Şimdi Ara

iPhone 7 32 GB Black Arabistan Fiyatlarını Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de 3249 TL olan iPhone 32 GB Siyah renk akıllı telefon, yurt dışında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Arabistan için fiyatlarına bakabiliceğiniz ingilizce yayın yapan 3 tane popüler site var. İsteyen oradan fiyatlara bakabilir.
    1-http://saudi.souq.com/sa-en/
    2-https://en-sa.wadi.com/
    3-http://www.jarir.com/sa-en/

Bunların dışında sitelerde var ama en popüler olanlar bunlar.

Arabistan'da iPhone 32 GB Siyah telefonun fiyatını ve Türkiye'ye getirme koşullarını ,Türkçe inceleme sitelerinden de öğrenebilirsiniz.

• dostum facetimesız almayin . herkeste iphone var cok pratik. ona dikkat edin facetime onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

dostum facetimesız almayin . herkeste iphone var cok pratik. ona dikkat edin facetime onemli

Teşekkür ederim dostum uyarınız için. Doğru söylüyorsunuz dikkat edilmezse facetime özelliği olmayan modeller alabilirsiniz. Lakin biraz dikkat edilirse çok kolay anlaşılıyor facetime olup olmadığı. Arabistan için üretilenler ve BAE için üretilenlerde facetime yok A1778 model ve Part no .......LL/A sonu böyle biten bir ürünün hiç bir sorunu yoktur. hem Türkiye garanti kapsamında hem de facetime var. Ama A1660 model Part no .....DE/A bu ürün sorunlu hem garanti kapsamında değil hem de facetime yok demektir. ..../A slaçtan önce E,ve AB harfleri varsa facetime yok diğer harflerde facetime var.

Umarım faydalı olmuştur.

• Hakan Bey merhabalar. Benim model no : A1778 fakat facetime yok. Ayriyetten kafama takılan bir konu var, bilginiz dahilindeyse cevaplandırırsanız sevinirim. Model numaraları yani ülkeler arası kalite farkı var mıdır yoksa sadece bölge belirlemek için mi model noları farklı ?

• bendede aynı durum var A1778 ama facetime yok
  • Ve sanki kamerada da farklılık var gibi. 6s 64gb ile karşılaştırdık 6s daha iyi gibi anlam veremedim ve cidden merak etmeye başldım

• quote:

Orijinalden alıntı: enocarlos

Hakan Bey merhabalar. Benim model no : A1778 fakat facetime yok. Ayriyetten kafama takılan bir konu var, bilginiz dahilindeyse cevaplandırırsanız sevinirim. Model numaraları yani ülkeler arası kalite farkı var mıdır yoksa sadece bölge belirlemek için mi model noları farklı ?

Merhabalar, herhangi bir kalite farkı yok. Ama bazı ülkeler için bazı özellikler kısıtlanabilir siyasi ve dini nedenlerden dolayı. A1778 modelin hepsinde facetime yok zaten. ......./A slaçtan önce hangi harfler var. Arabistan'da slaçtan önce E ve AE,AB harfleri varsa facetime yok demektir. Diğer tüm harfler facetime özelliklidir Arabistan için.
  • muhtintin kullanıcısına yanıt
    A1778 modelinin tamamı facetime özellikli değil zaten. ..../A slaçtan önce E ya da AB varsa Arabistan için facetime olmadığını gösterir. Sizin telefonda slaçtan önce hangi harfler var.Telefonu nereden aldınız.

Arabistan'da LL/A olarak biten part. nolar ABD telefonudur ve facetime özelliklidir. A1778 olanlar Türkiye de garanti kapsamında. Telefon alırken sadece A1778 model almak önemli değil facetime olup olmadığına da bakmak gerekir. Yurt dışı alımları için söylüyorum.
  • enocarlos E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, herhangi bir kalite farkı yok. Ama bazı ülkeler için bazı özellikler kısıtlanabilir siyasi ve dini nedenlerden dolayı. A1778 modelin hepsinde facetime yok zaten. ......./A slaçtan önce hangi harfler var. Arabistan'da slaçtan önce E ve AE,AB harfleri varsa facetime yok demektir. Diğer tüm harfler facetime özelliklidir Arabistan için.
  • Telefon Irak'tan geldi Arabistan ürünü büyük ihtimalle

• Dubaide daha ucuz diye biliyorum. ama dediğiniz gibi arabistanda uygun b8r fiyatı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.