Şimdi Ara

iPhone 6s samsung işlemci kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün iphone 6s aldım ve işlemcisi samsung çıktı kafaya takacak kadar sizce çok fark var mı yoksa hissedilmiyor mu ? Ayrıca çok oyun oynayan biri değilim bi kafatopu türü oyunlar oynuyorum gün içinde ara ara şarj olarak yaklaşık ne kadar gider ?

Şarjı ne kadar gidiyor bide ısınma beklenenden fazla mı ? Cevap verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 4 Şubat 2016; 15:28:25 >

• Isınmıyor farkı anlayamazsınız şarjınız tahmini 1 günü rahat çıkarır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozan.C.K O kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından beri 6S kullanıyorum benim cihaz da Samsung işlemcili. Sürekli sosyal medya ve whatsapp kullanıyorum bazen 1 günü çıkarıyor duruma göre (müzik vs çok dinleyince) günde 1 defa daha şarj etmeye gerek duyuyorum. Bunun içinde Powerbank aldım 5000 Mah'lık o da o problemi çözdü sizde öyle yapabilirsiniz.
  • Şarj olma süreleriniz ne kadar tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 4 Şubat 2016; 20:18:40 >
  • Hiç dikkat etmedim ayrıca benim cihaz plus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce ilk defa şarja taktım telefon normal giderken bazı anlar şarjı çok yavaşlıyor 20 dk da %5 gibi dolduruyor sonra bi bakıyorum tuş kilidini açıyorum telefon 5 dk da %15 dolduruyor sebebi ne olabilir yeniden açıp kapasam düzelir mi ki telefon güç tasarufunda kalmış telefon sebebi bu olabilir mi iphone a yeni geçtim daha çözemedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 4 Şubat 2016; 20:45:01 >
  • Dusuk güç modundan çıkar tamamen dolsun sonra tamamen bitene kadar takma kapanınca tamamen bir daha doldur batarya kalibre olur duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan.C.K O kullanıcısına yanıt
    Gece takıp sabah alıyorum ona hiç dikkat etmedim. Ama powerbanktan 1.5 saatte fulluyorum %20 civarlarından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fark yok bosu bosuna kafanıza takmayın böyle şeyleri. Ne adamlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.