Şimdi Ara

iPhone 7 - Kasadan gelen çıt sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
20.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasada sorun açma ihtimali var.Onu düşünerek hareket etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya Avm'de apple storeda incelediğim 7 pluslarda bende bu sorunu gözlemledim
  • Ben mat siyah almıştım onda da vardı bu ses. Sonra değiştirdim jet black aldım bunda yok.
  • 7 de bu sorun görülüyor mu yoksa sadece 7+ larda mı mevcut?
  • Benim 7 plus golddada var aynı sorun

• iPhone 7 plus mat siyah kullanıyorum.bugun video çekerken o çıt sesini farkettim.Sanırım epeyce kişide bu sorun mevcut.videodan sorunu görebilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=UH5j7XjW7Ck
  • iPhone 7 plus kullanıyorum ve aynı sorun bende de mevcut. ön kameranın olduğu bölgeye hafifçe bastırınca da ses geliyor. çoğu kişide olan bi sorun. değişime vermeyi düşünüyordum ama birçok kişi değişim cihazlarında da aynı sorunun devam ettiğini yazmış. ne yapacağım çok kararsızım çünkü gerçekten rahatsız edici bi ses.

• Kardeşimin iphone 7sinde telefon konuşması aktifken 3d yapınca olan şeyler... buyrunhttps://youtu.be/0OLLNQRYTDM

• denizakca187 D kullanıcısına yanıt
    tüketici mahkemesine başvurun para iadesi için ben öyle yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Kardeşimin iphone 7sinde telefon konuşması aktifken 3d yapınca olan şeyler... buyrunhttps://youtu.be/0OLLNQRYTDM

Enteresan gerçekten. Umarım yazılımsaldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DagustuN kullanıcısına yanıt
    kapat aç düzelir bendede olmuştu.en azından benimki düzelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: 34engin

kapat aç düzelir bendede olmuştu.en azından benimki düzelmişti

Çok kez kapatılıp açıldı ios 10a geri döndük tekrar 10.1.1 kurduk vs çözülmedi. Apple storeda değişeceğiz artık yapacak birşey yok sanırım

• suhandemiroz S kullanıcısına yanıt
    bu sorun dışında telefonun her şeyinden memnunum zaten bu da bi sorun mu bilmiyorum muhtemelen çoğu kişinin dediği gibi telefonun içerisindeki suya dayanıklılığı sağlayan yapıştırıcıdan kaynaklanıyo

• Ben denedim bende olmadi yazilimsal olma olasliği yüksel beta 3 kullaniyorum cünkü sen yinede deişim yaptir..

• denizakca187 D kullanıcısına yanıt
    hepsinde yok ama.bugun telefonu başarıya bıraktım,değişimi kesinlikle istemediğimi ücret iadesi talep ettiğimi belirttim.telefonun içi açıcaklar sıvı teması olmuş mu diye.eğer ki sıvı teması yok ise ki yok cihazı faturasıyla birlikte aldığım yere götürüp para iadesi istiycem.vermezler ise tüketici mahkemesine başvuruyorsunuz ve paranızı hertürlü alıyorsunuz.
  • beyler bunun yazılımla ne alakası var alla aşkına :)

donanımsal hata, bizim evdeki 2 plusta da aynı sorun var. stoklar rahatladıktan sonra değişim istiycem iki telefonada
  • Kasadan gelen çıt sesinden dolayı cihazı başarıya verdim.,kasa arızası teşhisi konuldu,Bilginize
  • herkeste mi var bu arıza anlamadım gitti. bugün bi mağazada bütün plusları inceledim ve hepsinde bu ses vardı. fakat iPhone 7'lerde bu sorun yoktu

• servis notunda şöyle yazıyor.
    Telefon iki elle kastırıldığında tık diye ses yapmaktadır.Arka kamerada toz tespit edilmiştir.
    ekran tıklamasıyla ilgili arıza kaydı yoktur demiş servis.3800 lira vererek aldığınız cihazdan ses gelmesi normalmiş.Video çekerken telefon ister istemez kasılıyor ve o ses çıkıyor.Haliyle o videoyu izlerken tık sesi duyuluyor.Bu da normalmiş.Üretim hatası olamaz ama kesinlikle!!
  • apple gibi büyük bi şirket telefonları kontrolden geçirirken nasıl böyle bi hata yapar anlayamıyorum. arkadaşlarımdan da 7 plus modelini alanlar var denediğimizde gördük ki herkeste aynı hata var, bazılarında bu ses çok net duyuluyor ama bazılarında daha az. değişime gitmek de ayrı bi dert zaten randevu almak neredeyse imkansız. değiştirenler de boşuna gitmeyin yeni verdikleri cihazda da aynısı var diyo. ne yapıcam bilmiyorum gerçekten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.