Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Hocam şu kılıfı alabileceğimiz bildiğiniz bir site var mı?

https://urbanarmorgear.com/collections/iphone-7-plus-cases/products/plasma-case-for-iphone-7-plus?variant=22350205572

Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

N11 de UAGin resmi satis kanali var. Adamlar cok ilgililer. Kargoya verirken, kargo muhite ulastiginda ariyorlar. Elinize gedtikten sonra da memnun olup olmadigimizi soruyorlar.

Sanirsin vertu falan aldin da boyle izzeti ikram yapiliyor

:) Sağolun hocam ama işte Türkiye'de yok sanırım. Bayağı baktım bulamadım. O nedenle en azından Türkiye'ye gönderim yapacak bir site var mı diye merak ettim. Hiç yurtdışı alışveriş yapmadığım için yardım almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mesaj attım gelecek mi, gelirse ne zaman gelir diye. Bakalım ne cevap verecekler? Bekliyorum...

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye henüz gelmedi i7 için UAG kılıfları, beklemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam mesaj attım gelecek mi, gelirse ne zaman gelir diye. Bakalım ne cevap verecekler? Bekliyorum...

Ben de ta bayramdan once sormustum 6s plus icin ice modeli ne zaman gelecek diye, bayramdan sonra en gec eylul sonu demislerdi, ekimin basindayiz daha ses seda yok.

5ste kullaniyorum, oldukca guzel. En guzel ozelligi ise teli kalinlastirmadan korumasi. Sgpnin tough armori kalinlastiriyor mesela. Gerci onda da stand var ve plusta cok is goruyor.

İyi forumlar diler, saygilar sunarim

• quote:

quote:

Hocam mesaj attım gelecek mi, gelirse ne zaman gelir diye. Bakalım ne cevap verecekler? Bekliyorum...

Ben de ta bayramdan once sormustum 6s plus icin ice modeli ne zaman gelecek diye, bayramdan sonra en gec eylul sonu demislerdi, ekimin basindayiz daha ses seda yok.

5ste kullaniyorum, oldukca guzel. En guzel ozelligi ise teli kalinlastirmadan korumasi. Sgpnin tough armori kalinlastiriyor mesela. Gerci onda da stand var ve plusta cok is goruyor.

İyi forumlar diler, saygilar sunarim

Anladım, inşallah alabiliriz :)

Saygılar benden hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 9 Ekim 2016; 18:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Türkiye'ye henüz gelmedi i7 için UAG kılıfları, beklemek lazım.

Türkiye'de olmadığını biliyorum hocam. Hani yurtdışı Türkiye'ye gönderim yapabilen sorunsuz bir site var mıdır acaba? Benim yurtdışı alışveriş tecrübem hiç yok o nedenle sizi rahatsız ettim.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    En mantıklı seçenek Ebay olur, orda en azından beleş kargoya denk gelebilirsiniz. Firma sitelerinin çoğu en az 15 dolar kargo parası ekliyor bu da Türkiye fiyatında daha pahalıya geliyor.
    Acele etmeyin bence, bekleyip burdan alın. Ben de Verus'u bekliyorum zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

En mantıklı seçenek Ebay olur, orda en azından beleş kargoya denk gelebilirsiniz. Firma sitelerinin çoğu en az 15 dolar kargo parası ekliyor bu da Türkiye fiyatında daha pahalıya geliyor.
    Acele etmeyin bence, bekleyip burdan alın. Ben de Verus'u bekliyorum zaten.

Anladım. Neyse bekleyeyim artık. Olmadı idare edebileceğim bir kılıf alıp kullanırım o zamana kadar. Belki başka bir kılıfta alırım belli olmaz yani. Teşekkür ederim hocam yardımınız için.

Bu kılıfta güzel. Belki bunu alırım:

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid-Black,PR-2124.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 9 Ekim 2016; 18:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Tam-Koruma,PR-2027.html

bundan alıcam sanırım.
    başka tavsiyesi olan var mı ?
    telefonun tipini fazla bozmayan ve koruma sağlayabilecek bir kılıf olmalı

kamerayı korur sanırım bu kılıf ?

yoksa bu mu ?
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-AirSkin-Ultra-Ince-4-Tarafi-Tam-Koruma,PR-2030.html

• Hocam az önce UAG Türkiye ile mesaj yoluyla görüştüm. Kendileri iPhone 7 serisi piyasaya çıktığı an kılıflarınıda piyasaya süreceklerini söylediler. Bakalım ne kadar doğru? Beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 9 Ekim 2016; 19:08:56 >
  • Bende apple silicon siyah kılıf alacaktım ama deri almaya karar verdim. Daha önce 5s için apple deri kılıfı vardı memnundum. Çok kaliteli kılıf hem deri siyah renk olanı silikon siyahtan daha siyah duruyor ondan deri alacağım. Hala satışa çıkmadı, telefonlarla birlikte gelecek heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 9 Ekim 2016; 19:22:22 >
  • quote:

Hocam az önce UAG Türkiye ile mesaj yoluyla görüştüm. Kendileri iPhone 7 serisi piyasaya çıktığı an kılıflarınıda piyasaya süreceklerini söylediler. Bakalım ne kadar doğru? Beklemedeyim...

