Şimdi Ara

İphone 7 Cam patlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Dün gece telefonu elimden düşürdüm ve camı patladı.Telefonu yurtdışından aldım ve garantisi yok.Telefon camının servis fiyatı 629 tl.Serviste yaptırmayı düşünmüyorum.Aynı orjinallikte bi teknik serviste yaptırabilirmiyim ? Önceden başına gelen ve servis dışı yaptıran varsa öneri alabilirmiyim ? İstanbul içi bildiğiniz iyi bir teknik servis var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cam ile iç ekrana birbine yapışık. Apple ekranı komple değişiyor. Dışarıda sadece cam değişen servisler var ama ne kadar iyi olur orası şüpheli.
  • Cam patlamaz, cam kırılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Cam patlamaz, cam kırılır.
    Aferim sana sayende sorunumuzu çözdük.Tek sıkıntımız oydu

• Servisten başkasi yalan olur ya telefonu 100-200 tl ucıza gaparim diye kökten cop edersin yada serviste ekran değişimi yapar paşalar gibi kullanirsin..

• Emanet etme servis dışı yerlere. Binlerce liralık cihazları hiç ediyolar.

• Anlaşılan herkes serviste yaptırmış ve haklılar.Elden bişey gelmiyor servisin talep ettiği uçuk parayı verecez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 13 arka cam hasarı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hızlıveyasam H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ülkemizde yaptığı işin arkasında durabilen eser miktarda esnaf, usta vardır. Bu nedenle serviste yaptırmanız daha iyi bence de. En azından kırılma öncesi ile aynı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir sorum olacak bu konuda, kardeşim 7plus'ın camını kırmış, bildiğim kadarı ile apple yurt dışı cihazlara ücretli bile servis vermiyor. Ben şimdi bu telefona orjinal ekran nereden taktırabilirim? KVK Genpa gibi bir servise götürsem ellerinde apple orjinal yedek parçası varmıdır yoksa yan sanayi ekranmı takarlar?
  • elin biraz yatkında kaliteli bir ekran alıp kendin takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Benimde bir sorum olacak bu konuda, kardeşim 7plus'ın camını kırmış, bildiğim kadarı ile apple yurt dışı cihazlara ücretli bile servis vermiyor. Ben şimdi bu telefona orjinal ekran nereden taktırabilirim? KVK Genpa gibi bir servise götürsem ellerinde apple orjinal yedek parçası varmıdır yoksa yan sanayi ekranmı takarlar?
    Genpa teleservis kvk gibi yerlerde yan sanayi olmaz dostum orjinal direk apple den alırlar parçanı rahat ol

• orijinal taktır ucuzdan pahalısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Genpa teleservis kvk gibi yerlerde yan sanayi olmaz dostum orjinal direk apple den alırlar parçanı rahat ol

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • BÖYLE UCUZ FİRMALARDAN ÇOK DİLİMİZ YANDI
  • Yaptıramazsın berbat bir hal alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hızlıveyasam

Aferim sana sayende sorunumuzu çözdük.Tek sıkıntımız oydu

Alıntıları Göster
    Kılıf kullanmayın ekran koruyucu kullanmayın sonra böyle ortada kalırsınız. Arkadaşta güle oynaya kullanıyordu 50 kere dedik kılıf tak yok sonra düşürdü şimdide kırık camla kullanıyor havanız sıfırlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.