Şimdi Ara

iPhone 7 Plus İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 7 plus almak istiyordum ancak bir arkadaşın yorumuyla kafam karıştı. Ben şimdi dışarıdan yorgun argın gelip yuzde 1 şarjla geldigimde ayaklarimi uzatıp şarkı dinleyemeyecekmiyim yani? Çok büyük eksiklik. 6s plus'a aklım kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Ekim 2016; 18:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 6s plus 128 gb mı yoksa 7 plus 32 gb mı almalıyım. Aklımı karıştıran nokta 32gb ın yetip yetmeyeceği. Cok oyun oynamam, 2 ayda bir videolar ve fotoları harddiske kopyalarim. Sizce ne yapmalıyım. 32 gb yeter mi?

• Video bulunamadı yok mobilde mime hatası ulan dh birde teknoloji sitesi olacaksın 2016 bitiyor utan be!

• Sadece bir yıl kazandın arkamdaki o abd lider sayesinde seneye ne halt edecek bilmiyorum ipone eğer bi parmağın varsa bu işte abd lider inanmaz ama düşmez kalkmaz bir ALLAH senin o ipone ye verdiğin para bizim askerimize sıkılan kurşun olarak geri dönüyor bi savaşa girsen bizim yanımızda abd değil güney kore olur zamanında İtalya ile sorun yaşadık arabalarını ve diğer ürettiklerini yaktık attık bu gün dünyadaki kauslarin sebebi abd izler daha çok para kazandırdıkca onlar daha çok kaosa çıkaracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vezir_ -- 12 Ekim 2016; 20:03:26 >
  • Berkan abi incelemen çok mükemmel olmuş. İphone'lar ile sınırlı kalma, eline aldığını inceleme koy dh'ye.

Düzenleme: Kişi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 12 Ekim 2016; 21:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Ben 7 plus almak istiyordum ancak bir arkadaşın yorumuyla kafam karıştı. Ben şimdi dışarıdan yorgun argın gelip yuzde 1 şarjla geldigimde ayaklarimi uzatıp şarkı dinleyemeyecekmiyim yani? Çok büyük eksiklik. 6s plus'a aklım kaydı.

Bu konu herkesin aklında soru işareti ama 6s Plus'ın ilerleyen serilerde kaybedeceği değeri hesaba katınız. 7 Plus'ın + özellikleride var tabiki. Telefon bir çıksın herkes kullanmaya başlasın sonra karar vermek en iyisi. Çıktığı gibi almaya gerek yok bence. Elimde her ne kadar şarjı yetersiz 5S olsada bir süre beklemeyi düşünüyorum

• kaliteli inceleme
  • Cok guzel bi inceleme olmus. Neredeyse butun merak edilen konulara deginilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Plus mu cihaz ben 6s plus ile en iyi sürem 9 saat kullanım - 16 saat bekleme yüzde 2 sarj kalmıstı

Evet Plus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snnrvp

İnceleme çok iyi olmus, teşekkürler.

Tek bi ayrıntıya deginecegim. 3 bin üstü para verdigin ve dünyadaki ilk 2 telefondan biri olan ve 6dan 7ye gectim super yenilikler var diyip alacaginiz bir telefonda çift hoparlör yokmus. Alttaki cift izgara tamamen gorsel amacliymis. Bu tek kelime ile ' Utanc verici ' olmuş. Kulaklik kablosunun santimine kadar incelendigi bir telefonda cok amatorce bi secim olmus. 1000 - 1500 lira cogu telefon boyle yapiyo ki o fiyatlara anlasilir bisey. Hiç bi markayi savunmayacagim ama Apple'a yakistiramadim.

Izgara tamamen görsel amaçlı değil; mikrofon, barometre ve simetri için.
  • ninni gibi inceleme

• Arkadaş maşallah incelemeyi biliyor

• neden sürekli olmayan bir note7 ile kıyaslama yapılıyor ? gerçekten merak ettim. Note7 diye bir telefon yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

~~~197 dk şarj ne ya :D 1.5 tonluk arabalar nerdeyse o kadar sürede şarj olurken uyduruk bi telefonun 3.5 saat başını mı bekleyeceğiz ? . =çöp

