Şimdi Ara

İphone 7 10.3 sonrası şebeke sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende iPhone 5s kullanıyorum.iOS 10.3.1 yüklü.Bu sürümde telefon çekmemeye başladı.
    Telefon şuan 2 diş çekiyor.En fazla 3 diş oluyor ama kısa sürede yine 2ye düşüyor.
    Şimdiye kadar 4 ya da full çektiğini görmedim.

Hakkında bölümünde
    Operatör-Turkcell 28.3 yazıyor
  • Hiç sormayın sabah 2 defadır basıma geliyor servis Yok 7 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelle bekliyorum ins düzelir

• iphone 7 plus turkcell kullanıcısıyım aynı sorunlar bendede var, volteyi iptal ettim LTE yi sadece data seçtim, 2 gün boyunca özellikle şehrin sorunlu bölgelerinde test ettim ( bu olay sadece belli başlı LTE nin zayıf olduğu yerlerde oluyor) benim yaptığım aramalarda ve internete ilk bağlanmada sorun hiç gerçekleşmedi, kötü haber bu gün bana 3 kişi ulaşamadı... Şimdide LTE yi Kapattım 3G den devam ediyorum sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: richezza

iphone 7 plus turkcell kullanıcısıyım aynı sorunlar bendede var, volteyi iptal ettim LTE yi sadece data seçtim, 2 gün boyunca özellikle şehrin sorunlu bölgelerinde test ettim ( bu olay sadece belli başlı LTE nin zayıf olduğu yerlerde oluyor) benim yaptığım aramalarda ve internete ilk bağlanmada sorun hiç gerçekleşmedi, kötü haber bu gün bana 3 kişi ulaşamadı... Şimdide LTE yi Kapattım 3G den devam ediyorum sorun yok

Onunla Alakalı Değil Bence Çünkü Ben Kıbrıstayım Burada 4g Yok Sorun Yaşıyorum Bende. İnterneti Kullanırken Oluyor Bende Aramadayken Bir Defa Bile Kopma Olmadı.
  • Bende diyorum kaç gündür nedir bu problem telefon mu bozuldu vs ? Bazen görüşme yaparken dahi çekim kalitesinde aşırı düşüş oluyor.

• ABD den getirme İphone Se var İos 10.3.1 geldiğinden beri haftada bir kez servis yok diyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor Operatör güncellemesi aldım fakat düzelmedi. Operatör VODAFONE TR 28.3
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.