Şimdi Ara

iPhone 8'de parmak izi tarayıcısı yerine 3D yüz tanıma teknolojisi olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yüz tanıma işi de gerçek anlamda yapılmadı. Güneş gözlüğüm varken beni tanıyacak. havuzda su gözlügüm varken de beni tanıyacak. Tanırkende yavaşlık olmayacak takılmayacak ışığa duyarlı olmayıp her yerde çalışacak. ozaman kullanılır. bunlar olmayacaksa parmak izi okuyucusu en mantıklı olan özellik zaten. model girmekten şifre yazmaktan usandım. birde ekrana birileri bakarken şifre yazmak tam bi kabus. inadına şifreyi okumak için bakarlar bide. Parmagı dokundur açlsın. egzotik hareketlere gerek yok. reklam için özellik koymayada gerek yok. Samsung koydu boş. dogru düzgün çalışmıyor. Apple yapınca kullanılır şeyler oluyordu genelde sektöre yön veriyor'du steve job zamanında.
  • Bu tasarımla gelsin varsın parmak izi okuyucu olmasın. Yüz tanıma benim için şarj harcamaktan başka işe yaramayan bir teknoloji. Parmak izi okuyabilecek teknolojiyi ekrana yerleştirirlerse harbi büyük olay olur bence. Bunu fiyatlarada yansıtırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Aylardır tek başıma insanlara anlatmaya çalışıyorum. Ekran içine entegre edilecek bir parmak izi teknolojisi yok diye. Bugünlerde Qualcomm bu teknolojiyi duyurmaya hazırlanıyor. O yüzden arkada olacağını savunuyordum. Ancak parmak izini arkaya dahi koymayarak ışığa aşırı duyarlı yüz veya iris tarayıcıya her işin bırakılması çok fevli ve gereksiz olmuş. Öyle ki sırf bu yüzden telefon dahi alınmayıp bir sene beklenip ekran içine entegre edilecek parmak izi teknolojisi beklenebilir.

Her sene birşey için bekliyor insanlar. Bunun sonu yok, Iphone 12 beklesen 13 çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Road.Runner

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Aylardır tek başıma insanlara anlatmaya çalışıyorum. Ekran içine entegre edilecek bir parmak izi teknolojisi yok diye. Bugünlerde Qualcomm bu teknolojiyi duyurmaya hazırlanıyor. O yüzden arkada olacağını savunuyordum. Ancak parmak izini arkaya dahi koymayarak ışığa aşırı duyarlı yüz veya iris tarayıcıya her işin bırakılması çok fevli ve gereksiz olmuş. Öyle ki sırf bu yüzden telefon dahi alınmayıp bir sene beklenip ekran içine entegre edilecek parmak izi teknolojisi beklenebilir.

Her sene birşey için bekliyor insanlar. Bunun sonu yok, Iphone 12 beklesen 13 çıkacak.

Yorumlar subjektif görüşlerdir. Ben sana alma demedim Halihazırda 7 Plus kullanıcısıyım ve ekran içine entegre olacak parmak izi teknolojisine kadar geçilmeyebilir dedim. Öyle ki ile başlayan cümlemde zaten ben ve benim durumuma benzer zaten üst seviye telefon kullananlar için konuştuğum ortada. Ancak uzun zamandır telefon değiştirmeyenlere her halükarda çok güzel bir cihaz geldiği ortada onlar elbet geçebilirler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.