Şimdi Ara

iphone 7 plus hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone 7 plus almayi düsünüyorum fakat deger mi degmez mi diye dusunuyorum ve uzun ömürlü bir telefon mu (5-6yil gidebilecek)

• O KADAR PARAYI TELEFONA VERMEK TELEFON ÇILGINLIGINA GİRER BİR ARABA PARASINA TELEFON ZENGİNSEN AL DEĞİLSEN BOŞ VER
    İPHONE 6 KULLANIYORUM 2 YIL DOLDU 1 YIL DAHA GEÇTİNTEK SONRA DEĞİŞTİRİM HER HALDE 5-6 YIL BİR TELEFON GİTMEZ GİDEN TELEFON OLSA BİLE SIKILIYOR İNSAN
    VE BİRŞEY DAHA SÖYLEYEM 1.000 TL İLE 2000 TL ALINAN TELEFON DA AYNI İŞİ YAPABİLİYOR FAZLASI İSRAF BANA GÖRE İPHONE BİR EKRANI KIRILSA 350 500 TL PARA VERİR

NOT: İPHONE KÖTÜ DEĞİL GÜZEL AMA ÜLKEMİZDEKİ VERĞİLER SAYESİNDE ALAMIYOR İNSANLAR
    İPHNE ÖNERİM 6-5SE-6S BAK DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans67 -- 12 Mayıs 2017; 15:36:21 >
  • yurtdisinda oldugum icin türkiyede nazaran biraz daha ucuza aliyorum fakat benim icin önemli olanda uzun süre kullanmak mesela suan bende samsung s3 var 4,5 yil önce aldim suan degistirmek istiyorum huawei p10 ve iphone 7plus arasinda kalmistim fakat bircok yerde gördugum kadariyla iphone daha uzun surede daha fazla kalite imkani sagliyormus o yüzden tercihimi biraz daha iphone cekmek istedim yinede kararsizim tabikide
  • 128 gblık olanını alın gider 5-6 yıl sorun olmaz
  • Paranız varsa olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 al iphone a o kadar para verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yıl kullanılacak bir telefon yok, ama ip7 plus 128 gb tüm android telefonlardan daha uzun ömürlü olur. Bir telefona o kadar para verilir mi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.