Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bekleyin hocam ben n11 den idare edecek kılıf ve jelatin aldım 8,9 tl idi piyasa zenginleşip çeşit bollanınca saha sağlıklı karar veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_1905

bekleyin hocam ben n11 den idare edecek kılıf ve jelatin aldım 8,9 tl idi piyasa zenginleşip çeşit bollanınca saha sağlıklı karar veririz.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Bekleyelim bakalım biraz daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle herkes kılıflara bakıyor, cam filmi bu telefona gerekli değil mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_1905

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Cam-Ekran-Koruyucu-Spigen-GLAStR-SLIM-HD,PR-2182.html

böyle fiyat yok hiç takmam daha iyi....

Gerçekten kılıflarından daha pahalı bu sene Spigen cam almak istiyordum ama yine dafoni alacağım sanırım. Çünkü aradaki fark 40 50 TL değil.

• Spigen'in camı zaten kendi sitesinde de 30 dolar, Türkiye'deki fiyatı bun bakılırsa gayet makul. Gerçi yurtdışı sitesinde %25 indirim de var, ama nakliye ile bu indirim yok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Spigen'in camı zaten kendi sitesinde de 30 dolar, Türkiye'deki fiyatı bun bakılırsa gayet makul. Gerçi yurtdışı sitesinde %25 indirim de var, ama nakliye ile bu indirim yok oluyor.

Hocam Türkiye fiyatı kendi sitesine göre uygun tabi ama bana göre gereksiz pahalı. Şahsen bir cam için en fazla 40 lira veririm.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Bu arada gözümü bu kasaya çevirdim artık, ama ne zaman gelecek Türkiye'ye acaba.
    http://www.veruscase.com.tr/urun/vrs-design-iphone-7-plus-duo-guard-series-kilif.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 5 Ekim 2016; 19:13:51 >
  • quote:

Bu arada gözümü bu kasaya çevirdim artık, ama ne zaman gelecek Türkiye'ye acaba.
    http://www.veruscase.com.tr/urun/vrs-design-iphone-7-plus-duo-guard-series-kilif.html

Bu kılıfın Note 7 için olanını 1 Ay kadar kullandım hocam. Şu an hâlâ bende duruyor kılıf :) Gerçekten çok sağlam ve ayrıca muadillerine göre hafif bir kılıf. Kesinlikle tavsiye ederim. Sanırım 1 haftaya gelir çünkü 9 gün sonra i7 satışları başlayacak.

O kickstand gerçekten metal mi, kullanışlı mı? Spigendeki plastik olan çok dandik duruyor da.
  • quote:

O kickstand gerçekten metal mi, kullanışlı mı? Spigendeki plastik olan çok dandik duruyor da.

Evet metal hocam. Gayet kullanışlı, film izlerken çok memnun kaldım. Zaten sırf bu özeliği için almıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 5 Ekim 2016; 19:59:20 >
  • Apple kılıflar hala gelmedi demek ki 14 ünde gelecek onlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Apple kılıflar hala gelmedi demek ki 14 ünde gelecek onlarda.

Ekim'in 10'undan sonra satışa çıkar diye düşünüyorum bende. Bekliyoruz bakalım.

Olabilir tabi bakalım.
  • apple kılıflarını alsam mı acaba aklım karıştı :) parasını hak ediyormu etmiyormu?
  • udede kullanıcısına yanıt
    Kılıfları iyidir ama bence gerekenden 50-60 lira daha pahalıya satılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udede

apple kılıflarını alsam mı acaba aklım karıştı :) parasını hak ediyormu etmiyormu?

Parasını hak edip etmediğini bilemem çünkü daha önce hiç kullanmadım ama fazlasıyla tercih edilmesininde olumlu bir sebebi vardır herhalde :)

• quote:

Kılıfları iyidir ama bence gerekenden 50-60 lira daha pahalıya satılıyorlar.

aklımda 3 kılıf var 1. apple silikon kılıf

2.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2130.html

3.

http://www.ringke.com.tr/Ringke-Slim-iPhone-7-Plus-Kilif-SF-Black,PR-318.html

şu an ilk sırada spigen var tasarımı güzel :)

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfın aynısını iphone 6 ilk çıktığında almıştım ve şuan hala telefonumun üzerinde. Çok memnunum. Cidden çok sağlam bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: udede

apple kılıflarını alsam mı acaba aklım karıştı :) parasını hak ediyormu etmiyormu?

Parasını hak edip etmediğini bilemem çünkü daha önce hiç kullanmadım ama fazlasıyla tercih edilmesininde olumlu bir sebebi vardır herhalde :)

haklısın mantıklı :) spigen alacam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriny

Bu kılıfın aynısını iphone 6 ilk çıktığında almıştım ve şuan hala telefonumun üzerinde. Çok memnunum. Cidden çok sağlam bir ürün

telefonu kalınlaştırıyor mu? aynı kılıfı alacam galiba bende peki ekran için kırılmaz kullanıyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.