Şimdi Ara

İphone 7 mi Samsung A8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sony Xperia Z5 kullanıyorum. Yeni telefon alıcam da İphone 7 mi yoksa Samsung A8 mi alıyım kararsızım.
    Daha önce hiç İphone kullanmadım sırf merak ettiğim için İphone alasım var. A8 de güzel gibi tasarım falan.
    Sizin fikrinizi alıyım dedim.

• Şimdi burda Apple Hissedarları Apple i öve öve bitiremeyip iPhone 7 diyecektir . Ben iPhone ve Samsung arasında kalıp iPhone 6s seçtim bütçem doğrultusunda . Cihaz henüz 1 . Ayının içindeyken aniden dışarda kapandı bataryası yüzde 40 tı ve ben hayret içinde kaldım sonradan nerdeyse tüm İPhone modellerinde bu durum böyle imiş ve eski modelleri yavaşlatma modeli de bunun tuzu biberi oldu adamlarda sadece marka imajı vardı ve oda artık davalar ile ters konumda aşağı iniyor yanı bildiğinizden şaşmayın . !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A8'e o kadar para verilmez.Orta segment telefon sonuçta.
  • Iphone 7 . Note yada S serileri belki tarşılır ancak bu tartışmaya açık değil bence.

• A8 fiyati 2700-2800 iphone 7 fiyatida o civarda a8 yerine s8 deseydin belki 200-300 incitmez seni ikisini karşilaştirman hata ona bakarsan a7 bile yeter hatta 1200 tl j7 pro bile yeter sana ki kacak almiştim güzel cihaz:)

• Tercih meselesi ben iphone 7 alırdım. İos bi başka.

• Bu güne kadar hep iPhone kullandım, ama söylemem gerekir ki iOS’un artık bir esprisi kalmadı. Hatta kısmen kötü bile denebilir. Artık iphone kullananlar diğer apple kullandığı apple cihazlar varsa işe yarayacaktır başka anlamı yok artık bence. Ama a8 al diyemem tabiiki, kıyaslama biraz kötü olmuş sanki. Diğer android cihazlara bakılabilir.

• S7 edge den iPhone 7 ye geçtim, tartışmasız iPhone 7

Çünkü ios un en bozuk hali, android den daha iyi, ani video çekmeye başlamak, oyunlardaki sabit fps vs, iPhone hala daha stabil bir cihaz android e nazaran

• İlla ki bir android almak isterseniz, Xiaomi Mi Mix 2 alın... MİUİ arayüzü apple'a çok benzer, mi cloud falan var. Çok stabil ve tabiri caizse şıkır şıkır sistem. Yıllardır İphone 3g'den beri İphone kullanırım, sadece mecburen 1 aylığına Xiaomi mi 5s kullandım ve arada uçurum yoktu. Yarın bir Android kullanmam gerekirse tartışmasız Xiaomi markası olurdu. Mi 6 yada Mi Mix 2 almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.