Bildirim
iPhone 7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun. Müzikler için appstore'dan bikaç uygulama yardımıyla çözüm bulabilirsin. İtunes store'da şarkılar paralı çünkü. Ya da pc'ne indirip itunes aracılığıyla müziklerine atabilirsin. Wallpaper içinde zedge uygulamasını indirirsen ordan beğendiğin bikaç şey çıkar belki diye düsünüyorum. -
Hocam ilgin için sağol. Şarkıyı pc ye indirip ordan telefona atmayı denicem artık. Wallpaper konusunda aklına alternatif birşeyler gelirse benimle paylaşmanı rica edicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zedge uygulaması iyidir duvar kağıdı için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yeni keşfettim gayet güzel wp mevcut
şarkı için nettube
walpaper bende bulamadım hala zedge dekiler hoşuma gitmedi
Hocam nettube dan istediğimiz şarkıyı ücretsiz bir şekilde indirebiliyor muyuz ?
Arkadaşlar birşey daha soracağım satın aldığımız herhangi birşeyi iade edebiliyor muyuz AppStore da -
Tubidy adlı programla çevrimdışı dinleyebilirsin dostum ücretli istersen spotify bir numaradır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X