Şimdi Ara

iPhone 8'in final tasarımı sızdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birsey uret desen resim bile cizemeyecek coplerin teknoljiye takla attiran adamlarin yaptigina cop dedigi yerdi DH forum.
  • tek fark home tuşumu ?

• Genel beğenmemiş ama tasarım çok iyi değil mi? Gerçekten zevkler bu kadar fark ediyor mu yoksa fanlık mı yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tasarım devrim niteliğinde ve görecekseniz 2018 de buna benzer onlarca telefon üretecek diğer markalar.

telefonlar artık 5.7'' ten başlayacak.7'' e kadar yolu var bu tasarımda.
  • Fanboylar aşık olmaya devam edebilir ama yine kötü bir telefon uçuk bir fiyat bekliyorum.

• HTC ONE M7 mi satıp almak için sabırsızlanıyorum :D

• tasarımı hayal kırıklığı yarattı bende. iPhone a özel karakteristik hiç bir özellik kalmamış. keşke ekran kasa oranına bu kadar odaklanmasalardı. home tuşu iPhone tasarımının imzası gibiydi. heyecanla beklediğim telefondan soğudum bir anda

• buna kötü diyen bi zahmet göz doktoruna gitsin

iPhone 8'in final tasarımı sızdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık cep telefonu seçiminde en önemli unsur parmak izi okuyucunun nereye yerleştiği sanırım.

• Güzel bir tasarım ancak çerçevesiz modelin Plus versiyonu bu sene çıkmayacak sanırım.

• Ahh be jobs reis. Çok arar olduk seni. Cook bu gidişle Apple'ın fişini çekicek gibi.

• Ben İphone 4-4s 5-5s modellerinin geri gelmesini istiyorum.Şekil olarak bu yassılık ve İpod Touch benzeri tasarımlar tiksinti yaratıyor bende.
  • burada en saçma yorumu yapanlar ;

varını yoğunu satıp, kredi çekip, ilk nerede satılır acaba deyip, çıktığı anda almak için kendini paralayacak olanlar ,

veyahut bütçesinin üstünde olduğu için almayacak olanlar ( yanlış anlaşılmasın lütfen ! )

biraz kendinize saygınız olsun. Bir iş den anlıyorsanız eleştirin, eleştirini zinde bir mantığı olsun.

bir ürün üretilirken arz/talep e göre üretilir. Ümraniye deki Fatih abinin zevkine göre üretilmez.

Yılların geri bildirimi var adamlarda ölçerler biçerler tartarlar genelin zevkine göre bir şey yapmaya çalışırlar.

Sen beğenirsin beğenmezsin çokta umurlarında olmaz adamların. geneli hedef alırlar her zaman.

sen Kenar çıtası incecik olmasını isterken Parmakları çok kalın olan bir insan bunu istemeyebilir.

senin gözlerin çok keskindir ekran mat olsun diyebilirsin. ama bir başkası mat sevmeyebilir.

neyse uzar gider bunlar böyle.

Az çok bilgili olduğum konudan örnek vereyim,

Golf 1.4 arabam var ben isterim ki gaza basında daha tok bir egzos sesi versin mesela
    Hatta süspansiyonları çok sert olsun yere 3-5 cm daha yakın olsun
    gaza basınca daha atik olsun

fakat başka kullanıcı derki ben istemem sert süspansiyon yada sakın ha alçak olmasın der hatta çok yumuşak olsun süspansiyon der

Dolayısıyla bu tip durumlarda şirketler Bu işin ortasını bulmak zorundadırlar. Çoğunluğu tatmin etmeye odaklanırlar.

Mesela bu yüzden Modifiye edilir araçlar potansiyel üst değerleri yakalamak için.

Umarım anlayan anlamıştır.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 4 Ağustos 2017; 17:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Ben İphone 4-4s 5-5s modellerinin geri gelmesini istiyorum.Şekil olarak bu yassılık ve İpod Touch benzeri tasarımlar tiksinti yaratıyor bende.

Aynen katiliyorum iphone en guzel telefonlari 4s ve 5s telefonlardi

• 5s geliyor geri zaten ama sonsuz ekran ile bence epey güzel olacak

• Noluyo dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.