Şimdi Ara

IPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihazın ayrıntılı resimlerini ekliyorum. Daha sonra bir problem çıkmaması açısından. Alındığı günden beri ekran koruyucu ile kullanılmıştır. Herhangi bir çizik ya da ekran sorunu yoktur. Cihaz hiç bir şekilde tamir görmemiş açılmamıştır. Alındığı gibi duruyor. Çalışmayan bir fonksiyonu yok.

Dileyen olursa itools tan cihazın orjinal olduğunu gösteren kontrol ekranının görüntüsü paylaşabilirim.

Pil sağlığı %78 dir. Normal kullanımda günü kurtarıyor ancak yoğun kullanımda şarja doğal olarak ihtiyaç duymakta.

Arkadaşlar sağolsun ö+y=m kullanıcı adlı arkadaşımızın uyarısıyla fark ettiğim bir şeyi ekliyorum. Beyaz ekranda gölgelenme olduğunu kendisinin uyarısı üzerine fark ettim. Resimlerini ekliyorum. Şahsen beni etkileyen bir rahatsız görüntü yok ama yinede alacak arkadaşın bilgisi olsun diye resimlere ekleme yapıyorum. Renkli ve siyah ekranlarda ise hiç bir gölgelenme bulunmuyor.

Fiyat 3000 tl dir.

Mantıklı ve ciddi tekliflere her zaman açığım ancak lütfen fiyatı öldüren tekliflerle gelmeyin :). Sarı sitede touch id si çalışmayan darbeli ürünlere istenen fiyatlarla fiyatı bir tutmayın lütfen.

IPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZ
    IPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZIPHONE 7 PLUS 32 GB TR CİHAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearofdestiny -- 28 Kasım 2020; 15:55:34 >

• Arkadaşlar cihaz forumdan satılmıştır. İlginize teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.