Şimdi Ara

iPhone 8 plus aldım elde kaymayan, yazısız sağlam kılıf önerilerinizi verir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korumasına laf etmem ama görüntü çok kötü oluyor bence göz zevkine ters bir kılıf
  • Bence de tam tersi. İncecik, kuş gibi, ultra kaliteli malzeme, süper koruma.

• Fabioss F kullanıcısına yanıt
    Video izleyince bu kılıfı gerçekten çok beğendim. Çok şık duruyor. Peki plus telefonu kalınlaştırır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta ekran direk zeminle temas etmesin diye yükseklik var. Bu da canlı görmeyen, kullanmayan birisi tarafından kalın zannediliyor. Video'dane gördüyseniz o. Koruma amaçlı kılıf silikon kılıflar gibi değil. Amacı ve görevi farklı. Ancak dizayn gerçeten müthiş. Ben çok memnunum.Oğlan asansör boşluğundan düşürdü 3.kattan..Kılıf bile sağlam kaldı. Adamlar yapmış.

Yani düşünmeden al diyosun elde kayganligi nasıl peki

• Kaymıyor. Ancak bence bu kadar ince eleyip sık dokumak sizi mutlu etmeyebilir. Silikon kılıf alın rahat edin. Yüzlerce marka var.

Bende kilif var suan ama kaygan. Kilif super ama kaygan olunca olmuyor. Ayrica yuz ustu duserse kenarlari cikintili degil korumuyo yani.

• 6s imde uag ın kılıfını da kullandım apple silikon kılıfını da kullandım. Uag gerçekten çok karizma duruyor ve koruyor. Apple ın kılıfı da güzel koruyor altındaki boşluk sizi düşündürmesin ordan bi çizilme hasar gelir diye bir sorun olmuyor. Ama apple silikon kılıflarda takıp çıkarırken sol alt köşede yırtılma olmuştu bende 14 gün dolmadan iade etmiştim. Bir süre sonra farklı bi rengini almıştım o da 3 ay sonunda leke tutmaya başladı sattım çinden aldıgım şeffaf kılıfı kullanıyorum 1 yıla yakındır.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Siz şimdi bana ne öneriyorsunuz UAG kılıf mı?

• Kaba olması önemli değilse uag

• iPhone 5 modelinden beridir telefonlarımda UAG kullanıyorum. Evet kılıflar biraz kaba ama bugüne kadar verdiğim parayı en çok hak eden kılıf gerçekten UAG oldu. Şuan X cihazımda monarch serisini kullanıyorum. Eğer kılıfın kaba durmasından sıkılırsam 1-2 tane ince kılıfım var 1-2 gün onlarla geçirip tekrar UAG kılıfma dönüyorum. Pek çok arkadaşımda benden görüp bu markayı tercih etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • https://images.mobilefun.co.uk/graphics/300pixelp/60675.jpg

Bu hangisi oluyor acaba ? Mat 7 için düşünüyorum , kullanan varsa fotoğraf atabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Hocam deri kılıf YouTube da izleyin direk vazgeçersiniz benim gibi. Cihaz yere düşünce kılıftan çıkıyor izleyin derim. Tercihim sizinde paylaştığınız uag serisi olacak. Eğer benim gibi çok düşürüyorsanız UAG şart.

Kılıfın telefondan çıkma gibi bir durumu yok. Hatta piysa bundan daha kaliteli daha oturaklı başka bir kılıf yoktur o derece kaliteli yapılmış bir kılıf. Kim sallıyorsa deri orj kılıf çıkıyor diye, yan sanayi ürünü almıştır :)

• Latour L kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:30:55 >
  • Hangi video , imkansız deri kılıfın düşmeyle ayrılması.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.