Şimdi Ara

iPhone'a Rakip Gecikmedi: N98 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nokia telefonları her zaman büyük olmuştur ve bu cihaz bu özelliklere göre 120 gr.İmkansız gibi birşey.

%99.9 fake by.
  • http://i-visual.deviantart.com/

bu 17 yasindaki bir tasarimcinin konsepti

n98 e ek w990 konsepti de var
  • Nokia 8600 Luna modeline o kadar çok benziyorki...
  • Telefon süper Gerçi böyle bir telefon varsa
  • Telefon, Photoshop vb programlarla tasarlanmış. Forumda da daha önce tartışılmıştı. Nokia 8600 Luna modelinin tasarımından faydalanılmış.
  • fake diyen biliyorum bende ama inşallah değildir inşallah böyle mükemmel ötesi bir cihazı piyasaya sunarlar
  • HINK DEMİŞ IPOHONE'NİN BURNUNDAN DÜŞÖÜŞ
  • sana katılmamak elimde değil
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ben hic beğenmedim doğrusu.
  • Ben bayıldım doğrusu....
  • bencede telefon fake cunku 7,2mpx ve 5x optik nokia&canon isbirligiyle olurnokia o telefonu uretmez bile.dunya umurunda deil.son dakika golü atması icin boyle birsey en kısa zamanda cikarmali yoksa k850 & w960 cok pis oturtacak
  • çıksa çıksa 2008 de 3 milyara çıkar bence ama alanıda çok olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefon, Photoshop vb programlarla tasarlanmış. Forumda da daha önce tartışılmıştı. Nokia 8600 Luna modelinin tasarımından faydalanılmış.

işte bunun üstüne laf tanımam cybersoht serisi varken nokıa ya mı kaldı 7.2 mp
  • inşallah fake değildir
  • ama başlık olmamış yaa iphone nu kimse rakip olarak görmüyo ki müzik ve tasarım dışında bi özellik göremedim ben o telefonda
  • iphone bi defa cok kotu muzik teli ama onn erine ipod almak daa mantıklı.2 mp zoom yok video kaydı yok safari web browserda flash lite destegi yok cok gereksiz bi tel..ama bu n98 fakese cok uzulurum bnce muthis otesi bi tasarımı olmus nolur fake olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pocognoli

iphone bi defa cok kotu muzik teli ama onn erine ipod almak daa mantıklı.2 mp zoom yok video kaydı yok safari web browserda flash lite destegi yok cok gereksiz bi tel..ama bu n98 fakese cok uzulurum bnce muthis otesi bi tasarımı olmus nolur fake olmasın

Ne yazık ki fake işte.
  • artık evimiz varsa satıp alırız bunu
  • gerçek değil bu
  • walla gerçek olsada olmasada hiçilgimi çekmiyor doğrusu
    nede olsa nokia
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

artık evimiz varsa satıp alırız bunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.