açıkçası taklit olduğu apaçık belli..Taklit olarak çıkarcaklarına daha farklı bir tasarım yapmaları gerekirdi..beğenmedim..
taklit diyorsunuz ama samsungun bu tür modeli daha önceden de vardı...
O da taklit zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
taklit diyorsunuz ama samsungun bu tür modeli daha önceden de vardı...
bu modelden bir arkadaşımda var, bence gayet şık bir telefon (zaten armani için özel üretilmiş, telefondan çok bir aksesuara benziyor), menüleri bayağı orijinal, iphone'a benzemiyor. zaten dış görünüş olarak da bence iphone taklidi değil, boyutu iphone'un yarısı kadar.
o bahsettiğin kartlara uyumlu 1tane bile telefon yok piyasada farkındasındır umarım. onun için ben mevcut telefonları göz önünde bulundurarak söylüyorum ve dediğiminde arkasındayım şu anda en yüksek artırılabilir hafıza hangi telefonda ve kaç gb biliyormusun?!
Iphone'u sevidiğimiz için farketmiyoruz sanırım. Benim verdiğim linkte Iphone taklittir yorumu var. LG daha önce tanıtılmıştı. Uzaktan kumandan da sanırım aynı şeyi ifade etmiş.
başarısız bir model. 250 dolara piyasaya sürülünceye kadar ya iphone fiyatını düşürür ya da giriş seviyesi için daha uygun fiyatlı bir model üretir...
Bence hiç bir estetigi ve karizması yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme