Şimdi Ara

İPHONE 6S ? S7 EDGE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu 2 3 kere açtım fakat hep konu kaynadı ve bu akşam almam gerek cihazı bonusflaştan 70 tl bonus veriyor yarın son gün, sizce 6s 64 gb mi almalıyım yoksa s7 edge alıp bitanede ipod touch 6 mı almalıyım .

Çok selfie çekerim arka kameranın önemi yok nx mini aynasız kameram var.
    Ön kamera önemli , sosyal medyada çok takılırım oyun oynamam .
    Çok fotoğraf uygulaması yükler çok fotoğraf çekerim . Selfie.
    Oyunla işim olmaz yoğun kullanımım instagram snapchat facebook chrome.

Lütfen yardım edin.

• Apple kamerası çok kötü! S7 al bir tanede ipod alabilirsen sana kalmış. Kaliteli ve uzun ömürlü cihaz kullanımı için Samsung mutlu etmeyebilir. Sony ve HTC de düşün.
  • azon-abros kullanıcısına yanıt
    1 buçuk sene idare eder mii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panddela

1 buçuk sene idare eder mii

Şu anki telefonunu merak ettim şimdi :)
  • On kamera icin htc 10 almalisin on kamerada ois var. titresime dayanim icin.
  • apple ı nkamerası çok iyi. samsung daha iyi mi bilmiyorum ama apple ınkide çok iyi. yani çok fark edilecek bir fark yok.
    ancak Dandroid dense iOS kullanmanı tavsiye edebilirim
  • Valla hocam bence samsunga o kadar para verilmez 6s in on kamerasi bence cok iyi bende iphone 6 var onun bile ön kamerasi gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leventtr

Valla hocam bence samsunga o kadar para verilmez 6s in on kamerasi bence cok iyi bende iphone 6 var onun bile ön kamerasi gayet iyi
    S7 edge çok güzel fakat kullanırken edge olmasının sıkıntısını yaşıyorum ben. Yanlışlıkla bi yerlere basıyorum. Su geçirmez olması da çok güzel. Fakat ben iP6splus tercih ettim. Yıllardır Apple kullanıyorum alışkanlığımı bırakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azon-abros

Apple kamerası çok kötü! S7 al bir tanede ipod alabilirsen sana kalmış. Kaliteli ve uzun ömürlü cihaz kullanımı için Samsung mutlu etmeyebilir. Sony ve HTC de düşün.

nereye kötü ya ?! bilip bilmeden sallamayın telefonu açıp kamera uygulamasına gelene kadar donacağına! gidip 5 mpde çekerim daha iyi
  • S7'nin ön kamerası çok iyi değil kardeşim.Bizzat inceledim,çok yapmacık ve makyajlı çekiyor.S7 konusuna bakarsan ordada pek beğenilmediğini görürsün.
  • Şuan telfonum yok 6s 16 gb sattım hafıza sıkıntısından dolayı .o zaman 6s 64 gb alıyorum çok sağolun bu zamana kadar android hiç kullanmadım
  • malkockose kullanıcısına yanıt
    Kötüde dememiş. Çok kötü demiş.😄😄😄
  • Bekleyin 3 ay sonra fiyatı düşer Android cihazlara bu kadar para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

Apple kamerası çok kötü! S7 al bir tanede ipod alabilirsen sana kalmış. Kaliteli ve uzun ömürlü cihaz kullanımı için Samsung mutlu etmeyebilir. Sony ve HTC de düşün.

nereye kötü ya ?! bilip bilmeden sallamayın telefonu açıp kamera uygulamasına gelene kadar donacağına! gidip 5 mpde çekerim daha iyi

İPHONE 6S ? S7 EDGE !

• quote:

quote:

quote:

İPHONE 6S ? S7 EDGE !

Alıntıları Göster
    Hocam 6S al 5 ay sonra sat S7 al, edge'in bir numarası yok. İlla birini alacağım diyorsan S7 harika telefon olmuş.

• quote:

quote:

quote:

İPHONE 6S ? S7 EDGE !

dikkat edersen s7 cekimi ile 6s cekimi aynı değil. 6s de daha yakına almışlar s7 de biraz daha uzaktan cekmiş bu sayede daha iyi görüntu alması doğal. ayrıca sırf şu kadarcık şey icin bir kaç ay sonra rezil olacağıma vezir olurum daha iyi😴

• Arkadaşım sorduğun sorumu 6s bu edgeyi 100000 kez tokatlar samsung başlığından sosyal medya ekipleri firmanın yasaklaytı beni cihazın arızalarını yazdım işlerine gelmedi donuyor kilitleniyor şebekesel sorunlar var wifiden bir şey inditsen sorun var 100 megabit fiber abone dahi 100 mb lık veriyi 5 dakikada indirebiliyor neymiş modemde sağlam ayar değişikliği yapacaksın tam rezalet 3300 tlden çıktın2700-2800 almayanı dövüyorlar yani yol yakınken 6s al rahat et servis kalitesi zaten tokatlar samsungu apple ın düşün edgede sorun olacak 1-2 hafta bekle allah dur apple aynı gün hallediyor bu bile ayrı bir kalite zevk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İPHONE 6S ? S7 EDGE !

dikkat edersen s7 cekimi ile 6s cekimi aynı değil. 6s de daha yakına almışlar s7 de biraz daha uzaktan cekmiş bu sayede daha iyi görüntu alması doğal. ayrıca sırf şu kadarcık şey icin bir kaç ay sonra rezil olacağıma vezir olurum daha iyi😴

iPhone cihazları ile diğer cihazların kamerasının karşılaştırmalarına baktınız mı? Biraz daha objektif bakım lütfen. Apple dışındaki ürünler de 4 ay sonra havaya uçmuyor nereden çıkarıyorsunuz bunu onu da anlamadım ki.

iOS un tek kozu olan hız konusuna bakacak olursak kesinlikle iOS daha kararlı doğru ancak bir hesap makinesi de çok hızlı mesala. Android çok daha gelişmiş bir işletim sistemi. PC gibi.

• S7 Edge
  • Panddela P kullanıcısına yanıt
    Madem ön kamera bu kadar önemli o zaman htc 10 u bekleyin ön kamerasında ois mevcut. Tabi gerçek kullanımda etkisi ne olacak ancak telefonu kullanan arkadaşların dönütleriyle belli olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.