Bildirim
İphone 7 pil sıkıntısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güncell -
Sanmiyorumm cihazin raporunu tespit ederler ona göre hareket ediceklerdir yeniden güncelleme yapip gönderirler sana ayrica pil problemini herkes yaşiyo kullanima göre değişebiliyor 5 saat alanda var 7 saat alanda var göndermeden önce müşteri hizmetlerini arayip batarya durumunu sorsaydin boşuna bekliyeceksin.!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Sanmiyorumm cihazin raporunu tespit ederler ona göre hareket ediceklerdir yeniden güncelleme yapip gönderirler sana ayrica pil problemini herkes yaşiyo kullanima göre değişebiliyor 5 saat alanda var 7 saat alanda var göndermeden önce müşteri hizmetlerini arayip batarya durumunu sorsaydin boşuna bekliyeceksin.!!
Benim şarj sıkıntım hiçbirşey yapmama rağmen 1.5 saat yada 2 saatda şarjım bitmesiydi keşke 5 ile 7 saat olsa :) -
gsranti kapsamında -
12 gün oldu telefona bir işlem yapmadılar bekliyorum bakalım ne olacak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone eldiven modu
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- bildirim sesi gelmiyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X