Şimdi Ara

İphone'a Gece Neler Oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonun uyku modunda 3g açıkken kullanabileceği sadece mail uygulamasıdır...Bunun dışında aklıma birşey gelmiyor...Açık olan programları home tuşuna ard arda 2 kere basarak ekrana getir..Gelen ekranda da uygulamalardan herhangi birine basılı tutup çıkan eksi işaretiyle tümden kapatabilirsin

acaba senin kullandığın farklı bir uygulama mevcut mu telefonunda?

Edit:Step-team dediği gibi mail ayarlarında Yeni verileri al seçeneği ''anında ilet'' durumunda bende...Mail dışında acaba sürekli açık olan bir app var sende?? whatsapp mesela!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 11 Aralık 2011; 0:20:54 >
  • Valla 3g ve wifi açık ama evde wifi ye bağlı daha önce dediğim gibi IOS 5 yüklemeden öncede mail ayarları anında iletti şuanda öle ama onda %5 %6 giden şey şuan %45 lere kadar çıkıyor ilk zaman Icloud yedekleme açıktı ondan herhalde dedim kapadım olmadı şimdi tek çare bir gece wifi kapatıp yatcam bir gece 3g kapatıp yatıcam bakalım sorun nerede öle anlıycaz.

En olmadı yeni baştan kuracam zaten normalde akşamları sarj %20 nin altına düşüyorda ama bazen kaldıgınız yerde sarj aleti olmuyor teli hesaplı kullanıyorsunuz geceden bi bırakmıyorum hopp sabah tel kapalı sıkıntı.
  • Benimde %3 falan gidiyor 3g falan kapalı özellikle altta çalışan programları da kapatıyorum kendi kendine oyun mu oynuyor anlamadım

5 saat 46 dakika kullanımda bitti şuan şarj.

Beklemede 1 gün 6 saat falan

İphone 4 16 Gb jbli 4.3.3 geveyli

kafayı yemek üzereyim oyun dahi oynayamıyorum sadece saat başı 5-6 msj atıyorum facebooka bakıyorum o kadar 3g kullanmıyorum zaten
  • karnı acıkıyo demek ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.