Himm hadi bakalim.

Spigen tercih edecekseniz, gecici bile olsa silikon almayin. 2-3 ayda sarariyor, berbat bir hal aliyor. Tavsiyem tough armordir. Zira standinin olmasi cok islevsel.

Ustelik amerikan ordu standartinda dusmeye, carpmaya dayanikli. Burada biraz pahali, amazondan alinabilir ama stok var mi bilmiyorum, en son baktigimda yoktu.

On cam korumasi olarak da spigen glass slim tr oneririm. Ben bu kadar hassas( ekran hassasiyeti olarak diyorum) ve bu kadar dayanikli bir cam koruma gormedim. Uygulamasi da asiri kolay, adamlar ustten altyan cikintilar yapmislar, ekrani temizleyip cami telefonun ekranina cikintilar sayesinde kolayca hizaliyorsunuz. Kenarda serit halinde hava kalir genelde, spigende kalmiyor hic. Ama plusta dikkatli olmak lazim zira ekran buyuk olduğu icin toz kacabiliyor araya.

Uagin ekran korumasinda da mavi filtre varmis. Bu da gunduz isiginda ekranin gorunmesini kolaylastiriyormus. Ama 110 lira verilir mi bilmem.

Ben amazondan 2lisini( glass slim tr) 64 liraya almistim. 2 haftada geldi. Burada teklisi 50 lira

İyi forumlar diler, saygilar sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 9 Ekim 2016; 19:24:58 >

• Ne zaman aldınız bilmiyorum, ama amazondan Türkiye'ye kargo artık yok.
  • quote:

quote:

Hocam az önce UAG Türkiye ile mesaj yoluyla görüştüm. Kendileri iPhone 7 serisi piyasaya çıktığı an kılıflarınıda piyasaya süreceklerini söylediler. Bakalım ne kadar doğru? Beklemedeyim...

Himm hadi bakalim.

Spigen tercih edecekseniz, gecici bile olsa silikon almayin. 2-3 ayda sarariyor, berbat bir hal aliyor. Tavsiyem tough armordir. Zira standinin olmasi cok islevsel.

Ustelik amerikan ordu standartinda dusmeye, carpmaya dayanikli. Burada biraz pahali, amazondan alinabilir ama stok var mi bilmiyorum, en son baktigimda yoktu.

On cam korumasi olarak da spigen glass slim tr oneririm. Ben bu kadar hassas( ekran hassasiyeti olarak diyorum) ve bu kadar dayanikli bir cam koruma gormedim. Uygulamasi da asiri kolay, adamlar ustten altyan cikintilar yapmislar, ekrani temizleyip cami telefonun ekranina cikintilar sayesinde kolayca hizaliyorsunuz. Kenarda serit halinde hava kalir genelde, spigende kalmiyor hic. Ama plusta dikkatli olmak lazim zira ekran buyuk olduğu icin toz kacabiliyor araya.

Uagin ekran korumasinda da mavi filtre varmis. Bu da gunduz isiginda ekranin gorunmesini kolaylastiriyormus. Ama 110 lira verilir mi bilmem.

Ben amazondan 2lisini( glass slim tr) 64 liraya almistim. 2 haftada geldi. Burada teklisi 50 lira

İyi forumlar diler, saygilar sunarım

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam. Teşekkür ederim...

Evet Spigen ya da UAG'ın camları kaliteli olabilir ama o kadar para bağlamam cama şahsen. Zore kılıf var Necatibey'de belki duymuşsunuzdur.Sahibi İlhan Abi çok yakın bir tanıdığım. Onda birçok çeşit cam var gidip onda yaptırırım camı. Haberiniz olsun ihtiyacınız olursa siz de gidin benim selamımı iletin yeter :) Çok yardımcı olur size de ...

Saygılar benden hocam...

• Persembe aksam telefon elimde persembeye kadar elimde olmasi icin yarin yani pazartesi siparisi vermeyi dusunuyorum 7 plus icin dusmelerde ekrani da koruyacak saydam silikon bir kilif bakiyorum.
    Fiyat olarakta 50 den az olursa iyi olur bilen varsa link alabilirim.

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    2-3 hafta evvel spigenin resmi sitesinden 6s plus icin almistim.

Sonra ipod touch icin ulka marka kilif da aldim

2si de sorunsuz geldi

• Silikondan kasıt ince olan silikonlarmı yoksa aşşağıdaki ürünüde alsak kararma yaparmı.
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Crystal-Shell,PR-2031.html
  • Peki adres olarak nereyi girdiniz. Benim Türkiye'deki kayıtlı adresime gönderime izin verilmiyor diyor.
  • Plus modeli için şeffaf silikon kılıf alan yok mu halen ?..

Hoparlör deliklerinin tam oturmadığı yorumları yapılmış...

Alan varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz.

0.2 mm şeffaf silikon kılıf
  • ensonun geçen hafta pazartesi sipariş verdiğim sipigen kılıf nihayet bugün aldım ve birkaç resim ekliyim dedim alacak olan arkadaşlar için belki yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.