya gelecekmi

• emraheroglu E kullanıcısına yanıt
    Duvar kağıtları sadece 6s ve 6s plus'a özel. Önceli modellerde duvar kağıdı yapabilirsiniz internetten alıp. Ama hareketli duvar kağıdı olarak koyamazsınız

• Bence tamamen yazılımsal çünkü internetteki duvar kağıtları basılı tutunca hareket ediyor apple bunu ne zaman verir bilmiyorum

• Arkadaşlar sizce iPhone 6 mı yoksa iPhone se mi alıyım hangisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.