~~~Stereo ses sistemi getirmişler sanki yeni bir sistemmiş gibi 2007de aldığım Nokia N73 music ed. vardı bu sistem tamamen insanları mal yerine koymaktan başka birşey değil =çöp

~~~3.5mm jack girişi kaldırılmış neye istinaden kaldırılmış belli değil. Şarjım azken telin keyfini yani 197 dk şarjını bekleyip müzik bile dinleyemeyeceğim yada dinlemek istiyosam 4000lira tele verdikten sonra gidip 300 TL'ye de aparat almam gerekecek. =çöp

~~~ Her sene apple alacağım bu sefer diye niyetleniyorum ama telefonlarda bir bildirim ışığını bile koymaktan acizsiniz. 699 liralık zenfone'da bile var bu özellik. =çöp

~~~ 2 tane hoparlör ızgarası koyup tek hoparlör ile telefonu üretmenin mantığı ne? Doğan görünümlü Şahin satıyosunuz da bizim mi haberimiz yok ? =çöp

Kısaca 4000 lira verip üstüne verdiğim paradan çok rezillik çekeceğim =çöp

Bu yüzden alternatif cihazlar üretiliyor rekabet var aslında saydığın şeylerin büyük bir kısmı çok saçma geliyor mesela sen içinden geçenleri güzelce saymışsın bende cevaplayım bildirim ışığı kesinlikle iğrenç olurdu bunu eski Samsung telefonumdan biliyorum özürlü gibi bak bak bak der gibi yanıp sönüyor kullanmayacağım bir özelliğinde olmasından rahatsız olurum ekranın üstünde led var sonuçta , şarj olayı evet 197 dakika benimde aşağı yukarı böyledir ama gel gelelim en son arkadaşım lg g4 telefonu şarjda yanıyor sanmıştım bana normal demişti iPhone hiç ısınmıyor bu konuda buz gibi soğuk ve güvenli olduğunu rahatlıkla hissettiriyor aslında uzun süre teknoloji mağazasında da çalıştım ve her modeli cihazı kullandım hani kullanmamış yada görmemiş biride değilim
    Tezgahtaki her cihaz ortalama 6 ayda bozuluyor yada şişiyor hatta öyle bir şişiyorki bataryası ekranı delip geçiyor bunu Samsung ve sonyde gördüm yıl boyunca şarjda kalıyor ama iPhone böyle bir duruma rastlamıyor
    2 hoparlör aynı noktada olursa bu stereo olmaz bir müzik sisteminde doğru bir dizilim değildir aradaki mesafe ne kadar uzak olursa en iyi stereo yada 7.1 yada 5.1 sesler en doğru şekilde alınır

En son kulaklık jakında apple zaten uygun çeviriciyi eklemiş eski olup çok iyi bir kulaklığın varsa zaten kullanabilirsin vede apple bunu yaparak hem cihazı sağlamlaştırıyor çünkü kılıfsız darbe yendiğinde jakın içi boş olduğu için içeri doğru yamulur içi boş altın bilezik gibi düşün bir diğer husus 3.5mm jak cihazın daha ince olmasını engelliyor apple şimdiden alıştırıyor bir kaç nesil sonra jak kalınlığında telefon cikacak ve artık Samsung vs diğer firmalarda rekabet adına her zaman olduğu gibi onlarda jakı devre dışı bırakacak büyük risk tabi Samsung jakı kaldırsa topa tutulur ama apple yapınca normal

Kısaca 4000lira verip çöp aldığınızı düşünüyorsanız almazsınız olur biter kimse kimseye zorla telefon satmıyor güzel eleştirinize bir cevap verdim alınmayın

• güzel inceleme....

• Basarili bir inceleme olmus tebrik ederim.

• güzel çalışma olmuş elinize sağlık ;)

• Cok basarili bir inceleme, elinize saglik. Bu arada siri destekli taksi cagirma uygulamasinin oldugunu bilmiyordum, sayenizde ogrenkis oldum .

2 saatte olsa seyredilirdi. Gec ama yzerinde ciddi calisildigi belli olan bir video olmus. İsmi lazim degil baska siteler gibi ilk olmak icin ustun koru inceleme adi altinda reklam olmamis.

Objektif bir sekilde cihazin tum iyi ve kotu yanlarindan bahsedilmis.

Erdi ve Mesut beyler vardi, Berkan beyi de inceleme yapab editorelr arasinda daha cok gormek isterim sahsen

• Açık ve net, Berkan bey = Kalite

• Elinize sağlık berkay bey güzel bir inceleme olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.