Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahahahah bu ne be Ciddiyim haykırdım görünce.Heralde Ceo'nun 12yaşındaki oğluna tasarımı yaptırmışlar O kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu şekilde gelirse elimdeki i6 ve 7 ile devam eder, parmak izi okuyucusu ön panele alınan modele kadar da bir daha asla iphone almam. Parmak izi okuyucusu arka panelde olan telefonlara karşı antipatim var. Parmak izi sensörü arka kısımda olan telefon alacaksam da bile tasarım olarak kesinlikle S8 bundan çok daha önde ve tercihim de o yönde olur. Apple' nin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Samsung tasarımla uğraşıp milleti kekleyeceğine önce sattığı cihazın arkasında durmayı öğrensin. Taş gibi Note 4'e güncellemeyi kestiler. Daha 2.5 yıllık cihazı öldürdüler. 5s çatır çatır çalışıyor ve hâlâ güncelleme alıyor.

Seni de bekliyoruz bu konuya daha hiç yazmamışsın.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Eğer bu şekilde gelirse elimdeki i6 ve 7 ile devam eder, parmak izi okuyucusu ön panele alınan modele kadar da bir daha asla iphone almam. Parmak izi okuyucusu arka panelde olan telefonlara karşı antipatim var. Parmak izi sensörü arka kısımda olan telefon alacaksam da bile tasarım olarak kesinlikle S8 bundan çok daha önde ve tercihim de o yönde olur. Apple' nin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Aynen öyle hocam arkada ne işi var :)

• Android+ios=ios.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Samsung tasarımla uğraşıp milleti kekleyeceğine önce sattığı cihazın arkasında durmayı öğrensin. Taş gibi Note 4'e güncellemeyi kestiler. Daha 2.5 yıllık cihazı öldürdüler. 5s çatır çatır çalışıyor ve hâlâ güncelleme alıyor.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

Diğer markalarla iphonenin farkı bu olsa gerek.uzun süre idare ediyor seni.

• Yemin ediyom iphone 8 böyle çıkacak haber başlıkları vallahi sıktı artık tık almak için apple'dan soğuttunuz
  • Hiç ümitlenmeyinb barmak izi sensörü için. Arkasına koyacaklar, bir sonraki belki 2 sonraki nesilde ekrana enteğre ederler. Ayrıca adamlar 7 de tasarımsal değişikliğe pek gitmediler. 10 yıl için beklediler. Bu yılki en büyük değişiklik dış hatlardaki ana değişim olacak bunun dışında çok yenilik beklemeyin.
  • Önden aynı G6. Ayrıca s8 de ön panelde sadece alt üst bölgelerinde çerçeve var. Bunda hala çerçeveler mevcut. G6 tasarımını yerden yere vuran editörler şimdi buna bayılacaklar bunlara hazırlıklı olun. Touch ID'nin arkaya taşınması ise fiyasko. Ama medya bunu konduramadığı için hala yok ekrana entegre edecek falan diye saçmalıyor. Böyle bir teknoloji mevcut değil arkadaşlar şuan.

• İphone 7 plus sahibiyim, itiraf ediyorum tam olarak *otumle guldum.

• Bence parmak izi sensörü kilit tuşuna entegre edilmeli SONY'nin yaptığı gibi ön tarafın öyle olacağını düşünmüyorum , bence bu sadece şemalarda ki boyutlar uysun diye yapılmış doldurma bir ön panel. Bakalım gidişat nasıl olacak eğer iPhone 8 beklentileri karşılamaz ise Note 8 yılın telefonu olur büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Yahu 7 sene 3GS kullandım, telefon 4 nesil İOS versiyonu gördü. Noldu telefon beni ayamı uçurdu. Nolduğunu söyleyeyim.
    1- telefon yavaşladı, hemde baya bi yavaşladı.
    2- Pil tüketimi arttı
    3- Evet güncelleme aldı ama güncelleme ile gelen tüm özellikleri alıyormu sanıyorsun. Hayır bir çok özellik eksik geldi. Ki bu özellikler güncellemenin ana ögeleri.

İsterse 100 sene güncelleme gelsin, telefonun içindeki parçalarıda güncellemeyemiyorsan bir anlamı olmuyor.

• Foxconn aciklamasina gore iPhone 8 arka tarafinda touch id olanla alakasi yok diyor.Ekrana gomulu gelecek touch id iPhone 8 de.Buda muhtemelen prototip veya 7S dir

• Apple'ın tasarım dili bellidir. Şu tasarımla ütün çıkarma ihtimalleri yok. Kameranın öyle durması, Touch ID nin konumu ve şekli falan hepsi ben sahteyim diye haykırıyor. Apple ürünlerinin her daim tasarım anlayışlarını seven birisi olarak bu çıkarsa ilk olarak büyük g*t olurum ikinci olarak gidip iPhone 7 alırım. Cidden şu tasarım nedir yahu.

• Bu klon veya protoyiplerden biridir olsa olsa

• Bu sefer olmamış demeyeceğim apple'ın iphone 6'dan beri her çıkan telefonuna olmamış dendi hepsi de oldu bu da olacak muhtemelen

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Sony nin yaptığı gibi güç tuşuna da entegre edilebilir. Güç tuşu normalden uzun ve geniş duruyordu bir videoda

• Cem kullanıcısına yanıt
    Yavaşlama olayı 4s ile bitti. 4s sonrası şikayetler üzerine 5'te aynı hataya düşmediler. 5s'e bile kağnı diyoruz da kendisinden 2 yıl sonra çıkmış amiral gemilerinden hâlâ daha hızlı çalışıyor.

İllaki yavaşlama oluyor ama bu Android'deki gibi şişecek kasacak kadar olmuyor.

iOS 10 ile 3DT kullanımında daha efektif kullanım sağlamdo. Telefonu sadece kaldırarak herhangi bir tuşa basmadan uyandırabiliyorsun. Normalde iOS 9'da olmayan bu özellik iOS 10 ile 6s'ye getirildi. Belki 6'ya getirilmiştir. Ha bu çok matah bir özellik değil. Bunu söylememdeki asıl sebep Apple eğer telefonun donanımı destekliyorsa o özelliği mutlaka eski modellere yazılım güncellemesiyle veriyor. Samsung mesela yeni modeline TouchWiz'de yeni bir özellik ekliyor ama eski model bu özelliği donanımsal olarak desteklemesine rağmen o özelliği güncelleme ile vermiyor. Demek istediğim bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Önden Android'e benzemiş.

• Bu gerçek ise Samsung ve LG nin çocuğu gibi olmuş, resmen kopya telefon gibi duruyor, Apple a yakışmamış...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.