Şimdi Ara

iPhone 7'den Geçilecek Android Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar. iPhone 7 32GB kullanıyorum. Bundan önce GM 5 Plus kullanıyordum ve Root & ROM işleriyle haşır-neşirdim. Aslında "Androidçiyim" desem yalan olmaz yani :)

Okuldaki herkesin iPhone kullanması ve ergenliğin de verdiği gazla yakın tanıdığımdan 2500TL'ye aldım iPhone 7'yi. Cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı, garantisi yok.
    Artık farkettim ki, bu cihaz bana fazla geliyor :) Mobilde oyun oynamadığım için performansın bi önemi kalmadı. Sosyal medya, video & dizi izlemek, arada bir fotoğraf, biraz da hafif oyunlar oynuyorum. Telefondan bataryası haricinde memnunum tabiki. Hazır iPhone fiyatları artmışken (biraz fırsatçılık olucak ama) cihazı elimden çıkarıp şöyle güzel bir Android cihaza geçmek istiyorum.

İlla "amiral gemisi" olmasına da gerek yok, hatta aklımda 1400TL'lik M6 Note var.

Alacağım telefonda Batarya süresi çok önemli. Ekranı da 1080p'den düşük olmasın tabiki.
    2.500'e kadar bütçem var, illa 2.500'de vermek istemiyorum. M6 Note gibi işimi görücek, pil süresi uzun bir cihaz yeterli bana.

Siz değerli forum üyelerinden de önerilerinizi bekliyorum. Saygılar efenim :)

• Nokia 8 bir inceleyin. Üst seviyede donanım ve orta seviyede bir fiyat. 2200 civarında hatta daha üst fiyata satılan telefonlar yanından dahi geçemez.
  • Kar edeceğim derken sonra fitil olma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.